من چند روز پیش 370 قیمت داشتم... علائدین طبقات بالا...!!!! ولی خیلی زیاد نیست...دوستان قیمت این گوشی چنده؟
به سرم زده بخرمش
من چند روز پیش 370 قیمت داشتم... علائدین طبقات بالا...!!!! ولی خیلی زیاد نیست...دوستان قیمت این گوشی چنده؟
به سرم زده بخرمش
اقا گوشی کلا گرون شده از چند روز پیش تا الان قیمت بعضی گوشیا رفته بالا اینم حول و حوش 390-400 شده!!!
سبز باشی...!!!![]()
من همون 12xx رو نصب کردم fifa 09 و sims2pets و snake نصب کردم بدون مشکل جواب میدن
fifa 09 که گرافیکش از fifa 08 خود گوشی کمتره
sims هم گرافیکش بد نیست ولی 4 تا goal داره هی باید انجام بدی و کلاً چیز خاصی نیست
snake هم که...snake 2 که روی 3310 هست بهتر از اینه
کلاً انگیج ارزش نداره جاوا به نظرم بهتره مثلاً red faction خیلی باحاله یا مثلاً prince of persia
بعد از مدتها به این تاپیک اومدم انگار که هنوز مشکل باتری حل نشده.
یه سوال داشتم با استفاده معمولی عمر باتری چند روزه؟مثلا 1 ساعت صحبت کنی و 1 ساعت آهنگ گوش بدی و 10 تا پیام بدی و یکمم ور بری.
به نظرم بهترینش ( N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z ) هست که خودم دارم از استفاده میکنم .
به نظرم از 1296 و اینا بهتره . از لحاظ سرعت اجرای بازی و کمتر ارور دادن . . .
1536 پیشنهاد میشه . . .
این مشکل حل شد با همت دوستان
![]()
من نمیدونم گوشی دوستان چجوریه ولی من با همون روش گزاشتمش روی 20 با استفاده فوق سنگین 1.5 روز دووم میاره قبلشم خوب بود و مشکلی نداشت ولی اینجوری دیگه خیلی عالی شده
با این استفاده ای که شما میگی 2 تا 3 روز دووم میاره
بقیه دوستان هم لطفاً در مورد باتریش توضیح بدن ببینیم چند نفر هنوز مشکل دارن باهاش
همین الان اینو دیدم:
اوه!
این از گوشه ها هم شبیه گوش كوب هستش كه(شوخی)
چرا پستا رو حذف کردین؟
کل کل نبود!
شوخی دوستانه بود!
بگذریم
این تغییرات جدید به اسپیکر صدمه نمی زنن؟
بريد به تاپيك شبه ساز ps1 براي 8510 يه سري چيزا گذاشتم ببينيد ميتونيد راش بندازيد يا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)