تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 607 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بند پ دارم اساسی! مدیر امور مالی شرکت ماهان پسر عمه بابامه!پسرش هم مدیر قسمت آموزش خلبانی در کرمان هست.

نه سریال حل نشده لطفا بده
    ادیتور برنامه هم نصب شده و الان دارم میبینمش،اما من که نباید کاری باهاش بکنم؟باید دکمه ای چیزی بزنم توی ادیتور؟
    دوباره پاک کردم ریختم درست نشد
    وارد شبیه ساز که میشم اینو میگه:

در مورد آموزش هم یک دنیا ممنون
    خوب این کد A99-FDCE-19AB-49C9

اما این ارور برای سنری هست نه برای مای ترافیک چیزه دیگه ای هم ریختی چون فایل سنری شما دچار مشکل شده

یعنی یه چیزی فایل سنری شما رو دچار مشکل کرده وشاید پاک شده

باز یه نگاه کن ببین شبیه ساز شما بدون مای ترافیک میاد یا نه

نه من از جوي استيک استفاده نميکنم تنظيمات شبيه ساز هم درست هستن" نميدونم فکر کنم مجبور باشم 2شبيه ساز نصب کنم(واييي نه).
    قبل از نصب ببین همه تنظیمات درست هستتند وبرای اطمینان روی دیفالت کلیک کن که اگر تغییر کردن به صورت اول برگردن

2. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب این کد A99-FDCE-19AB-49C9

اما این ارور برای سنری هست نه برای مای ترافیک چیزه دیگه ای هم ریختی چون فایل سنری شما دچار مشکل شده

یعنی یه چیزی فایل سنری شما رو دچار مشکل کرده وشاید پاک شده

ممنون بابت کد
    این ارور دقیقا از بعد از نصب مای ترافیک میاد
    منظور رو دقیق نگرفتم،منظورت اینه که مای ترافیک کار میکنه یا نه؟کار نمیکنه.ببینم شما مطمئنید که قبل از ورود به شبیه ساز لازم نیست برنامه ای رو اجرا کنیم؟؟ من میترسم لازم باشه اما شما خیال کنید من میدونم نگید!
    یه سوال دیگه،این مدرک های خلبانی که ما میگیریم کجا سیو میشه؟یکی به من گفته اینا رو باید برای مایکروسافت بفرستی تا تایید و مهرش کنن.درسته؟
    در قسمت گواهینامه خلبانی شخصی هم وقتی می خوام پرواز ناوبری با VOR انجام بدم و جهت یابی کنم بهم جهتی نمیده و نمیگه باید کجا برم،چکار کنم؟
    ممنون
    Last edited by grand theft auto; 05-03-2010 at 09:50.

داره خودمونی میشه XackerX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط TOOMY-2008
    ببنید دوست عزیز اگر از جو استیک استفاده میکنید ببینید تنظیماتش بهم نخورده باشه چون من قبلا از یه جو استیک به نام Boxkerاستفاده میکردم و بعضی موقع ها بهم میریخت

در ضمن از تنظیمات خود شبیه ساز هم مطمئن بشید
    منم از جوی استیک Boxker استفاده میکنم که دوتا دسته داره. یه روز دیدم هواپیما خود به خود بنک داره
    بعد که حسابی گیج شدم ، دیدم که یکی از دسته ها افتاده پائین و داره به یکی از دکمه ها فشار میاره
    خود fsx بدبخت هم فکر میکنه شما دائم البنکی دیگه

اما با تشکر از تامی بابت خوش آمد گوئی ،
    اگه دوستان بدونن امتحان تافل اینطوری که شما میری و در امتحان ثبت نام میکنی و تقریبا 200 هزار میدی و شرکت میکنی . اگه قبول شدی که مدرکتو میدن و اگه نشدی دوباره باید امتحان بدی . حالا اینا کاری ندارن که تو کلاس آموزش تافل رفتی یا نه و اینکه تو کدوم موسسه بودی.
    می خوام ببینم آیا امتحان خلبانی هم میشه به همین صورت باشه یا نه ، باید به زور تو این آموزشگاهها شرکت کنی.

