آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟
آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟
آخوند من نوکرتم داداش فقط منظورتو نگرفتم نبایددرموردچی بحث کنیم؟؟؟!!!
ممنون
یوزر پسوورد وارد کردن که کاری نداره ! یعنی هزینه نصب یعنی این ؟!!!
پس 64 شاتل خیلی بهتره درسته ؟
پس چه مودمی بگیرم ؟ پاراداین گیر میاد ؟ یا asus یا d-link بگیرم ؟
مرسی دوست عزیز
ما شریعتی ( مرکز مخابرات بهشتی ) هستیم
این منطقه شاتل خوبه ؟
این داستان امپراطور چطوریه ؟معتبره ؟
یعنی بحث راجع اینترنت ماهوارهای ممنوعه
سلام دوستان من می خوام سرویس 64 لایزر یا سپنتا رو بگیرم البته می خواستم شاتل بگیرم که منطقه ما ساپورت نمیکنه.شما کدومو پیشنهاد می کنید البته با دلیل.
كاهش شكاف اينترنت پرسرعت در اتحاديه اروپا
ايجاد بيش از 100 ميليون خط اينترنت پرسرعت در اروپا
خبرگزاري فارس: شكاف و تبعيض در زمينه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت در قاره اروپا در حال كاهش است و حتي ضعيف ترين كشورهاي اروپايي نيز با ايجاد زيرساخت هاي جديد در تلاش هستند تا سرعت دسترسي شهروندان خود به اينترنت پرسرعت را افزايش دهند.
به گزارش فارس به نقل از سي آر ان، تفاوت ضعيف ترين و قوي ترين كشورهاي عضو اتحاديه اروپا در اين زمينه از 28.4 درصد در جولاي 2007 به 27.7 درصد در جولاي 2008 كاهش يافته است.
البته شكاف در اين زمينه هنوز عميق است، به عنوان مثال در حاليكه 37.2 درصد خانوارهاي دانماركي به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند، اين رقم در مورد خانوارهاي بلژيكي تنها 10 درصد است.
در حال حاضر 9 كشور عضو اتحاديه اروپا از نرخ دسترسي خانگي بالاتري به اينترنت پرسرعت در مقايسه با آمريكا برخوردار هستند و دانمارك و هلند از تمامي كشورهاي اروپايي وضعيت بهتري دارند.
در فاصله جولاي 2007 تا جولاي 2008 بيش از 17 ميليون خط جديد اينترنت پرسرعت در قلمروي كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نصب شده تا مجموع اين خطوط از مرز 100 ميليون فراتر برود.
بيشترين افزايش خطوط اينترنت پرسرعت مربوط به كشورهاي مالت، آلمان و قبرس بوده است.
سرعت اتصال از طريق 75 درصد اين خطوط حدود 2 مگابيت در ثانيه، از طريق 13 درصد معادل 10 مگابيت در ثانيه و از طريق 1.4 درصد بيش از 100 مگابيت در ثانيه است.
همون تکنولوژی adsl رو میارن مگه اینکه بگین بخوان پهنای باند اختصاصی بی سیم نصب کنن و بین خودشون شیر کنن( که ان مورد رو شرکت ها انجام میدن تا انجا که می دونم)
راه قانونی اس اینکه با دلایل نوشته شده نامه بزنی به سازمان تنظیم مقررات بررسی می کنن و جواز سرعت بیشتر رو می دن ( این چیزی بود که سازمان تنظیم مقررات به من گفت) ادرسش هم تو سایتش هست.
كمه!
16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.
بله! كاري كه توي 30 ثانيه انجام ميشه ميان نيم ساعت طول ميدن و كلي پول ميگيرن! مودم هم از خودشون بپرس ببين شايد با يكيش مشكل داشتن آخه دوست من سفارش داد بعد پرسيده بود چه مودمي رفتيم همون لينك سيس كه گفتن خريديم بعد از يك هفته كه آماده ي نصب شد گفتن دو سه روزه ديگه ساپ1ورت نميكنيم! خلاصه با چك و چونه قبول كردن. اگه جفتش هم ساپورت ميكردن كه هيچ فرقي نداره هردوشون به اندازه ي سرعت ذغالي ايران جواب ميده كيفيتشون هم كه جفتشون خوبه. ببين از كدوم وايرلس ارزون گير مياري.
نقل قول:نوشته شده توسط rootkit
آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟خوشبحالت من سرعته دانلودم با 128 حدودای 9-10 .كمه!
16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)