تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 531 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه Roger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    DarkSide Of The Moon

پيش فرض

سلام
    ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب بفرما اینم آمارش, و کسی هم منکرش نیست ولی این دلیل نمیشه که حتما بگیم XP خوبه!
    بهترین نمودار خود آدم که تست بکنه و ببینه!
    منم تست کردم و از سرعت 7 خیلی راضیم تا XP!
    من نمی دونم چطور شما خلاف تمام تستها نتیجه گرفتید...ولی منم تو xp سرعت بیشتری دارم

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13 فرق بین 32Bit با 64Bit

سلام
    ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟
    فرقش در تایپیک پایینه
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=364007

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم
    در ویندوز 7 این جوریه؟

به این حالت میشگن سیستم دامپ میکنه.

علتشم برای رم هست میشه گفت/؟

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    نرم افزاری هست که آپدیت های 7 رو ذخیره کنه؟ یا آپدیت ها رو از جایی میشه دانلود کرد که با تعویض ویندوز مجبور به دانلود مجدد نشیم؟
    من نسخه RC رو دارم.
    این آیکون کانکشن نت رو چطور میشه عوض کرد که سند و ریسیو رو تو سیستم ترای بتونیم ببینیم؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

به به چاکرم پیمان خان

شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.

در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
    فایلهای آپدیت شده به مسیر:
    C:/Windows/SoftwareDistribution/Download

میرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
    در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.

اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.

بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
    من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.

]
    همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
    اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
    فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
    توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید

8. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

لطفا یه کرک درست و حسابی واسه Microsoft Windows 7 Ultimate RTM 32 Bit قرار بدید...

ممنون

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه کسی جواب منو نمیده

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به به چاکرم پیمان خان

شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.

در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
    فایلهای آپدیت شده به مسیر:
    C:/Windows/SoftwareDistribution/Download

میرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
    در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.

اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.

بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
    من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.

]
    همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
    اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
    فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
    توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید
    حرف شما درسته ولی من حدودا 50 مگ ویندوزما اپدیت کردم حالا که به مسیری که شما گفتید میرم میبینم که حجم کلیش 3 مگه قضیه این چیه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •