منم چيزی نگفتم !! اين رو هم قبول دارم !! هر كی جفتشو بازی كرده باشه همين نظر رو داره !
ولی PES 2010 هم كلی پيشرفت كرده ... ولی باعث نميشه بيخيال فيفا بشم ! ايشاالله گيم پلی PES هم توپ باشه
امسال 2 تا فوتبال بسيار باحال داشته باشيم !![]()
منم چيزی نگفتم !! اين رو هم قبول دارم !! هر كی جفتشو بازی كرده باشه همين نظر رو داره !
ولی PES 2010 هم كلی پيشرفت كرده ... ولی باعث نميشه بيخيال فيفا بشم ! ايشاالله گيم پلی PES هم توپ باشه
امسال 2 تا فوتبال بسيار باحال داشته باشيم !![]()
انگار دوباره داره بحث فیفا و پیس شروع میشه
دوستان عزیز خواهشا قبل از اینکه بخوان بیان توی تاپیک عنوان تاپیک رو نگاه کنند اینجا تاپیک PES2010 هست نه تاپیک FIFA یا FIFA Vs PES
من اینجا کم پست می دم ولی تاپیک رو دنبال میکنم خواهشا دوباره بحث مقایسه رو شروع نکنید
دوست عزیز Abas1100 اگه از بازی PES خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و هی علیه این بازی پست بدید نمونه پست ها :
تحقیر بدون دلیل PES2010 :
مقایسه بی موردفیفا با PES :كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين
حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره
مقایسه دو بازی و توهین به سازندگان بازی و کلا توهین به سازندگان آسیایی :
مقایسه بی جا :در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد
توهین مجدد به سازندگان بازی
اين هم آمار خيلي جالب
دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنیدكلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن
خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره
دمو ، برای این بازی منتشر میشه ؟
Last edited by Locker; 10-09-2009 at 06:43.
بله دوست عزیز. 23 سپتامبر (1مهر)
Last edited by fouad-pes; 10-09-2009 at 08:58.
Minimum requirements PES 2010
PES 2010 Minimum requirements :
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
و PES 2009
تفوت های مهم :minimum requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 1.4 GHz - 1 GiByte RAM - 6 GB hard disk space - GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM. - 800 x 600 display resolution
recommended requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 3.0 GHz - 2 GiByte RAM - 8 GB hard disk - GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM - 1,280 x 720 display resolution
VGA : در 2009 کارت گرافیک 6800 GT یا x1600 به بالا توصیه شده بود ولی حالا کارت 8600 GT به بالا توصیه شده.
CPU : در 2009 تک هسته ای pentium با فرکانس 3 گیگاهرتز توصیه شده بود ولی حالا دو هسته ای با فرکانس 1.8 گیگاهرتز توصیه شده.
RAM : در 2009 رم 2 گیگا بایت ولی حالا رم 2.5 گیگا بایت توصیه شده.
HARD : هشت گیگابایت به 10گیگابایت افزایش یافته.
Last edited by Yi Yi; 10-09-2009 at 09:15.
سلام به همگی خوب ماهم اومدیم عضو این گروه شدیم و اولین پستمو تو این تاپیک زدیم از این به بعد منم مزاحم شما ممیشم و خبر میزارم با اجازه از بزرگتر ها راستی اون فیفایه چی داره برای خودش میگه کسی نیست جوابشو بده یا خودم جوابشو بدم(آخه نمودار ساختن سخته)
نه دوستان این سیستم فیک هستش حدود 2هفته پیش اینو گذاشته بودم که معلوم شد این خبر درست نیست. سیستم بازی هنوز اعلام نشده احتمالآ چند روز قبل از اینکه دمو بیاد اعلام میشه.![]()
دوست گلم من كه عرض كردم فقط گيم پلي كه تازه چند تا از دوستاي خودتون قبول كردن فكر كنم اگه كمي ديگه پست مي دادم شما .....منو بالاي چوب مي كردين مرد حساب تعصب داري آفرين ولي از شنيدن حقيقت ناراحت مشو
همين ما بچه هاي فيفا قبول داريم كه گرافيك فيفا غير كنسول با پي اس قابل مقايسه نيست ولي حالا شما مگه اغرار مي كنين
در مور آسيايي بودن بازي هم مثل مقايسه هيوندا آزرا و پژو 407 ته كه هرچي بگيم باز شما رد همون آسيايي رو دارين
مقایسه بی موردفیفا با PES :
مقایسه بی جا :
توهین مجدد به سازندگان بازی
دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنید
خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره[/quote]
در ضمن چرا حقيقت رو ميگي بي جا نمي دونم آماري كه بوده وبراتون گذاشتم با منبع حالا چرا بي جا نمي دونم آره چون شما بدت مياد
اتفاقا من 4 ساله دارم هم فيفا و پي اس بازي مي كنم وبا هيچ طرفدار اين دو شركت مشكل ندارم حالا شما خيلي ريز بين و حقيقت نشنوي نمي دونم
خدا کنه که اینجوری باشه
آخه همچین سیستمی ندارم! مخصوصا رم و کارت گرافیک!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)