مشکل من برای شرکت در آموزشگاه دو چیزه . اول اینکه 30 میلیون زور داره و دوم اینکه من دارم سرکار میرم و وقتم پره و دیگه کلاس نمی تونم برم.

البته مشکله دوم داره حل میشه و از بس سر کار رو پیچوندم و اومدم FSX بازی کردم که فکر کنم به زودی اخراجم کنن . (البته کاملا شوخی بود)

به هر حال ممنون از راهنمائی تون
    Last edited by XackerX; 05-03-2010 at 11:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون بابت کد
    این ارور دقیقا از بعد از نصب مای ترافیک میاد

منظور رو دقیق نگرفتم،منظورت اینه که مای ترافیک کار میکنه یا نه؟کار نمیکنه.ببینم شما مطمئنید که قبل از ورود به شبیه ساز لازم نیست برنامه ای رو اجرا کنیم؟؟ من میترسم لازم باشه اما شما خیال کنید من میدونم نگید!
    یه سوال دیگه،این مدرک های خلبانی که ما میگیریم کجا سیو میشه؟یکی به من گفته اینا رو باید برای مایکروسافت بفرستی تا تایید و مهرش کنن.درسته؟
    در قسمت گواهینامه خلبانی شخصی هم وقتی می خوام پرواز ناوبری با VOR انجام بدم و جهت یابی کنم بهم جهتی نمیده و نمیگه باید کجا برم،چکار کنم؟
    ممنون

راجبع مای ترافیک منظورم این هست که اگر برنامه رو پاک کنی و این ارور رو دوباره بگیری باید سیمولیتورت رو پاک کنیو دوباره نصب کنی چون ظاهرا در قسمت فایل سنری مشکلی پیش اومده

و درمورد مدارک خلبانی هم وقتی شما مدرک رو میگیری بهت میگه میخوای پیرنت کنی ویا سیو کنی ؟

که هر جا بهش آدرس بدی برات سیو مکینه و درمورد اینکه برای ماکروسافت بفرستی هم من اطلاع ندارم و فکر نمیکنم یه همچین چیزی باشه
    تازه ماکروسافت هم مهر و امضا کنه به دردت نمیخوره

موفق باشید

6. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم از جوی استیک Boxker استفاده میکنم که دوتا دسته داره. یه روز دیدم هواپیما خود به خود بنک داره
    بعد که حسابی گیج شدم ، دیدم که یکی از دسته ها افتاده پائین و داره به یکی از دکمه ها فشار میاره
    خود fsx بدبخت هم فکر میکنه شما دائم البنکی دیگه

اما با تشکر از تامی بابت خوش آمد گوئی ،
    اگه دوستان بدونن امتحان تافل اینطوری که شما میری و در امتحان ثبت نام میکنی و تقریبا 200 هزار میدی و شرکت میکنی . اگه قبول شدی که مدرکتو میدن و اگه نشدی دوباره باید امتحان بدی . حالا اینا کاری ندارن که تو کلاس آموزش تافل رفتی یا نه و اینکه تو کدوم موسسه بودی.
    می خوام ببینم آیا امتحان خلبانی هم میشه به همین صورت باشه یا نه ، باید به زور تو این آموزشگاهها شرکت کنی.

مشکل من برای شرکت در آموزشگاه دو چیزه . اول اینکه 30 میلیون زور داره و دوم اینکه من دارم سرکار میرم و وقتم پره و دیگه کلاس نمی تونم برم.

البته مشکله دوم داره حل میشه و از بس سر کار رو پیچوندم و اومدم FSX بازی کردم که فکر کنم به زودی اخراجم کنن . (البته کاملا شوخی بود)

به هر حال ممنون از راهنمائی تون
    خواهش میکنم عزیز

ببنید رفتن به این کلاس ها کاملا اجباری هست و هیچ ربطی به امتحان تافل نداره

این کلاس ها که شامل درس های مختلفی هست که شما رو با قوانین . اصول پروازی آلات دقیق و....آشنا میکنن وباید این کلاس ها رو بگذرونید وگرنه نمیتونید برید توی هواپیما

و بعد از گذروندن این کلاس ها شما توسط خود آموزشگاه یه امتحان میدین بعد اگر قبول شدین تازه به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی میشید که برید امتحان بدین

اون امتحان اول رو آموزشگاه برای این از شما میگیره که ببینه شما اطلاعات کافی دارید برین امتحان بدین

( نرین آبرو آموزشگاه رو ببرین ) من منظورم با خودم هست کسی به دل نگیره

وبعد از قبول شدن به واحد عملیاتی پرواز معرفی میشید وبه نسبت پولی که دارید میرین پرواز پر میکنین

در مورد آموزشگاه یه چیزه دیگه هم بگم که اگر شما این دوره ها رو ببینید و موفق نشید باید دوباره برای امتحان هزینه کنید

پس باید مثل تانک بخونید و مطمئن باشید که قبول میشید تا مشکلی براتون پیش نیاد

8. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل مای ترافیک حل شد
    مورد آموزشگاه یه چیزه دیگه هم بگم که اگر شما این دوره ها رو ببینید و موفق نشید باید دوباره برای امتحان هزینه کنید
    یعنی دوباره از اول باید بریم کلاس؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مشکل مای ترافیک حل شد

یعنی دوباره از اول باید بریم کلاس؟
    نه فقط یه هزینه از شما میگیرن برای امتحان مجدد

مشکل خاصی نیست

11. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان خوب و حرفه ای مثل ebicross و TOOMY-2008 و ...
    من؟؟ بیخیال. من کجام حرفه ایه. جدی میگم.
    حالا سوال اینجاست که با توجه به مهارت بالای برخی دوستان که تو این تاپیک هم فعالند آیا نمیشه مستقیما به سازمان هواپیمایی کشوری برن و امتحان بدن یا حتما باید معرفی از آموزشگاه مربوطه داشته باشند؟
    شما توی شبیه ساز چند تا چیز رو تجربه نمیکنی.
    1- جاذبه
    2- ترس
    3- استرس
    4- مسئولیت

برای همین توی هرکدوم از این شرایط حرفه ای ها هم خودشون رو گم میکنند.
    مثلا یه تاپیک برای "آموزشهای مربوطه" یه تاپیک برای "لینک دانلود ها" و یکی برای "اطلاع رسانی" و ... .
    ما این کار رو تو تاپیک "کرکینگ نرم افزار" انجام دادیم و خیلی مفید بود.
    P30world همچین اجازه ای رو نمیده و من دارم درخواست میدم بخش مخصوص سیمولاتور ایجاد بشه تا دقیقا به همین اهداف برسیم.
    شما هم از مدیران درخواست کنید تا زیر مجموعه ی تالار گیم یک انجمن سیمولاتور بزنند.
    چون من قبلا از یه جو استیک به نام Boxkerاستفاده میکردم و بعضی موقع ها بهم میریخت
    منم از این استفاده کردم. توی هوا خیلی خوبه ولی روی زمین که برسی کارت تمومه. تاکسی کردن با این دسته وحشتناکه.
    این مشکل شما عدم رعایت ویت اند بالانس هست که باید تنظیم باشه و اگر رعایت نکنید حتی در شبیه ساز هم دچار مشکل میشید و بعد از تیک آف Stal میکنید
    نه از اون نبود. حتی با سسنا هم این مشکل پیش میومد. از همون تریم هاست. بعضی وقتها این دسته های تریم من برای خودشون کار میکنند. واسه همین الان همش حواسم هست قبل از پرواز که اینا سرجای خودشون باشند.
    خلاصه من نمیخوام روی این Virtual Airline زوم کنم چرا چون متاسفانه خودم فعلا توی یکی از همین ایرلاین های مجازی هستم ولی با پیگیری که من دارم میکنم از یکی از ایرلاین های داخلی که اگر خدا بخواد مبخوام اولین شرکتی باشم که داره توسط یک ایرلاین واقعی و لایسنس اون ایرلاین یک ایرلاین مجازی راه اندازی کنم
    فکر نمیکنم اجازه بدن.
    قبلا یک ایرلاین به اسم یک شرکت واقعی شروع کرد و سریع جلوشو گرفتن. یه طور تبلیغات میشه و برای همین نمیزارن.

____
    خبر مهم - همه بخونید

دوستان میخوام یه کاری بکنم اگر شدنیه همکاری کنید حسابی سر صدا میکنه.
    میخوام دستگیری ریگی رو با شبیه ساز درست کنم.
    نیاز به چند نفر داریم.
    یک خلبان هواپیمای دبی-بیشکک با همون هواپیما و همون آرم (نیاز به طراحی داره که فکر نمیکنم چند ساعت بیشتر طول بکشه تا آرمهاش رو بزنیم روش)
    4 خلبان حرفه ای برای تام کت.

به این صورت که هر هواپیما رو دو نفر باید کنترل کنند. اینطوری مشکلی پیش نمیاد.
    همه هم از کل پرواز فیلم میگیرم.
    هدینگ ها و کل مسیر رو هم من آماده میکنم اگر شما اعلام امادگی کنید.
    فقط باید ADSL داشته باشید و باید سیستمتون شبیه ساز رو روی گرافیک بالا بتونه اجرا کنه.
    همچنین یک سری دستورات و صحبتها که باید توسط یکی از دوستان به زبان پرواز در بیاد. (منظورم ATC هستش)

کار باحالی میشه و ساده هم هستش. نفری 15 دقیقه باید پرواز کنیم و بعد تمام فیلمها رو آپلود کنید تا میکس و مونتاژ و صداگذاری بشه.
    هرکس دوست داره اعلام امادگی کنه.
    نظر، پیشنهاد فراموش نشه.
    بعد هم با گذاشتن امضای مشترک این فیلم رو بین تمام بچه های سایت پخش میکنیم. بعدش هم با من تا این فیلم توی youtube پخش و به کل دنیا برسه.
    یه ذره به ابعاد کار فکر کنید میبینید شدنیه.
    و فکر کنید چند صد نفر علاقه مند به شبیه ساز میشن.

فقط باید یه سری اطلاعات دقیق داشته باشیم.
    - نوع دقیق هواپیمای مسافربری با شماره ی اون.
    - مسیری که هواپیمای مسافربری دنبال جنگنده ها رفت.
    - نوع دقیق جنگنده ها با شماره ی اونها.
    - هواپیمای دومی که ریگی با اون آورده شد. (اونی که تلویزیون نشون میده)
    - مقصد هواپیمای دوم که ریگی رو از بندرعباس کجا برد.

بعضیهاشو میدونم ولی باید اطلاعات دقیق داشته باشیم.

جدا من تصمیم این کارو گرفتم. اگر OK کنید اجراش میکنیم.

اینطوری شاید خیلی هامون اولین استفاده مفید رو از شبیه ساز کرده باشیم.

13. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XackerX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میخوام دستگیری ریگی رو با شبیه ساز درست کنم.
    این کار بسیار عالی و قشنگه . منم تا هرجا بتونم کمک کنم در خدمتم . فقط باید بگید که چه کمکی از من بر میاد

- نوع دقیق هواپیمای مسافربری با شماره ی اون.
    در فاصله 22 تا 23 فوریه (سوم تا چهارم اسفند) صفحه اطلاعات پرواز سایت رسمی فرودگاه دبی تنها مشخصات یک پرواز به پایتخت قرقیزستان را ثبت کرده است. قرار بود پرواز شماره QH454 ساعت 10 و 45 دقیقه سوم اسفند، از دبی به مقصد قرقیزستان صورت بگيرد؛ اما این پرواز با 3 ساعت و 19 دقیقه تأخیر و در ساعت 2 و 4 دقیقه بامداد چهارم اسفند از فرودگاه دبی انجام شد.

- مسیری که هواپیمای مسافربری دنبال جنگنده ها رفت.
    در ابتدا هواپيماي حامل ريگي فرود نمي‌آمد و جت‌هاي نيروي هوايي اين هواپيما را به سمت اصفهان هدايت كردند ولي باز هم با دستور آمريكايي‌ها اين هواپيما از فرود امتناع كرد و در اين زمان اقدامات جدي‌تري براي نشاندن اين هواپيما در ايران صورت گرفت و اقداماتي انجام شد تا سوخت هواپيما تمام شود و اين اقدامات در نهايت منجر به فرود هواپيماي حامل اين شرور در بندرعباس شد.

- نوع دقیق جنگنده ها با شماره ی اونها.
    دو فروند هواپیمای اف-4 نیروی هوایی ارتش از پایگاه شکاری شیراز اقدام به ره‎گیری هواپیما کرده و خلبان را مجبور به پروازي طولاني در آسمان كشور ميكنند و درنهايت او به واسطه اقدام قهرآميز شكاري هاي ارتش مجبور به فرود در فرودگاهی در بندرعباس ميشود. با احتساب مدت زمان ٤٠ پرواز تا بندرعباس بامداد چهارم اسفند بوئينگ 737 حامل ریگی و همراهانش در بندرعباس می‎نشیند.

- هواپیمای دومی که ریگی با اون آورده شد. (اونی که تلویزیون نشون میده)
    پس از دستگيري ريگي همه مسافران با اهداي هدايايي همراه با همان هواپيما عازم بيشكك مي‌شوند.
    بعد از اينكه عبدالمالك ريگي به همراه همراهانش دستگير مي‌شود از فرودگاه بندرعباس بنا به دلائل امنيتي با يك هواپيماي C-130 به يك پايگاه نظامي در همان منطقه انتقال يافته و از آنجا با يك فالكن به تهران منتقل مي‌شود.

منابع غيررسمي نقل كرده اند عملیات بی‎حس کردن ریگی با چنان سرعتی از سوي يكي از خانمها انجام می‎شود که فرصت هیچ واکنشی را نه به او، نه به نفر همراهش و نه به محافظانش نمی‎دهد. از آن مهمتر ريگي وقتي متوجه تغيير احوال خود ميشود كه دستبند بر دست داشته است و مأموري مراقب عدم اقدام او به خودكشي بوده است. محافظان قرقيز او حتي فرصت تغيير مكان خويش را هم پيدا نكردند. «ریگی از نحوه دستگیری‎اش بهت‎زده شده بود» این سخن را وزیر اطلاعات در جریان کنفرانس خبری‎اش به زبان آورد. خبر دستگیری ریگی، دنیا را بهت‎زده می‎کند. ديويد ميليبند اين اتفاق را نشانه اقتدار اطلاعاتي ايران ميداند. بلافاصله پس از عملیات، هواپیمای بیشکک - دبی از بندرعباس بلند می‎شود. ریگی و همراهانش توسط یک هواپیمای اختصاصی ارتش به تهران منتقل می‎شوند.

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

دوستان یک سوال و اون اینکه چه جوری میشه داخل هواپیما رو دید
    Last edited by XackerX; 05-03-2010 at 16:30.

15. 2 کاربر از XackerX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در ابتدا هواپيماي حامل ريگي فرود نمي‌آمد و جت‌هاي نيروي هوايي اين هواپيما را به سمت اصفهان هدايت كردند ولي باز هم با دستور آمريكايي‌ها اين هواپيما از فرود امتناع كرد و در اين زمان اقدامات جدي‌تري براي نشاندن اين هواپيما در ايران صورت گرفت و اقداماتي انجام شد تا سوخت هواپيما تمام شود و اين اقدامات در نهايت منجر به فرود هواپيماي حامل اين شرور در بندرعباس شد.
    یک اصلاح:
    هواپیمای مسافربری 40 دقیقه به دنبال اف 4 ها رفت تا فرود طبیعی جلوه داده بشه و تمام مشخصه ها و نمادهای فرودگاه بندرعباس جمع آوری شد تا ریگی شک نکنه که تو ایران نشسته.

نکته ی بعدی اینکه فرود اضطراری اعلام شد؟ یعنی مهماندارها چی گفتن به مسافرا برای فرود؟
    به علت نقص فنی در بندعباس فرود میایم؟
    یا اینکه به بیشکک خوش امدید؟

مطمئنید اف 4 ها از پایگاه شکاری اهواز بلند شدند؟

_________
    اطلاعات تکمیلی بدین تا داستان کامل قضیه رو برای اجرا بنویسیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •