تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 303 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید....
    من یه کانورتور میخوام که فرمت mp3 رو به midi تبدیل کنه.....
    چون میخوام اهنگ برا وبلاگم بزارم و کم حجم ترین نوع فرمت برای پخش در وبلاگ و کدهای جاوا فکر کنم midi باشه
    اگه راهنمایی هم دارید در خصوص این که چه فرمتی بزارم برا اهنگ ممنون میشم که زود پخش بشه و حجم اهنگ رو خیلی کم کنه

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کلی مبدل و کانورتور رو دانلود کردم اما

یک کانورتو همه کاره میخوام . برای تبدیل همه فرمت های به همه فرمت های دیگه که خیلی سریع کار کنه و کیفیت هم خوب باشه
    و
    یه کانورتور میخوام بازم با مشخصات بالا با این تفاوت که خیلی با کیفیت باشه ( سرعت کم مهم نیست ) فقط از کیفیت فیلم ها کم نکنه

هر چی که معرفی میکنید سریال یا کرک داشته باشه

3. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلی مبدل و کانورتور رو دانلود کردم اما

یک کانورتو همه کاره میخوام . برای تبدیل همه فرمت های به همه فرمت های دیگه که خیلی سریع کار کنه و کیفیت هم خوب باشه
    OJOsoft Total Video Converter

http://rapidshare.com/files/407200862/OJOsoft.Total.Video.Converter.2.7.5.0412.rar

و
    یه کانورتور میخوام بازم با مشخصات بالا با این تفاوت که خیلی با کیفیت باشه ( سرعت کم مهم نیست ) فقط از کیفیت فیلم ها کم نکنه

هر چی که معرفی میکنید سریال یا کرک داشته باشه
    Xilisoft Video Converter Ultimate

http://hotfile.com/dl/81816022/82d5161/Xilisoft.Video.Converter.Ultimate.6.0.15.build.111 0.rar
    Last edited by ask_bl; 16-01-2011 at 07:23.

5. 4 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

لطفا در صورت امکان سریال نامبر یا کرک نرم افزارهای proshow gold و proshow producer را برام بفرستید خیلی احتیاج دارم با تشکر یوزآرسیو

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

Staxrip که مدت ها ازش استفاده ميکنم واقعا فوق العاده هست ولي در فيلم هاي Full HD عملکرد خوبي نداره . بهترين گزينه براي اين فيلم ها برنامه MeGUI هست که بهترين کيفيت رو ارائه ميده . مدتيه که ازش استفاده ميکنم و اين باعث شده Staxrip رو تقريبا فراموش کنم. کيفيت خروجي اين برنامه عالي هست .

خود برنامه حجم بسيار پايين داره و در حدود 800 کيلوبايت هست ولي با آپديت هايي که بايد انجام بشه حدودا 46 مگابايت ميشه .

از لينک زير برنامه رو که شامل آپديت ها هم هست ميتوني دانلود کني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتي برنامه رو اجرا کني پيغامي مبني بر آپديت داده خواهد شد که حتما بايد Yes بزني ولي چون آپديت ها در پوشه برنامه موجوده بصورت آفلاين آپديت خواهد شد . در آخراي آپديت پيغامي ظاهر ميشه که بايد کدک ها رو انتخاب کني ، همه کدک ها رو انتخاب کن و به پيغام مبني بر overwrite هم yes بزن . برنامه ريست خواهد شد.

برنامه در حد حرفه اي هست و براي کار کرد اون بايد يک آموزش مفصل قرار بدم ولي متاسفانه از حوصلم خارجه !
    تو نت سرچ بزني آموزشش فراوونه.

فقط يه نکته رو هم بگم براي اينکه بتوني از کدک Nero ACC در تبديل به MKV استفاده کني حتما بايد برنامه لازم رو به برنامه معرفي کني . اگه خواستي به اين ظرف تبديل کني بگو تا برات آپ کنم.

فايل مورد نظرت رو به AVI و با کدک Xvid تبديل کن. فقط مرحله اول رو ميگم که به احتمال زياد نخواهي دانست که چيکار بايد کرد:

از منوي Tools گزينه AVS Script Creator رو بزن و فايلت رو انتخاب کن. ( همواره اين عمل به جاي Open File بکار ميره ) .
    آقا سعید این برنامه کرک و سریال نمیخواد
    منم لنگ یه همچین برنامه ای بودم
    با jetaudio کار میکردم
    من فیلم های فول اچ دی رو از ماهواره با فرمت ts ضبط میکنم و لی کانورتور ها ساپورت نمیکنن به جز jet audio که آپشن زیادی نداره

8. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

سلام
    نمیدونم تاپیک رو درست اومدم یا نه. من فیلمهای mkv رو که از اینترنت دانلود میکتم با convert x dvd که همه پیشنهاد میدن به دی وی دی تبدیل میکنم و کیفیتش اصلا رضایت بخش نیست. لطفا یه نرم افزار خوب پیشنهاد بدین. ممنونم.

10. این کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    نمیدونم تاپیک رو درست اومدم یا نه. من فیلمهای mkv رو که از اینترنت دانلود میکتم با convert x dvd که همه پیشنهاد میدن به دی وی دی تبدیل میکنم و کیفیتش اصلا رضایت بخش نیست. لطفا یه نرم افزار خوب پیشنهاد بدین. ممنونم.
    خب شاید بیت ریت رو کم میدین ؟ هر دی وی دی بیشتر از 2 ساعت کیفیتش کم میشه ... 1.5 خوبه.
    تازه فایلهای MKV توی وب که خودشون فشرده شدند شدید و کیفیتشون کمه. البته 300 400 مگابایتی ها رو میگم ...

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

خب شاید بیت ریت رو کم میدین ؟ هر دی وی دی بیشتر از 2 ساعت کیفیتش کم میشه ... 1.5 خوبه.
    تازه فایلهای MKV توی وب که خودشون فشرده شدند شدید و کیفیتشون کمه. البته 300 400 مگابایتی ها رو میگم ...
    سلام
    دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی بیت ریت برای تنظیم نداره فقط سه حالت کیفیت داره.
    من از همون 400 مگابایتی هم راضیم به شرطی که پایینتر نیاد ولی افتضاح میشه. اگه برنامه دیگه ای هست ممنون میشم بگین.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی بیت ریت برای تنظیم نداره فقط سه حالت کیفیت داره.
    من از همون 400 مگابایتی هم راضیم به شرطی که پایینتر نیاد ولی افتضاح میشه. اگه برنامه دیگه ای هست ممنون میشم بگین.
    تو منوی Setting برنامه رو نگاه کنید. بخش Encoding رو ببینید. فکر کنم دیدن ولی گفتم شاید این جا رو نگاه نکرده باشید. سه حالت داره. SP بالاترین بیت ریت رو داره و حجیم ترینه. بزارید رو SP

برای بهبود کیفیت دو مسیری تبدیل کردن هم بد نیست. تیک two pass encoding هم بزنید خوبه. همین رو بلدم ... نمیدونم چرا کم شده آخه نباید کم بشه به نظر من.

15. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

ممنون
    دومسیری رو زدم و گذاشتم رو sp بهتر شد. قبلا dvd تا آخر پر نمیشد. منظورم خط رایت هستش.بازم ممنونم.

17. این کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •