ایا راهی هست بشه بازی رو ضبط کرد یا کلیپهای موبایل نیکو رو به فایل مولتی مدیا تبدیل کرد . لطفا راهنمایی کنید
ایا راهی هست بشه بازی رو ضبط کرد یا کلیپهای موبایل نیکو رو به فایل مولتی مدیا تبدیل کرد . لطفا راهنمایی کنید
میشه بگی این xlive چیه و کجاست ؟؟ من فقط از مسیر سیو کل پوشه راک استار رو کپی کردم همین ! دیگه این ایکس لایو رو نمیدونم . حالا اگه ماله کس دیگه ای به من میخوره از کجا باید بگیرمش ؟ !!!![]()
اگه کپی نکردی از کسی که هم اندازه ی تو بازی کرده مثلا50% بخواه که xlive , save games رو برات بزاره
بچه ها من به مشکلی خوردم از وقتی پچ 3 رو نصب کردم هر چی xlive , save game رو سر جاش می زارم تاثیری نداره و اصلا اکانت هم وجود نداره
(ویندوز Xp)
مسیر فایل Xlive :
c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
اینم مسیر سیو بازی:
c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
منظور از X همان user شخصی شما هست
ویندوز ویستا:
فایل xlive
C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\XLive
سیو بازی :
C:\Users\x\AppData\Local\Rockstar Games
X همون user شخصی شما هست
![]()
Last edited by break_dance; 10-04-2009 at 10:32. دليل: اضافه کردن متن
یک نرم افزار هست مخصوص فیلمبرداری و ضبط از محیط بازی هستایا راهی هست بشه بازی رو ضبط کرد یا کلیپهای موبایل نیکو رو به فایل مولتی مدیا تبدیل کرد . لطفا راهنمایی کنید
اسمش یادم نیست می گردم اگه اسمش یادم اومد میذارم
سلام.من بعد از نصب پچ 1.0.3.0 live از کار افتاده.لینک جدید ترین نسخه لیو رو می خوام که با پچ سازگاری داشته باشه
راستی تو لیو سرعت اینتر نت تاثیر داره؟
می دونم خنده داره اما گیج شدم...
یعنی اگه تصمیم های متفاوتی گیری باز هم بازی به همین جا ختم می شه؟
چون می خواستم یه بار دیگه بازی رو برم
ولی کلا خیلی کوتاه بود
برای اینکار باید سیستم خیلی قوی داشته باشی
برنامه Fraps هست.یه سرچ کنی پیدا می شه حجمش هم خیلی کمه
البته باید رجیستر بشه
من اخرین نسخشو دارم 2009 رجیستر شده هر کاری کردم فیلم صدا نداره.اگه چیزه دیگه ای هست معرفی کنید
![]()
من اخرین نسخشو دارم 2009 رجیستر شده هر کاری کردم فیلم صدا نداره.اگه چیزه دیگه ای هست معرفی کنید
میشه لطفا اپلودش کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)