تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 394 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

بلاخره همون X7 رو با کیف فابریکش خریدم 309 تومن
    من دیدم موزیک بیشتر استفاده میکنم تا ویدیو دیدن
    مرسی بازم

2. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

HiFi Man HM-801 از جمله پلیرهای حرفه ای و خوب هست که میتونه فرمت FLAC با رزولیشن بالا رو هم پخش کنه البته به قیمت یک کمی بالا.
    چیپ مبدل آنالوگ به دیجیتال این پلیر یکی از بهترین چیپ های حال حاظر هست ولی این پلیر هر چند به اسم پرتابل در دسترس هست ولی اصلآ توی جیب به راحتی جا نمیشه و احتمالآ باید با کیف مخصوص که همراهش هست حمل بشه و اینکه همچنان بر خلاف اکثر تولید کنندگان وسایل الکترونیکی که برای شارژر از شارژر استاندارد و کوچک سویچینگ استفاده میکنن شارژر همراه این پلیر حدودآ 1.2 کیلو وزنشه و بدتر از همه اینکه شارژرش بر خلاف سایر پلیرهای دیگه از نوع کانکتور دوبل هست که به سختی گیر میاد هر چند خود شرکت 1 سال دستگاه رو گارانتی میکنه و وسایل همراهش تقریبآ کامله ولی از نظر طراحی صنعتی نمره چندان خوبی نخواهد گرفت و محل قرارگیری دگمه های دستگاه درست انتخاب نشده و برای کاربری که دائمآ در حال کار با دگمه ها هست چندان خوشایند نیست.

با تمام این شرایط بدی که داره اگه تا آخر امسال پلیر پرتابلی که کیفیت صدای بهتری از این مدل نداشته باشه به بازار نیاد همینو شفارش میدم فعلآ با Cowon J3 میشه سر کرد.
    برادر ! خداییش به این یکی رحم کن
    این اصلا ارزش نداره کسایی که 601 و 801 داشتن گفتن خریدن 801 اصلا توجیه نداره
    چونکه تا اونجا که یادمه در مورد 801 میگفتن که قصدشون ساختن بلیری با تفکیک صدای بالا و از اینجور چیزاست که با توجه به اینکه به هیچ وجه قابل حمل نیست میشه با خریدن مثلا یدونه meier audio corda stepdance به یه چیز بهتر رسید ( تا 800 دلار مدلای زیادی توی لیست انتخاب میتونن باشن )
    ولی 601 سبک صداش خاصه و خلاصه کسایی که بلیرای مختلف داشته باشن هم با خریدن این مدل میتونن لذت ببرن از گرمی و آنالوگ بودن خاص صداش ( اونا میگفتن , من که نشنیدم) تازه قابل حمل هم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    بزرگواران یه رکوردر صدا میخوام که mp3 بلیر هم باشه و صدا رو تا 7 متری باکیفیت عالی ضبط کنه

قیمتش زیر 80 تومن من دانشجو هستم

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

بچه ها يه سوال اين
    iriver t8
    باترييه يا قابل شارژه ؟ منظورم اينه باتري خوره يا نه باتري داخلي داره ؟ چون باتري خور باشه خيلي ضايع هست نميخوام دردسر داره اونطوري . بعد الان ديجي كالا ميده59 تومن قيمت شركتيشم همونه ديگه ؟ از همين ديجي كالا بگيرم يا تو بازار ارزونترم پيدا ميشه اگر بله بجز پايتخت كجا ميشه پيدا كرد ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بچه ها يه سوال اين
    iriver t8
    باترييه يا قابل شارژه ؟ منظورم اينه باتري خوره يا نه باتري داخلي داره ؟ چون باتري خور باشه خيلي ضايع هست نميخوام دردسر داره اونطوري . بعد الان ديجي كالا ميده59 تومن قيمت شركتيشم همونه ديگه ؟ از همين ديجي كالا بگيرم يا تو بازار ارزونترم پيدا ميشه اگر بله بجز پايتخت كجا ميشه پيدا كرد ؟
    فکر کنم حضوری خرید کنی کمی ارزونتر بشه اخرین قیمت مصوب رو از سایت آواسان رایان بگیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 22-04-2011 at 12:19.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

iriver t8
    باترييه يا قابل شارژه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آه فراموش کردم بگم
    شارژی هستش تقریبا دیگه باطری خور نداریم.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

برو بچ كيفيت جنس iriver t8 حالا بهتره يا +clip ؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

من از تجربه شخصیم می گم
    بنده Cowon I9 و SANSA Clip + رو با هم گرفتم ولی می دونید حقیقت COWON داره تو کشوی میزم خاک می خوره چون کیفیت SANSA CLIP Plus یه چیز دیگه است واقغا عالیه . صدای صاف و تقکیک پذیر .
    نکته دیگه ای که شاید کمتر بهش اشاره می شه کارکردن با اون خیلی آسونه !!!!
    من فعلا با گوشی HTC Desire آهنگامو گوش می دم چون از هر دوی این پلیر ها بیشتر صدای مورد علاقه منو تولید می کنه به خصوص انواع و اقسام اکولایزر های دیفالت و قابل داونلود داره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

جنس صدای پلیر های کره ایی به هم خیلی نزدیکه مثلiriver و COWON و سامسونگ شاید چون قطعاتی که تو طراحیشون استفاده میکنند شبیه هستش
    +clip به مراتب فراتر از قیمتش هست چه از لحاظ کیفیت صدا یا طراحی که کار کردن با اون رو بسیار راحت میکنه
    تا هر حجمی رم microSD تا وقتی که SDHC باشه نه SDXC پشتیبانی میکنه مثلا 32 گیگ که فعلا بیشترین هست.
    حجم خروجیش بسیار زادی داره اصلا به اندازه کوچیکش نمیخوره.
    ولی خوب این دو پلیر تو بعضی چیزها شبیه هستند همه فرمت های متعارف صوتی رو پشتیبانی میکنند.
    اندازه و وزن کمی دارند.
    باطریشون شارژی هست و کلا تو یه کلاس از لحاظ کارکرد هستند.
    +clip میتونی کنار سیستم اصلی خود شرکت این سیستم رو هم نصب کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    بزرگواران یه رکوردر صدا میخوام که mp3 بلیر هم باشه و صدا رو تا 7 متری باکیفیت عالی ضبط کنه

قیمتش زیر 80 تومن من دانشجو هستم
    اگه بتونید حداقل 100 تومن هزینه کنید و UX200 سونی با حجم 2 گیگ تهیه کنید خیلی بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •