فهمیدم مشکل شما کجاست.ببین زمانیکه میخای صفحه رو باز کنی دکمه ALT رو نگه دار و فقط مرحله آخر که میخای فایلو بگیری دیگه این دکمه رو نگه ندار .این از خصوصیات برنامه Download Accelerator هستش .
فهمیدم مشکل شما کجاست.ببین زمانیکه میخای صفحه رو باز کنی دکمه ALT رو نگه دار و فقط مرحله آخر که میخای فایلو بگیری دیگه این دکمه رو نگه ندار .این از خصوصیات برنامه Download Accelerator هستش .
من يه عالمه توي ترانينگ كار كردم پدرم در اومد .
واسه من روي تاپ پلير ديگه بقيه كه حال نميده ولي تو تيمايي كه من رفتم بازي كنهاي خوبي داشت درسته كه بد بازي مي كردن ولي همكاري تيمي وجود داشت ولي من توي بولو نيا تيمم 13 ام شد.
پست منم مهاجم ولي توي بارسا من رو بعضي مو قع توي بازي به عنوان هافبك هجومي هم وارد زمين ميارن.
يعني من پشت مهاجم ها كار مي كنم البته خيلي كم . اونم مقابل تيماي ضعيف تر.
یک سوال .میشه تو این مد Become Legend بجای یک بازیکن دو تا بازیکن ساخت و در تمرینات و مسابقات شرکت کرد . مثلا یکی هافبک باشه یکی هم مهاجم .
حیف که کارت گرافیک من قدیمیه و نمیتونم بازی کنم کامپیوترم کلا قدیمیه و اگه بخام ارتقا بدم باید همشو عوض کنم فقط بعضی روزا میشه رفت خونه فامیلا . بنظر میرسه این مد جدید که کونامی اضافه کرده خیلی جذابیت داشته باشه .جوری که دوستان تعریف میکنن این حس به آدم دست میده که انگاری خود آدم بصورت واقعی داره بازی میکنه و از طرف تیمهای مختلف با توجه به سطح پیشرفت دعوتنامه دریافت میکنه .
آقا محشره ، فوق العاده است ، شاهکاره ، عالیه ، کولاکه....
دیگه نمیدونم چی بگم در مورده این شاهکار کونامی.واقعا نسبت به نسخه های قبل پیشرفت فوق العاده ای داشته.هم از لحاظ گیم پلی و هم گرافیک.هیجان بازی هم واقعا بالا رفته و کلا بازیش خیلی حال میده.
در یک کلام بهترین فوتبالیه که من تا به حال دیدم...
من 360 دارم ولی با شما مخالفم ساکر توی کنسول هم برتره![]()
بچه ها سلام
بازی توی رامسر اومد من فردا میرم بازی رو بگیرم
لطفاً یکی یه Option File درست و حسابی که همه چیز توی درست باشه بزاره تا فردا دیگه به ازراحتی بازی کنم
خیلی منتظر این بازی بودم
اما فردا دیگه به آرزوم میرسم
در ضمن از اون آقایی که عکسهای بازی رو گذاشت واقعاً دستش درد نکه
فقط PES
PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEES
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPESSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSS
P
E
S
2
0
0
9
فکر میکنم اشتباه کردم پستم را مهاجم نکردم چون در میانه ی زمین اعصابت خیلی خورد میشه!
بازیکنان تیم خیلی اشتباه می کنند و فقط خودت هستی که میتونی با پاس کاری تیم را به جلو ببری که با توجه به ضعیف بودن خودت اون هم کار سختی هست.
تا حالا 4 گل و 5 تا پاس گل دادم و بهترین بازیکن تیم هستم اما بدبختیم اینه که خیلی اخراج میشم.
اگر خوب بازی کنی تا چند بازی دیگه به تیمی میری که کاور پوشیده اون تیم اصلی هست بعد دو تا بازی هم برای اون می کنی و بعد به جمع 18 بازیکن تیم میایی و در بازیهای لیگ نیمکت نشین میشی تا اینکه بعد از چند بازی به عنوان بازیکن ذخیره به میدون بیایی.چرا من فقط با تيم خودم مسابقه ميدم؟؟:دي
دفعه اول با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي از اون به بعد باز خودم مسابقه ميدم:دي
الان هفته 2-3 هم هستش!!!!چيكار كنم؟؟
فقط یک با یک بازیکن میتونی وارد میدون بشی.
ایول به تو بابا
همه اصل گرفتن شما دمو
عزیز اصلا قابل مقایسه نیست
اصلا نسخه اصلش یک فاز دیگه ای داره. هم سخت تر. هم همه چیز داره. هم کامل تر. هم ....
دوستان کی میدونه بازی westgame چند dvd هست؟
اگه میشه easysetup (تی وای ) رو هم بگید چند dvd هست؟
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما برای 360 از کجا بازیو گرفتی؟مشکل که نداشت؟
حالا این cv09.img تو DVD 2 بازی چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)