تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 241 از 577 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

1000 مگ حدودا دارم بعد اون ورش مال voip دیگه تماس تلفنی فکر کرده من خرم میگه نگاه کن بقیش اونجاس حالا اونجا هم نوشته 200 کریدیت
    بهت نگفت الان اونجا چیا هست من پنلم با شما فرق داره ؟
    من هر بار زنگ زدم اول اینکه بدون اینکه پسورد رو بگیره پنلم رو چک میکنه دوم اینکه هر چی بهش میگی این چیه اون چیه میگه پنل ما با شما فرق دارم دقیقا نمیدونم پارامترهای شما چیه

یه بار زنگیدم گفتم این 24000 چیه از من کم کردین گفت مالیاته بعد گفت مخابراته بعد گفت خودت مصرف کردی بعد دیدم گناه داره و هی حساب میکنه و .... گفتم چیزه مهمی نیست درسته؟گفت نه اصلا مهم نیست شما به اینا توجهی نکنید ما اینا رو اینجا نداریم

من میگم یه کلاس آموزشی چیزی واسه اینا بزارند بد نیستا بخدا چیزه خاصی نداره که نتونند یاد بگیرند فقط یه کلاس 1.5 ساعته براشون کافیه

2. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

یه ذره سواد انگیلیسی داشتن خوب بود اینقدر ضایع نمیشدن
    حالا شبم بهش زنگ میزنم اگه نشد دیگه لشکر کشی میکنم دفتر مرکزیش
    وقتی داشتم شارژ میکردم بهش گفتم میشه ببینم تو کامپیوتر خودتون خیلی بی ادبانه گفت نخیر همچین دلم میخواست.......

4. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جالبه!من هیچ کدوم از این مشکل های شما رو توی این 1 ساله که از پیشگامان سروریس گرفتم نداشتم!
    کم شدن کردیت....
    افت سرعت....
    قطعی طولانی...
    تنها افت سرعتی که داشت توی 3 روز اول عید که مجانی بود که همه رو روی 256 بسته بودند!
    همون موقع هم کلی حال کردم.
    شبها هم سرعت کم میشه ولی نه اونقدر که شما میگید!حداقل 1.7 گیگ رو میگیرم.
    بابا نسبی بسنجید.اینجا ایرانه!!کدوم isp به این خوبی سرویس میده!!
    همه شاکی هستند.شما یکیشون رو بگو که ازش راضی باشند...

این مشکل آقا فرزان هم حل میشه.شما خودت حضوری برو دفترشون (خیابان طیب).ان شا الله حل میشه.

6. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

جالبه!من هیچ کدوم از این مشکل های شما رو توی این 1 ساله که از پیشگامان سروریس گرفتم نداشتم!
    کم شدن کردیت....
    افت سرعت....
    قطعی طولانی...
    تنها افت سرعتی که داشت توی 3 روز اول عید که مجانی بود که همه رو روی 256 بسته بودند!

این مشکل آقا فرزان هم حل میشه.شما خودت حضوری برو دفترشون (خیابان طیب).ان شا الله حل میشه.

من از 3تا دیگه داشتم هر 3 بهتر از این بودند

isp بعدی هم pars on line یعنی بازگشت به پار انلاین(البته اگه صبا سرعتش به قبل برگشت میرم صبا)البته بماند که دیشب سرعت خوب بود و اگه همیشه مثل دیشب باشه عوض نمیکنم اما 24 ساعت قبلش

8. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان من نمیخواستم هیچ وقت اینو بگم ولی پیشگامان خیییییییییللللللللییییییی ییییییی دزده من سه گیگ خریدم امروز فیش رو بردم براشون برگشتم خونه دیدم یه گیگ شارژ کرده برام زنگ هم زدم میگه شما نمیدونید این شارژش یه جا دیگه ثبت شده فکر کرده با بچه طرفه فوق العاده اعصابمو خورد کرده حالا چی بگم بهش احه؟
    من واقعا تاسف میخورم که اینقدر راحت ما ادمها به همه تهمت میزنیم
    شما یک شرکت را دزد کردین برای 2 گیگ در صورتی که من در این 1 سال بیش از 1000 گیگ رایگان مصرف کردم هم شبانه هم هدیه

این چیزی هم که میگید از رمانی که سرویس عوض شد و به مگ نشون میده کردیتا منم تا گیگ شارژ میکنم 1 گیگ 1 گیگ تو کردیتم میشینه و بقیش داخل deposit هستش

منم این مشکل شما را داشتم ولی با یه تلفن ساده حل شده

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

کم شدن کردیت....
    افت سرعت....
    قطعی طولانی...

