تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 775 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud908
    من هم بايد چند نكته بهت بگم:
    اولا كه لازم نبود شما جواب بدي.من كه زور نكردم جواب بدي.
    دوما اول متن كامل پيغاممو ميخوندي.من گفتم اميد جان،كس ديگه اي رو نام نبردم.اگر هم كسي ديگه اي ميخواست جواب سوالمو بده ممنون ميشدم ولي اينطوري همون بهتر كه جواب نميدادي.
    مسعود جان سلام
    اينجا انجمن عمومي است و چت خصوصي نيست كه شما شخص خاصي را مخاطب قرار دهيد. در صورتي كه سؤال از شخص خاصي داريد مي توانيد در پيغام خصوصي مطرح نماييد. ولي اگر سؤال خود را در تاپيك هاي عمومي مطرح كنيد توقع اينكه ديگران جواب ندهند غير منطقي است.
    در ضمن اشكان عزيز همكار اين انجمن است و يكي از مسئوليتهايشان دادن نظم به تاپيكها و در صورت لزوم تذكر رعايت قوانين مي باشد. پس هنگامي كه ايشان به وظيفه قانوني خود عمل كرده اند، نبايد ناراحت شويد، بلكه بهتر است با رعايت قوانين به ايجاد نظم در انجمن كه در نهايت به نفع خودتان مي باشد كمك كنيد.
    ممنون از توجهي كه مي نماييد.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

چطوري ميتونم با كسي كه دارم چت ميكنم پوسرد طرف رو كش برم؟

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_Best
    مسعود جان سلام
    اينجا انجمن عمومي است و چت خصوصي نيست كه شما شخص خاصي را مخاطب قرار دهيد. در صورتي كه سؤال از شخص خاصي داريد مي توانيد در پيغام خصوصي مطرح نماييد. ولي اگر سؤال خود را در تاپيك هاي عمومي مطرح كنيد توقع اينكه ديگران جواب ندهند غير منطقي است.
    در ضمن اشكان عزيز همكار اين انجمن است و يكي از مسئوليتهايشان دادن نظم به تاپيكها و در صورت لزوم تذكر رعايت قوانين مي باشد. پس هنگامي كه ايشان به وظيفه قانوني خود عمل كرده اند، نبايد ناراحت شويد، بلكه بهتر است با رعايت قوانين به ايجاد نظم در انجمن كه در نهايت به نفع خودتان مي باشد كمك كنيد.
    ممنون از توجهي كه مي نماييد.
    سلام مهدی جان
    به احتمال زیاد این قسمت حرفم و نخوندید:
    اگر هم كسي ديگه اي ميخواست جواب سوالمو بده ممنون ميشدم
    من وقتی دیدم جوابمو دادن واقعا خوشحال شدم ،ولی وقتی با این لحن این حرف زدن دلم میخواست که اصلا جواب نمیدادن!!!
    در ضمن من قبول دارم که وظیفه ایشون نظم دادن به تاپیک هاست،ولی فکر نمیکنم با این برخورد.اگر شما همین سوال رو می پرسیدید و جوابتون به این صورت میداد:چرا عادت ندارین سرچ کنین؟ نه لزما توی انجمن توی اینترنت ریخته! _خوشحال میشدید؟اگر حتی این حرف میزد ولی با لحن مناسبتری بهتر نبود؟
    به هر حال مممنون از راهنماییتون

پروفشنال afsoongar_ghadiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من روي كامپيوتري ياهو زدم يه بار ان شودم بعد وقتي كه مي خواستم ان بشم پيغام خطا ميداد رفتم تو كامپيوتر خودم آزمايش كردم كار كرد ون كامپيوتر fdisk كردم و دوباره ويندوز زدم حتي سيدي ويندوز رو هم عوض كردم و ياهو رو هم دانلود كردم ولي باز پيغام خطا ميده ميشه منو كمك كنيد

اينو ميده

plug-ins Safe Mode
    Yahoo! Messenger guit unexpectedly .Upon Reopning it has loaded your Plug-ins in Safe Mode.
    اينو ميده ok ميزنم منو ميندازه بيرون از ياهو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    مهاباد ايران

پيش فرض

دوستان یه کمک
    یعنی 2 کمک
    اول اینکه من میخوام پسورد آی دی یه مزاحم رو بیابم چیکار کنم؟
    دوم میخوام پسورد اخرین ای دی که توسط کامپیوترم لوگین شده رو بیابم؟
    برنامه ای است؟
    خیلی لطف میکنید جواب بدید؟

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud908
    سلام مهدی جان
    به احتمال زیاد این قسمت حرفم و نخوندید:
    اگر هم كسي ديگه اي ميخواست جواب سوالمو بده ممنون ميشدم
    من وقتی دیدم جوابمو دادن واقعا خوشحال شدم ،ولی وقتی با این لحن این حرف زدن دلم میخواست که اصلا جواب نمیدادن!!!
    در ضمن من قبول دارم که وظیفه ایشون نظم دادن به تاپیک هاست،ولی فکر نمیکنم با این برخورد.اگر شما همین سوال رو می پرسیدید و جوابتون به این صورت میداد:چرا عادت ندارین سرچ کنین؟ نه لزما توی انجمن توی اینترنت ریخته! _خوشحال میشدید؟اگر حتی این حرف میزد ولی با لحن مناسبتری بهتر نبود؟
    به هر حال مممنون از راهنماییتون
    سلام

مسعود جان در مورد اون فایل باید بگم برخی برنامه ها تعداد فایل درخواستیشون بیشتر از یکی ممکنه باشه برای همین بعد از ارور اول که فایل رو ریختید دوباره یک ارور دیگه بهتون داده که اشکان عزیز زحمتشو کشید

در مورد این سوء تفاهم هم باید بگم عزیزم ناشناس عزیز واقعا" انسان دوست داشتنی هستن که خیلی هم زحمت میکشن و اگر از نوشته ایشون برداشتی شده که خوشایند شما نبوده یک سو تفاهم بیشتر نیست ایشون هم مانند خود شما دوست بزرگوار و ارزشمندیه که خیلی برای رفع مشگلات بقیه دوستان زحمت میکشه الان هم که مسولیتش بیشتر شده و تبیعتا" بیشتر خسته میشه و فکر میکنم اینگونه نبوده که برداشت شده کلا" هم شما و هم اشکان از دوستان خوب و خیلی خوبه همه عزیزان هستید و انشا.. که همواره در تمامی کارها موفق و پیروز باشید

من به شخصه از شما به جهت دیر شدن جوابتون و نیز ار ناشناس عزیز به جهت این کم مهری عذر خواهی میکنم آقا ما مقصریم

با یکدیگر مهربان باشید

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bahdar
    آقا امید مارو فراموش کردی برات پیغام زدم.
    سلام

دوست عزیز این فایلی که در پست 2233 گذاشتم همون فایل کسری مورد نیاز شما نیز هست

دان کنید و بریزد پیش بقیه که قبل" براتون گفتم

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ببخشيد دوستان من فايل حذف تبليغات واسه نسخه 8.0.0.711 رو ميخواستم .

سرچ كردم ولي واسه اين نسخه چيزي پيدا نكردم .

ممنونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستاي گلم
    بچه ها الان با اين تغييراتي كه ياهو داده راه جديدي براي تشخيص مخفي (اينويزيبل) بودن افراد وجود داره؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض inkiekemikhadadkonetoro کسی میدونه چیکار بایاد کرد؟

salam be hame.
    modatie dar narm afzar yahoo messenger (ver6 7 va 8)har moghe on misham dar khast add yek nafar ba ID inkiekemikhadadkonetoro
    ra mibinam.in moshkelo baradaram va doostam ham daran ke ba system dige kar mikonan.
    kasi midone che bayad kard?
    ba ignore ham hal nemishe!!
    please help

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •