jf5 من رام jf5 رو نصب کردم چند تا مشکل داره بزرگترینش اینه که دوربینم عکس نمیگرفت یعنی کلا دکمه مربوط به عکس گرفتن کار نمیکرد...
jf5 من رام jf5 رو نصب کردم چند تا مشکل داره بزرگترینش اینه که دوربینم عکس نمیگرفت یعنی کلا دکمه مربوط به عکس گرفتن کار نمیکرد...
jf5 رام رسمیه و سنگینه. صبر میکردی تا لایتش بیاد
سلام دوستان، من دیروز گوشیمو از گارانتی تحویل گرفتم. (برای بار دوم مموریم پریده بود) درست شده و گفتن تو تهران تعمیر سخت افزاری شده و بردشو عوض کردن. بازم همون رام ja1 رو روش ریختن. خودشون گفتن که دیگه به هیچ وجه این اتفاق نخواهد افتاد (همون چیزی که بار اول گفتن)
چیزی که بهم گفتن این بود که پریدن مای استوریج به هیچ چیز و کاری ربط نداره. فقط یه ایراد تو خط تولید بود که رفعش کردن. و قبل از این هم گفته بودن که بار اول که مموری میپره با یه fix که سامسونگ فقط در اختیار نمایندگی هاش قرار داده رفعش می کنن که برای حصول نتیجه حتما باید رام عوض بشه .(یه جور سرپوش روی ایراد سخت افزاری)
ولی بار دوم دیگه ایراد قابل رفع نیست و باید تعمیر سخت افزاری بشه. خودشون می گفتن تعوض بورد 200تومن هزینه داره که به خاطر گارانتی برام رایگان تموم شد.
فعلا تو فکر اینم که رامم رو عوض کنم ولی میترسم که اینبار شانس نیارم و گارانتی متوجه بشه که خودم این کارو کردم. اون رام ja1 که سعید جان معرفی کردن پسوند PDA احتمالا mst هست که موقع پریدن رام نمیشه نصبش کرد. اگر راهی برای تبدیل mst به nb0 باشه که خیلی خوب میشه و با خیال راحت رام دلخواهمو نصب می کنم. به علاوه بعضی از دوستان می گفتن که فایلش ایراد داره و اکستراکت نمیشه .
لطفا راهنماییم کنید
خیلی ممنون .
آقا یه رمی معرفی کنید که ما که مموریمون پریده بتونیم بریزیم جدید و سبک باشه ممنون
gc lite je3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون سعید جان فقط اگه میشه یه عکسی از رم بذارید و میشه بگید چقدر رم خالی داره و چه برنامه هایی ازش حذف شده
دوستان لطف کنید اگه کسی داره لینک بالایی رو واسه من بزاره؟
والا با عقل من جور در نمیاد این حرف نمایندگی!!!! اگه سخت افزاریه که دیگه نرم افزاری نیست اگه نرم افزاریه سخت افزاری نیست.!!!!!!!![]()
کسی نبود جواب مارو بده!
این .net 3.5 رو کجا بریزم تا نصب بشه واسه قطب نما؟نه .exe هست نه .cab
ایراد که صد در صد سخت افزاری هست ولی برای بار اول با یه fix رفعش می کنن یه جورایی مثل رفع نرم افزاری بدسکتور هارد. ولی برای بار دوم دیگه این فیکس موثر نیست. البته این برداشت خودمه.
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
آقا از دوستان کسی این رام ja1 رو دانلود کرده؟ موقع extract ارور نمیده؟ پسوند Pda این رام mst هست یا nb0 ؟
راهی برای تبدیل mst به nb0 وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)