تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 1081 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    در رابطه با استفاده از انتی ویروس کاسپر اسکای و طریقه ابدیت و اکتیو کردن و پیدا کردن key و کرک ان مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    در رابطه با استفاده از انتی ویروس کاسپر اسکای و طریقه ابدیت و اکتیو کردن و پیدا کردن key و کرک ان مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم .
    باید بعد از نصب برنامه ابتدا آن را اكتیو كنی تا بتونی آپدیت كنی. برای اكتیو كردن احتیاج به لایسنس كی داری كه در همین تایپیك در صفحات قبل موجود. بعد از وارد كردن می تونی آپدیت كنی. البته تا زمانی كه كلیدت black list نشده باشه. هر زمانی هم كه كلیدت black شد می تونی كلید قبلی رو پاك كنی و از كلید جدیدی كه در همینجا معمولا بچه ها قرار می دن استفاده كنی. البته می تونی به روشی كه 2 الی 3 صفحه پیش گذاشتم آپدیت كنی تا كلیدت black نشه ولی هر كسی كه این كلید را black كنه شما دیگر نمی توانی از آن كلید استفاده كنی و باید كلید جدیدی را به برنامه كاسپر بدی. كه این كلیدها زیادند و به راحتی می تونی اینجا و یا با سرچ گیر بیاری. البته یك روش كراك دائم هم هست كه حتی اگر كلید black list هم شده باشد می تونی استفاده كنی. البته قبل از آپدیت. چون اگر آپدیت كنی اطلاعات كاسپر به روز شده و می فهمه كه كلید بلك هست و هرگز نمی تونی باهاش آپدیت كنی. اما اگر قبل از بروز كردن آنتی ویروس آن را كراك كنی و سپس كلید را وارد كنی دیگه با آپدیت كلیدت از كار نخواهد افتاد چون این كراك نمی گذاره قسمت مربوط به كلیدهای بلك شده آپدیت بشه و كلید شما همچنان كار خواهد كرد. در مورد كراك دائم در سایت ------- توضیحات زیادی داده شده.

روشها همینجور كه میبینی زیاد من همه رو گفتم دیگه خودت هر كدوم رو كه راحت تری انتخاب كن

برای وارد كردن كلید از قسمت Activation گزینه install key را انتخاب كن سپس Activate using the activation code را بزن و حالا كد جدیدی كه دانلود كردی وارد كن. دقت كن كه اگر از قبلا كدی داری باید آن رو delete كنی بعد كد جدید را وارد كنی. برای كراك دائم هم اگر از ویندوز ویستا استفاده می كنی از روشی كه در بالا گفتم استفاده كن و اگر از ویندوز ایكس پی استفاده میكنی باید فایل ها رو برات آپلود كنم كه الآن نمی تونم بهتر همان كد جدید رو بگیری و بعد از بلك شدن آن از كد جدیدتر استفاده كنی
    Last edited by nekooee; 16-01-2008 at 11:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    از راهنمایی شما متشکرم . من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده میکنم.
    طریقه اکتیو کردن - کرک و رجستری انتی ویروس کاسپر اسکای را نمیدانم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
    متشکرم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه ها سلام،من هر بار می خوام ویندوز عوض کنم،از فلدر Bases تو Application Data کپی می گیرم،واسه اطمینان بک آپ هم می گیرم...
    ولی ویندوز رو که عوض می کنم،چه پوشه رو سر جاش کپی کنم،چه فایل بک آپ رو اونجا برگردونم،و چه بزنم از پوشه Bases ی که کپی کردم،آپدیت کنه،در هیچ کدوم از حالات،آپدیت Fail میشه...

چی کار کنم؟ این جوری هر سری باید 12 مگ فایلو آپدیت کنم،حالشو ندارم...

ضمنا" از Kaspersky Anti-virus 6.0.2..614 استفاده می کنم...

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

5

می شه درمورد این توضیح بدین خطره چیه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

می شه درمورد این توضیح بدین خطره چیه؟
    دوست عزیز این پیغام بدین معنی است که یکی از برنامه های موجود روی سیستم شما می خواهد کدی را به داخل یک

برنامه دیگر تزریق کند و این عملی است که اکثرا توسط بدافزارها انجام می شود ولی بعضی برنامه های بی ضرر ( مانند

سایر برنامه های امنیتی ) نیز این کار را انجام می دهند شما باید قسمت Details را در همان پیغام مطالعه کنید تا ببینید

برنامه مذکور کدام برنامه است و براساس ان تصمیم بگیرید.

7. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

nt

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد این بالایی،من بازی های سایت بزرگ Reflexive رو هم که می خوام اجرا کنم،تو همشون این پیغام رو واسش میده و میگه که Invader هست و ریسکش بالاست...ولی خب ناچارا" من همیشه Skip می کنم...خطر داره واسه سیستم؟

---------------------

لطفا" سوال قبلیم رو جواب بدین...مرسی

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[QUOTE=Kurosh Nobody;2005105]در مورد این بالایی،من بازی های سایت بزرگ Reflexive رو هم که می خوام اجرا کنم،تو همشون این پیغام رو واسش میده و میگه که Invader هست و ریسکش بالاست...ولی خب ناچارا" من همیشه Skip می کنم...خطر داره واسه سیستم؟

لطفا قسمت Detail پیغام داده شده را بگذارید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا قسمت Detail پیغام داده شده را بگذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

بچه ها سلام،من هر بار می خوام ویندوز عوض کنم،از فلدر Bases تو Application Data کپی می گیرم،واسه اطمینان بک آپ هم می گیرم...
    ولی ویندوز رو که عوض می کنم،چه پوشه رو سر جاش کپی کنم،چه فایل بک آپ رو اونجا برگردونم،و چه بزنم از پوشه Bases ی که کپی کردم،آپدیت کنه،در هیچ کدوم از حالات،آپدیت Fail میشه...

چی کار کنم؟ این جوری هر سری باید 12 مگ فایلو آپدیت کنم،حالشو ندارم...

ضمنا" از Kaspersky Anti-virus 6.0.2..614 استفاده می کنم...

اول اينکه دوست عزيز، شما بايد کل پوشه AVP7 یا AVP6 (بسته به ورژني که استفاده ميکنيد) رو کپی بگيرين و بعد در انتقال دوباره نبايد کپی کنيد همون جا, بلکه اين انتقال بايد از خود نرم افزار کسپر صورت بگيره
    اين مسير:

Settings >> Updata >> Update Setting >> Settings >> Update Source >> Add

و بعد دادن مسيری که از فايل کپی گرفتين، درضمن در قسمت اول صفحه آپديت بايد گزينه Manually از منوی Run Mode رو بزنيد، و همچنين در صفحه Update Source تيک Kaspersky Lab's update servers رو بردارين،
    در آخر ميتونيد تغييرات رو بحالت اول برگردونيد.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •