دوربين دوم گوشي از كجا فعال ميشه؟
آيا تو عكس برداري و فيلمبرداري مثل xperia كار ميكنه"؟
دوربين دوم گوشي از كجا فعال ميشه؟
آيا تو عكس برداري و فيلمبرداري مثل xperia كار ميكنه"؟
آقا من یکسری ویدئو در رابطه با کارکرد امنیا دارم
حجمش همشون شد 230 مگابایت ...
خواستی بگو برات آپلود کنم ...
به سایت های زیر هم سر بزن البته سوالاتت روتو همین انجمن بپرسی بهتره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم کمکی بهت کرده باشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا منظورت من بودم دیگه؟
بله ، منظورم شما بودید.اقا منظورت من بودم دیگه؟
اینجا که معرفی شده.. تو قسمت نرم افزار.. پیدا نکردی برو مبایلستان
میدونی دوست من دقیفا مثل اوایل اومنیا دار شدن منی..منم خیلی چیزا واسم تازگی داشت مخصوصا اینکه مدتها گوشی سیمبین دار دستم بود..من حتی فک میکردم که دلیوری ریپورت نداره..ولی یکی از بچه ها گفت ویندوز موبایل رو دست کم نگیر و راهشم گفت..حالا برسیم به سوالای تو..
*مثلا هنوز نمیدونم دکمه نوار قرمز کناری گوشه چه کار میکنه؟ ما از دکمه های کناری گوشی(سمت راست) 2 تا دکمه هست که میتونیم عملکردشو تغییر بدیم البته تو گوشیهای دیگه هم این قابلیت هست..این دکمه نوار قرمزی که گفتی دکمه camera هستش..این 2 تا دکمه هرکدوم 2 حالت و در کل 4 حالت دارن..مسیر پایین رو برو یکم دقت کنی خودت میفهمی:
start/settings/(tab)personal/Buttons
تو اینجا میتونی برای هر کدوم ا از این 4 حالت یک وظیفه در نظر بگیری
*یا دکمه وسط روبرو واسه چیه؟ باید با توجه به جاش پر کاربرد باشه؟ به این دکمه میگن تراک پد track pad
2 حالت داره یکی موس میشه و یکی به جای 4 جهت اصلی کار میکنه با کشیدن انگشت روش به 4 طرف ..از مسیر پایین تنظیماتشو میبینی:
start/settings/(tab)systems/finger mouse
*باور کنین خیلی اصطلاحات باعث میشه که من اصلا توضیحات رو نفهمم..مثلا widjet یا تاچ فلو...حالا اینا یعنی چه.. برداشت خود من از اینا شبیه theme تو گوشیهای دیگه یا بصورت دقیق تودی ایکرین هستش..widget مخصوص گوشیهای سامسونگه و تاچ فلو هم برای گوشیهای htc که اونجا سه بعدی هستش و ما میتونیم 2 بعدیشو تو اومنیا داشته باشیم ..البته من خودم با widgrt اومنیا راحتترم..
اینم جایی که میتونی تم هارو دست کاری کنی:
start/settings/(tab)personal/today
البته تاچ فلو رو باید خودت نصب کنب و تو لیست آیتم ها نیست
دوست من هر سوالی داشتی بپرس ما تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم.
سلام.
دوربین دوم با نصب یک برنامه فعال میشه اما منظورت از قسمت دوم نفهمیدم.مثل اکسپریا چه کار میکنه؟
سلام.
شما بانصب 2 برنامه SPB Phone Suite و Spb Mobile Shell دیگه نیازی به Pluse ندارید.
من لینک دو برنامه رو واست میزارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون این مشکل increasing ringtone حل نشد؟؟
در xperia ميشه با دوربين دوم عكس گرفت
و فيلمبرداري كرد
فيلم برداريش هم با دوربين دوم خوبه
اون برنامه كه گفتين لينكشو ميدين بهم ؟
بعد چيكاار ميكنه ؟
وفتي فعال ميشه چيكارا مشه باهاش كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)