آقا ببخشید این پچ اجرای سریع برای فیفا 10 رو کسی داره؟؟؟ ... آخه اینجا تعداد صفحات زیاده و تل اونجایی که گشتم پیدا نکردم...
آقا ببخشید این پچ اجرای سریع برای فیفا 10 رو کسی داره؟؟؟ ... آخه اینجا تعداد صفحات زیاده و تل اونجایی که گشتم پیدا نکردم...
ما که هر کاری کردیم نشد!!! یه چیزی میاد میگه باید دانلود بشه! بعدش هم نمیشه و خلاص!!!!!
ممنون از جوابت
حالا کسی این فایل رو bescene.cs میتونه آپ کنه واسه ما
دانلودش یه مقدار طول میکشه مخصوصا اگه سرعتتون پایین باشه
من با سرعت 60 70 فکر کنم 4 5 دقیقه طول کشید
اقا اگه کسی بود انلایت بازی می کنیم البته ساعت 10:30 الی 1:00
اکانتمم farsar هست
دوستان واسه آنلاین بازی یه تاپیک تو انجمن آنلاین بزنین تا این تاپیک هم زیاد شلوغ نشه!
+
در ضمن دوستان x360 دار نرن XBL که احتمال بن شدن خیلی بالا رفته!
ممنون!
دوستان من چنتا عکس از چمن این بازی میخوام البته در نسخه PC و اگر از استادیوم آرسنال باشه که چه بهتر
بچه ها کسی این بخش be pro season وبازی کرده اون قسمتی که خودتو درست میکنی و تو یک تیم بازی میکنید و میگم آیا ترانسفرهم میشه شد یا تا اخر تو یک تیم میمونیدمن تو ایکس باکس بازی میکنم
آخر فصل که میشه چنتا پیشنهاد از تیمای دیگه واست میاد!بچه ها کسی این بخش be pro season وبازی کرده اون قسمتی که خودتو درست میکنی و تو یک تیم بازی میکنید و میگم آیا ترانسفرهم میشه شد یا تا اخر تو یک تیم میمونیدمن تو ایکس باکس بازی میکنم
البته اگه فصل خوبی رو پشت سر گذاشته باشی!
تازه به تیم ملی هم میتونی دعوت بشی و همچنین می تونی کاپیتان تیم هم بشی! البته مورد دومی مطمئنا زمان بر هستش!
دیشب توی جام باشگاه های اروپا که رفته بودم نیمه نهایی من اینتر و با لیوپول افتاده بودم.
بازی اونقدر تو هیجان بود که نگو تا دقیقه 115 من فقط حمله می کردم به تیرک تک به تکا می رفت بیرون ...خلاصه خیلی توی فشار گذاشته بودمش اومد اخر یدونه زد بهم حذف شدم.
دیگه تا صبح اعصاب خورد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)