به قول آرمین
اسپم . . .
به نظر شما بازی خوب چه بازی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه نام ببرید
بازی که بیشتر سایت های معتبر بالای 8.5 نمره بهش دادن به نظرتون مضخرفه !!!!
به قول آرمین
اسپم . . .
به نظر شما بازی خوب چه بازی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه نام ببرید
بازی که بیشتر سایت های معتبر بالای 8.5 نمره بهش دادن به نظرتون مضخرفه !!!!
Last edited by CATALONIA; 30-11-2009 at 19:20.
انقدر بدم میاد میان یه چیزی بی دلیل مینویسن
اگه بده چرا بازی میکنید
اگر مضخرف بود چرا تا اخرش رفتی که بیای بگی مضخرف بود؟حتما تا اخرش رفتی که میگی سراسر اشکال و ایراد بوده.
به قول CATALONIA که میگه به قول آرمین
اسپم
آره راست میگی خیلی مضخرف بود Activision باید کار ساخت این پروژه رو به شما می داد نه اینکه به IW که اصلا بازی بلد نیست بسازه. البته همین جوریه دیگه شما میای به بازی CoD MW2 سه چهلر هزار پول میدی معلومه وقتی یه گیم قیمتش سه چهار تومن باشه می شه مضخرف...
ای خدای بزرگ به ما ایرانی ها یاد بده که دندون اسب پیش کش رو نمیشمارن هزار تومن میدیم 1 dvd می خریم این همه هم ادعا داریم...
دوست عزیز شما حتی اگه می خوای بگی این بازی مضخرف هست باید با دلیل بگی باید نقد بنویسی براش باید بگی دلیل حرفت چیه. این همه ملت دارن زحمت می کشن نقد می نویسن شما میای یه حرف نا بجا و بی دلیل بیان می کنی که چی بشه؟
واقعا برای شما متاسفم دوست عزیز که اینقدر قضاوت نا عادلانه و بی دلیل کردید.
میشه چندتا از دلایل مضخرف بودن بازی رو بگی؟؟
شوما برو به درس و مخشت برس جوون، همین هی بازی کردی که می آی بین این همه آدم بر می گردی می گی مضخرف دیگه! مزخرف!!
بسه حالا شما به بزرگیه خودتون ببخشیدش شما بیشتر از اون دارین اسپم میدین الان1 صفحه رو همتون جواب اون یه جمله رو دادین......
بابا دوستان بیخیال بشید...
دوستمون اشتباه کردن(بنظره من برایه بیشتر شدن پست هاشون این حرف زدن فقط.شما جدی نگیرید)...
درضمن ایشون اگر حرفشون از سر منطق و درست بود حتما دلیلشونو تویه همون پست میگفتن...
پس به نظر من این بحث ادامه ندیم تا الکی تاپیک دچار درگیری و اسپم نشه تا همینجا خوب تنبیه شدن و فکر کنم فهمیدن که دیگه اینجور پست ندن...
((پست همزمان شد.من تقصیر ندارم)))
Last edited by rezadevilmaycry; 30-11-2009 at 21:39.
دوستان...
عجب بازی ایه!! من تا No Russian رفتم....
از این قسمت ها خیلی خوشم اومد...محتوای مخفی: WoOoOoW
مرحله No Russian....اونم قشنگ بود...تا وارد شدیم 1 نفر...دریغ از یک نفر رو>>>>>>>>>>>>>>زنده نذاشتم
For Zakhaev
در کل خیلی جالب شده
راستی Mh.Attari جان...به نظرم هیچ وقت کرایسیس جذابیت....جلوه های سینمایی(جالب و دیدنی) و نوآوری هایی که در COD6(یا حتی شماره های قبلی Cod)رو نداشته و نداره...
حتی به نظرم COD2 خیلی قشنگ تز از Crysis هستش...
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 30-11-2009 at 22:02.
كشتين اسپم بيچاره رو ولش كنين مثل no russion بياين no spam بكنيم!
البته اگه مضخرف نبود نمیشد هم نسخه xbox و هم pc شو بخرم .
عکسو عجلکی انداختم کیفیتش بد افتاد.![]()
واسه Ps3 هم یکمی ارزون بشه می خرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)