من کاملا تایید میکنم

به نظرم تنها شرکتی که حداقل پشتیبانیش نپیچونده همین بوده
    شبانهام هم متغییره ولی میانگین شبی 1 گیگ میشه
    واقعا اینجا ایرانه ما باید انتظاراتمونا بیاریم پایین

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

من از 3تا دیگه داشتم هر 3 بهتر از این بودند

isp بعدی هم pars on line یعنی بازگشت به پار انلاین(البته اگه صبا سرعتش به قبل برگشت میرم صبا)البته بماند که دیشب سرعت خوب بود و اگه همیشه مثل دیشب باشه عوض نمیکنم اما 24 ساعت قبلش

شمام که از روز اول یک پست در میان همین حرفها تکرار میکنی وقت هایی که خوبه میگی خوبه ولی من میرم پارس وقت هایی هم که بده میگی میرم پارس
    زود کوچ کن حداقل یکی از بچه ها خبرهایی اونجا را هم بیاره

10. 2 کاربر از puffi_vahshi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما یک شرکت را دزد کردین برای 2 گیگ در صورتی که من در این 1 سال بیش از 1000 گیگ رایگان مصرف کردم هم شبانه هم هدیه

این چیزی هم که میگید از رمانی که سرویس عوض شد و به مگ نشون میده کردیتا منم تا گیگ شارژ میکنم 1 گیگ 1 گیگ تو کردیتم میشینه و بقیش داخل deposit هستش

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

من کاملا تایید میکنم

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

شمام که از روز اول یک پست در میان همین حرفها تکرار میکنی وقت هایی که خوبه میگی خوبه ولی من میرم پارس وقت هایی هم که بده میگی میرم پارس

من خودم اعتقادی بر اینکه حجمو دزدیده ندارم اما اینو میگم که اگه یه پشتیبانی خوب و قوی داشت واسه این دوستمون توضیح میداد و هیچ وقت همچین حرفی نمیزد --مشکل از ما نیست مشکل از پشتیبانی و سایت مسخرشه شما ریزکارد شاتلی ها رو دیدید ؟قشنگ نوشته چه قدر فرستادی چه قدر گرفتی چه قدرش رایگان بوده چه قدر از اعتبارت کم شده

اما اینو من یک ماهه اول مونده بودم چه قدر دارم به صفحات قبل برگردید ببینید چندبار سوال کردم و هیچ کس جواب نداد تا اینکه یکی از دوستان یه روش فنی مهندسی فرمودند که وللله اگه من چیزی فهمیدم تاا اینکه سیستمشونو عوض کردند

حتی نخواستند این مشکل dns من که میگه پاسخگو نیست رو جواب بدند--آخرش میدونی چه جوری حل شد ؟یه نرم افزار از همین سایت دانلود کردم که بهترین dns های جهانی رو معرفی میکرد اونا رو زدم خوب شد اما پینگ بالای 1000 دارم یا 800-900

میدونستید داتکی ها که شما دم از بد بودنشو میزنید حتی پینگ 60 رو هم تجربه کردند ؟شما که سرعتتون به قول خودتون عالیه پینگ زیره 350 داشتید ؟ما که بالا 1000 هستیم که دیگه بماند(نام کاربری یه داتکی بدم ؟ اونا هم الان 300 پینگ دارند اما بازم خوبه یه دورانی 60 بوده)

مشکل از پشتیبانی ضعیف و سیستم ضعیف اینترنتیشه ما که ادعای واردیو حرفه ای بودن نمیکنیم اما اینو مطمین باشد که کسانی هستند که از همین پینگو کیلوبایتو مگابایتم سر در نمیارند--کسایی هم هستند که ساده ترین مسایل رو سر در نمیارند

پس پشتیبانی باید برای ما توضیح بده چون ما پول دادیم حتی 1000 تومن هم باید جوابگو باشه پول هم که نداده بودیم این آقایون بی سواد جوابگوو هستد و نمبدونم برای شما بود گفتم یا دوستان اینکه روزی که من زنگ زدم که را اندازی کنم گفت کارت شبکه رو نصب کردید گفتم چی هست ؟گفت ماله اتصال به شبکست که باید خریده باشید من گفتم من همچین چیزی نخریدم گفت خوب برید یخرید بعد تماس بگیرید گفتم من قبلا داشتم adsl ولی همچین چیزی نداشتم گفت غیر ممکنه گفتم خوب منم که دروغ نمیگم نداشتم و نخریدم و پولی بابت این قطعه ندادم با اوجه بی ادبی و بی سوادی گفت هر وقت خریدید تماس بگیرید خدانگهدار

