دوستان،اگه بخوام رو همون رینگ فابریک خودش لاستیک 195 بندازم مشکلی واسه ماشین و کارکرد ترمزش پیش نمیاد؟
دوستان،اگه بخوام رو همون رینگ فابریک خودش لاستیک 195 بندازم مشکلی واسه ماشین و کارکرد ترمزش پیش نمیاد؟
خیر مشکلی نداره![]()
دوستان اگه خدا بخواد 206 من 10 روز دیگه می یاد،می خواستم ببینم کارت سوخت داره؟بنزین 400 تومنی هم شاملش می شه؟
از داشتن داره ولی یه 2 -3 هفته بعد از تحویل میرسه به دستتون بله 400 تومنی 60 لیتر داره![]()
ممنون از جوابتون! یه سوال دیگه!این که گفتند 30 روز ِ تحویل می دهند واقعا 30 روزه ؟
سلام دیروز خواستم پارک کنم مالوندم به سپر یه پراید همسایه . قسمت گلگیر سمت چپ یه ذره رفته تو . با دست زدم نصفش اومد بیرون ولی پستی بلندیش معلومه . اصلا رنگش نرفته حتی خط هم نیافتاده فقط رفته تو . تو رفتگیش هم حدود یک وجب طول و نیم وجب عرض . انگار با مشت بزنی بره تو. بعدا عکسش هم میزارم.
حالا سوال من:
میشه داد طوری درستش کرد که عین روز اول بشه و اصلا مشخص نشه؟ البته بدون رنگ. و بدم ایرانخودرو بهتره یا ببرم بیرون؟ و چقدر خرجش میشه؟
تا اینجای کار تو دور و اطرافیان که ندیدم بد قولی شده باشه همون موعد تحویل میدن !
البته خود من که از بند پ استفاده کردم برای تحویل
در جواب دوستمون saeedm1727 این اتفاق واسه منم افتاد البته بر خلاف شما همسایه عزیز مالوندن به ما
بردم هنگام - استقلال شرق تهران کلی صاف کاری هست یه دستگاهی شبیه تلمبه بود گذاشت رو جایی که تو رفتگی داشت کشید سمت خودش راحت یه تق کرد و صاف شد ! البته بگم زیاد تو نرفته بود
Last edited by isbn; 22-08-2011 at 22:35.
والا از من که تحویلش 30روزه بود بعد از 44روز شنبه فاکتور شد،گفتن اوایل هفته دیگه میرسه،23ت هم سود تاخیر دادن،البته خیلی به رنگ بستگی داره.
من تیپ 5 خاکستری متالیک بود،رنگای مشکیو سفیدو یاسیو معمولا زودتر از موعد تحویل میدن
شرمنده،سوالم دونه دونه یادم می یادضبط تیپ 5 ، Usb می خوره؟هنوز فقط Audio Cd پخش می کنه؟
خواهش میکنم
بله USB خور شدن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)