تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 241 از 1042 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوست عزیز ، شما خودت یوزر یه قرن پیش هستی باید بدونی که نباید در مورد edsl بحث بشه .

مرسی
    آخوند من نوکرتم داداش فقط منظورتو نگرفتم نبایددرموردچی بحث کنیم؟؟؟!!!

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1- شما اصلاً اگه يه كار كوچولو (وارد كردن يوز و پس در تنظيمات مودم) رو بلد باشي ميتوني در هر دو حالت هزينه ي نصب ندي! در غير اين صورت بايد براي تعويض شركت هزينه ي نصب بدي.

2- نه!

3- اصلاً قابل مقايسه نيست! سرعت دانلود 64 شاتل 10 كيلوبايت هست ولي 64 داتك فكر نكنم به اندازه ي dial up هم برسه! بگذريم قطعي ها و پشتيباني و...

4- شاتل جديداً ديگه لينك سيس رو ساپورت نميكنه.

5- شما مودم وايرلس بگيري مي توني pc رو با كابل وصل كني و لپ تاپ هم با وايرلس (همين كاري كه من كردم) فقط مودم وايرلس گرونه! من دو سال پيش 3COM گرفتم 135 تومن.

ممنون

یوزر پسوورد وارد کردن که کاری نداره ! یعنی هزینه نصب یعنی این ؟!!!
    پس 64 شاتل خیلی بهتره درسته ؟
    پس چه مودمی بگیرم ؟ پاراداین گیر میاد ؟ یا asus یا d-link بگیرم ؟

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینید ، اگه تو یه شرکت بخواهید ، سرویس رو ارتقا بدید ، شدنی هست ، بی هزینه اضافه ، فقط هزینه سرویس هست دیگه ، یعنی شما 64 داتک دارید ، می تونید ماه بعد 256 بگیری ، حتی وسط ماه هم می شه ( اما یادمه نمی شد وسط ماه 256 رو به 64 down کرد ، گیر می دن انگار )
    اگه بخواهید از مثلا داتک برید شاتل ، یه هزینه رانژه باید به شاتل بدید ، فارق از این که بار اولی هست که رانژه می کنید یا نه ...
    مودم هر 3 تا مودم خوبی هستند ، مودم های 2 پورت ، یکی لن دارن یکی یو اس بی ، که هم می شه به پی سی زد ، هم لپ تاپ ، اما اگه می خوای با لپ تاپ کار کنی ، توصیه می کنم وایرلس دار هم بگیر که مقید به سیم نکنی خودتو ( نظر شخصی )

مرسی

مرسی دوست عزیز

ما شریعتی ( مرکز مخابرات بهشتی ) هستیم
    این منطقه شاتل خوبه ؟

این داستان امپراطور چطوریه ؟‌معتبره ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آخوند من نوکرتم داداش فقط منظورتو نگرفتم نبایددرموردچی بحث کنیم؟؟؟!!!
    یعنی بحث راجع اینترنت ماهواره‌ای ممنوعه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض لایزر یا سپنتا؟

سلام دوستان من می خوام سرویس 64 لایزر یا سپنتا رو بگیرم البته می خواستم شاتل بگیرم که منطقه ما ساپورت نمیکنه.شما کدومو پیشنهاد می کنید البته با دلیل.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كاهش شكاف اينترنت پرسرعت در اتحاديه اروپا
    ايجاد بيش از 100 ميليون خط اينترنت پرسرعت در اروپا

خبرگزاري فارس: شكاف و تبعيض در زمينه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت در قاره اروپا در حال كاهش است و حتي ضعيف ترين كشورهاي اروپايي نيز با ايجاد زيرساخت هاي جديد در تلاش هستند تا سرعت دسترسي شهروندان خود به اينترنت پرسرعت را افزايش دهند.