مردتیکه یه کلمه نگفت یهو رو مادربوردت باشه این cd شو بزار و نصب کن و سون هم خودش نصب کرده الته ادب و شعور خودشو رسوند تا اینکه همسایمون واسم گفت

هر وقت با یکی از دوستانتون دعواتون شد یه کم به خودتون فکر کنید که شاید شما باعث ناراحتی و دعوا بودید نه اینکه دوست برادر یا طرف مقابلتون باعثش بوده اینو گفتم که بگم شما به جای اینکه به فلان فرد بگید تهمت نزن کارای شرکت و پشتیبانی و سایت ضعیف شرکت رو متهم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .
    من یه سوال در مورد حجم رسیو صبا نت دارم (128K- اصفهان )
    من برای یک ساعت که آنلاینم (صبا نت) .. حجم رسیوم بیش از 25 مگ میشه . با اینکه سایت خاصی هم باز نمیکنم و دانلود هم اصلا ندارم . میخواستم بدونم این حجم عادیه برای یه ساعت با این که کار خاصی هم نمیکنم ؟
    اگر نیست فکر میکنید مشکل کجاست ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من کاملا تایید میکنم

خیلی ببخشید شما اصلا میدونید اون deposit که میگید چیه اصلا؟ چون طبق این عکس

2000 مگ هست ولی این 2000 مگ همیشه بوده برا من هیچ وقت هم تغییر نکرده وقتی هم Current credit من تموم میشه اینترنتمو قطع میکنند خوب حالا اصلا مساله این حرفا نیست من هم نمیخاستم بهشون تهمت بزنم فقط وقتی دارند حرف منو که کاملا حقه انکار میکنن ادم عصبانی میشه یعنی اینا نمیتونن مثل ادم همه ی سه گیگ رو یه جا ثبت کنن؟
    اون deposit هم مال voIP هست سمت راست و چپ کاملا از هم مستقل هستن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جواب به پست های بالا:
    اینو قبول دارم که پشتیبانی خوبی نداره.جالبه اینو توی نمایشگاه اخیر بهشون گفتم خانومه گیر داده بود که با کدومشون مشکل داشتی!
    گفتم من که اسمشون رو نمیپرسم!بعد رفتم پیش معاون که اونجا بود.اون گفت که به زودی پشتیبانی عوض میشه.تنها چیزی که عوض شد اینه که مکالمات ظبط میشه!
    اما همین رو هم باید نسبی در نظر بگیریم.همون پارس آنلاین:
    به توصیه من برای دایی خودم چون دانلود زیاد نداشت و میخواست کم پول بده از پارس آنلاین گرفتم.سرعتش توی روز خیلی خوبه.پینگش هم که حدود 400 هست.ولی خیلی از حسابش کم میکنه.زنگ زدم به پشتیبانی میگه شما آنتی ویروس نصب کردی!
    بهش میگم بابا من تازه ویندوز نصب کردم و هیچ نرم افزار خاصی روش نصب نیست و آپدیت ویندوز هم خاموشه.میگه وایرلس داری؟میگم نه.میگه پس یکی داره از اکانتتون استفاده میکنه!!!!!!!!
    بعدش هم میگه سیستم ما مشکل نداره باید خودتون علتش رو پیدا کنید!!
    باز هم میگم اینجا ایرانه.هیچ چیز ایده ال نیست.همه چیز رو باید نسبی در نظر گرفت.

15. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

ببینید دوستان من به عنوان کسی که اکثر شرکت ها رو توی اصفهان تست کرده میگم که فعلا از توی بد و بدتر ها این پیشگامان از بقیه بهتر جواب داده البته فعلا تا ببینیم در آینده چی کار میکنه
    من الان دارم با سرویس 128 14 گیگ حجم و سرعت دانلود ثابت 70 (البته این یکی دو روز رو استثنا کنید!) ماهیانه 27 تومن میدم باور کنید هیچ شرکتی این سرویس رو نمیده و اگر هم بده ثبات نداره
    Last edited by mohamad_beauty; 16-08-2010 at 03:22.

17. 5 کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •