با سلام
میبخشید این تسمه تایم پراید رو دقیقا کی باید عوض کرد الان کیلومتر ماشین من 69000 تا شده مدل پراید 141
با تشکر
با سلام
میبخشید این تسمه تایم پراید رو دقیقا کی باید عوض کرد الان کیلومتر ماشین من 69000 تا شده مدل پراید 141
با تشکر
به دوگانه سوز بودن و یا تک سوز بودن خودرو مربوط میشه
معمولا دوگانه سوز ها خیلی زودتر تسمشون باید چک بشه تا مشکل بر نخوره
تک سوز ها هم کیلومتر 60 هزار باید بررسی بشه ولی معمولا تا 90 هزار بدون مشکل هستند
سلام
یکی بهم میتونه بگه کل سیم کشی یه پراید clc رو بخوام عوض کنم چقدر خرج داره؟
چراغ صفحه کیلومتر و صفحه کولر پراید رو عوض کردن چقدر خرج داره؟
من رفتم چند مغازه قیمت کردم تو بازار مخصوص اسپرت گفتم چراغ صفحه کیلومتر 15 تومن چراغ کولر 9 تومن!
آیا واقعا کاره خیلی سختیه!؟!؟
برای صفحه کیلومتر آموزشش توی نت هست فقط باید کار با هویه و لحیم کاری رو بلد باشی
برای چراخ داشبورد هم راحته
اگه کار فنی بلدی می تونی انجام بدی![]()
متعصفانه بلد نیستم!
کسی قیمت نداره؟
اینم عکس از موتور تغییر یافته پراید
مهم ترین و اصلی ترین تغییر که باعث افزایش فوق العاده ی راندمان موتور شده عوض شدن رنگ در پوش موتور به رنگ سبزه که این خودش خیلیه
![]()
Last edited by mehdi_08; 09-12-2011 at 19:55.
سلام
آب باتری رو چطوری بررسی کنیم و چگونه میزان اون رو بفهمیم؟؟؟
سادس
اول یه دستکش دستت کن که اسید خطرناکه حسن
بعد به ترتیب در های باطری رو باز کن و میزان آب باطری بالاید حدود یه سانتی متر بالای صفحه های سربی باشه
اگه کم بود بهش آب مقطر اضافه کن![]()
بنظر من سایپا بجای این بازیهای بچه گانه که جز بالا بردن مصرف سوخت کار دیگه ای نداره چند کار اساسی میتونه انجام بده مثلاً استفاده از سوپرشارژر یا توربوی کم فشار( سایپا و اینکارا؟ بیخیال بابا!) البته اگه n میلیون نذارن روی قیمتش.
چون ارتفاع یک کیلومتری تهران و خیلی از شهرهای ایران نسبت به سطح دریا بطور محسوسی فشار هوای ورودی رو کاهش و راندمان کاری همه ی خودروها رو پایین و آلایندگی و مصرفشون رو بالا برده.. کی میخوان اینا این چیزا رو بفهمن؟ افسوس..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)