به گزارش فارس به نقل از سي آر ان، تفاوت ضعيف ترين و قوي ترين كشورهاي عضو اتحاديه اروپا در اين زمينه از 28.4 درصد در جولاي 2007 به 27.7 درصد در جولاي 2008 كاهش يافته است.
    البته شكاف در اين زمينه هنوز عميق است، به عنوان مثال در حاليكه 37.2 درصد خانوارهاي دانماركي به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند، اين رقم در مورد خانوارهاي بلژيكي تنها 10 درصد است.
    در حال حاضر 9 كشور عضو اتحاديه اروپا از نرخ دسترسي خانگي بالاتري به اينترنت پرسرعت در مقايسه با آمريكا برخوردار هستند و دانمارك و هلند از تمامي كشورهاي اروپايي وضعيت بهتري دارند.
    در فاصله جولاي 2007 تا جولاي 2008 بيش از 17 ميليون خط جديد اينترنت پرسرعت در قلمروي كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نصب شده تا مجموع اين خطوط از مرز 100 ميليون فراتر برود.
    بيشترين افزايش خطوط اينترنت پرسرعت مربوط به كشورهاي مالت، آلمان و قبرس بوده است.
    سرعت اتصال از طريق 75 درصد اين خطوط حدود 2 مگابيت در ثانيه، از طريق 13 درصد معادل 10 مگابيت در ثانيه و از طريق 1.4 درصد بيش از 100 مگابيت در ثانيه است.

8. 3 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زد 2 خان ، شما که استادی شکسته نفسی نفرمایید
    مرسی دوست من
    بعد این که چطوری مثلا برای ساختمان ها میان سرویس می دن ؟ وایرلس ؟ یا با همون تکنولوژی دی اس ال می آرن براشون ؟

مرسی
    همون تکنولوژی adsl رو میارن مگه اینکه بگین بخوان پهنای باند اختصاصی بی سیم نصب کنن و بین خودشون شیر کنن( که ان مورد رو شرکت ها انجام میدن تا انجا که می دونم)
    آقا ما یه سوال فوق فنی داشتیم :

ببینید من نه دانشجوم نه می تونم نامه از یه شرکت بگیرم و نه سایر مخلفاته دیگه!
    حالا از اساتید کسی کلک رشتی ای بلده که ما بتونیم بالای 128 بگیرم ؟
    (البته محض اطمینان اگه قبلا تست شده باشه خیلی بهتره)
    راه قانونی اس اینکه با دلایل نوشته شده نامه بزنی به سازمان تنظیم مقررات بررسی می کنن و جواز سرعت بیشتر رو می دن ( این چیزی بود که سازمان تنظیم مقررات به من گفت) ادرسش هم تو سایتش هست.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟
    كمه!
    16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.

ممنون

یوزر پسوورد وارد کردن که کاری نداره ! یعنی هزینه نصب یعنی این ؟!!!
    پس 64 شاتل خیلی بهتره درسته ؟
    پس چه مودمی بگیرم ؟ پاراداین گیر میاد ؟ یا asus یا d-link بگیرم ؟
    بله! كاري كه توي 30 ثانيه انجام ميشه ميان نيم ساعت طول ميدن و كلي پول ميگيرن! مودم هم از خودشون بپرس ببين شايد با يكيش مشكل داشتن آخه دوست من سفارش داد بعد پرسيده بود چه مودمي رفتيم همون لينك سيس كه گفتن خريديم بعد از يك هفته كه آماده ي نصب شد گفتن دو سه روزه ديگه ساپ1ورت نميكنيم! خلاصه با چك و چونه قبول كردن. اگه جفتش هم ساپورت ميكردن كه هيچ فرقي نداره هردوشون به اندازه ي سرعت ذغالي ايران جواب ميده كيفيتشون هم كه جفتشون خوبه. ببين از كدوم وايرلس ارزون گير مياري.

داره خودمونی میشه Ezmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نقل قول:نوشته شده توسط rootkit
    كمه!
    16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.
    خوشبحالت من سرعته دانلودم با 128 حدودای 9-10 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •