شما مطمئنید ؟ این حالت رو سامسونگ روی ام 8910 و ام 8920 گذاشته من فکر نمیکنم این نرم افزاری باشه .مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
شما مطمئنید ؟ این حالت رو سامسونگ روی ام 8910 و ام 8920 گذاشته من فکر نمیکنم این نرم افزاری باشه .مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری
منم انشالا تا چند روز آینده میرم گوشی رو بخرم ( دبی هستم ) . اینجا یه چیزی خیلی عجیبه اونم قیمت گوشی بدون گارانتی و با گارانتی . بدون گارانتی 8 گیگ 460 تومان با گارانتی 16 گیگ 700 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه همین بدون گارانتی رو میگیرم
الان فریمور xxii1 رو واسش دانلوذ کردم که وقتی خریدم بریزم روش صفا کنم. فقط یه سوال اونم اینه که این فریمور رو میگن یه فایل به اسم UBoot کم داره و باید جدا دانلود بشه و ریخت تو فولدر کد فریمور . راسته؟؟؟؟
اگه فابل نباشه کار نمیده؟؟؟ از کجا دانلود کنم فایل رو؟؟؟؟
مگه فریمورXXii1 اصلی نیست؟؟؟ پس چرا فایل کم داره؟؟؟؟
یه سوال مهم دیگه هم داشتم اونم اینه که یه جا خوندم اون 3 تا کلید پایین گوشی چراغ نداره. حقیقت داره؟!؟!؟!؟!؟!؟!
اینم یه سوتی از سامسونگ هست ها
اصلا نیازی به چراغ نداری این 3 تا کلید چون استیل براق هستند تو شب هم دیده میشن
بفرمایید اینم فایل uboot
دوست عزیز ؛ این فولدر رو کپی کن توی فولدر Code :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق گفته Gsmarena گفتم:
They are also considering adding auto-focus in camcorder mode and time-laps videos.
با نصب برنامه اسمارت کام, بعد هم ریختن نقشه ها
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها)
.:راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ (با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اتصال جی پی اس حتما از توی پوشه samsung lbs گزینه gps+ برید و برنامه ای که توش هست رو از طریق جی پی ار اس دانلود کنید 100 کیلوبایت میگن رایگان هم هست . هر 7روز یک بار دانلودش کنید چون سرعت اتصال جی پی اس رو به زیر 10 ثانیه میرسونه . من دارم استفاده میکنم حتی 3 ثانیه هم وصل شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)