البته مایکروسافت اعلام کرده که برای اولین بار روی گوشیهای HTC Diamon2 و HTC Pro2 و یه گوشی LG به صورت رسمی ارائه می شه و بعد از اون تمام گوشیهای با ویندوز موبایل 6.1 می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن .
احتمالاً اینهم روی یکی از این گوشیاست.
البته مایکروسافت اعلام کرده که برای اولین بار روی گوشیهای HTC Diamon2 و HTC Pro2 و یه گوشی LG به صورت رسمی ارائه می شه و بعد از اون تمام گوشیهای با ویندوز موبایل 6.1 می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن .
احتمالاً اینهم روی یکی از این گوشیاست.
ممكنه راجع به اين شتاب سنج يه توضيحي بديد كه اصلا چيه و به چه دردي مي خوره؟؟؟
و يه سوال ديگه...روي كيبورد اكسپريا حروف فارسي هم هست؟؟؟؟ و با كيبورد ميشه اس ام اس فارسي زد؟؟؟
و مشكلي در مورد اس ام اس هاي فارسي چه ارسال و يا چه دريافت داره يا نه؟؟
ممنون
و البته حافظه جانی 16 گیگ![]()
والّا راستش نميتونم حتي اون رو هم برتري بدونم. چون در حد 5 مگا پيكسل نيست. بقيهش Xperia بهتره.
ویندوز 6.5 روی تاچ HD تست شده توسط مایکروسافت و این عکس هم واسه تاچ Hd نه اکسپریا، البته رو اونم مشکلی نداره.
سپاس
شتاب سنج گوشی وضعیت گرفتن گوشی نسبت به زمین رو میسنجه.یعنی وقتی گوشیو میچرخونی صفحه گوشی هم میچرخه و به عبارتیlandscape میشه...
نه روی کیبردش فارسی نداره ولی از نظر فارسی نوشتن و گرفتن مشکلی نداره.کیبرد مجازی فارسی براش هست.من استفاده میکنم و از نظر زبان فارسی مشکلی ندارم.
سوالی بود در خدمتیم![]()
اصلاً می دونید چیه ؟
اینا رو همه الکی نوشتن ، اکسپریا دوربینش 12 اما الکی نوشت 3.15
آخه هم دورین 3.15 اکسپریا از دوربین 5 امنیا بالاتره ، هم سی پی یو 528 اکسپریا از سی پی یو 624 امنیا بالاتره ، هم صفحه 3 اینچی اکسپریا از صفحه 3.2 اینچی امنیا بزرگتره ، هم اکسپریا موشن سنسور داره اما به کسی نگفتن که چشمش نکنه ، هم 500 گیگ حافظه جانبی داره ، اصلاً هرچی تره مال اکسپریا... بقیه گوشیا رو برای خنده ساختن....
حال کردین ؟
اکسپریا همه چیزش از همه سر تره....
تنها مشکلش اینه که سونی اریکسونه ، اما نمی دونم چرا htc ساختتش
نه اینکه فکر کنید سونی اریکسون بلد نیست ppc بسازه ها نه...... حوصله نداشتن دادن htc ساخت...![]()
حالا چرا نارحت میشید؟امیناهم خوبه...هر گوشی طرفدار های خودشو داره...امینا سنسور داره و دوربین بهتری و 100mhr سی پی یو بیشتر.اکسپریام 125 مگ گرافیک...صفحه با رزولوشن بالا و نمایش رنگ های زنده.بعدم کاملآ حتمآ نداده htc چون اونوقت میشد htc.این 3 شرکت با هم همکاری کردن این گوشی رو طراحی کردن.شرکت سونی.اریکسون htc...
یه موضوع.وقتی ati ویژه یه گوشی کارت گرافیک میسازه بدون گوشیه کاملی بوده که واسش طراحی کردن.وگرنه میشد مثل گوشی های دیگه حد اکثر 16 mb گرافیک shair داشته باشه...
برای یاد اوری
![]()
Last edited by hesamkowsar; 18-02-2009 at 02:05.
کسی نگفت اکسپریا گوشیه بدیه ، طرفدارای امنیا هرگز منکر خوبیها و برتریهای اکسپریا نشدن و من هرگز توی هیچ پستی نگفتم امنیا بهتر از اکسپریاست ، چون خیلی برتریها امنیا داره ، خیلیا هم اکسریا ، هر کدوم یه سلیقه رو راضی می کنه ، اما بعضی طرفداران اکسپریا اونقدر غرزورزارنه و بی منطق از این گوشی حمایت می کنن که آدم خود به خود از این گوشی بدش میاد ، از بس راجع بهش غلو می کنن و تو بدی بقیه گوشیا اغراق می کنن. و مدام منکر برتری عینی گوشیهای دیگه می شن .
این گوشی هم همه می دونیم که فقط اسم سونی اریکسون روشه و کاملاً اچ تی سیه ، این گوشی مشترک نیست ، بلکه ساخت اچ تی سی و به سفارش سونی اریکسونه ، یعنی سونی اریکسون بهش گفته چی می خواد و اچ تی سی براش ساخته ، به این نمی گن مشترک ، مشترک یعنی حداقل یه کلیدشو سونی اریکسون تولید کنه. تازه طرفداران اکسپریا همه با خوشحالی می گفتن ، قراره پاکت پیسی بعدی رو یه شرکت دیگه برا سونی اریکسون بسازه... جالبم اینه که هیچکس ناراحت نیست از اینکه خودش نمی تونه ppc بسازه.
آها به این می گن آدم چیز فهمشوخی کردم
اگه اینجارو نگاه کنی میبینی فرم x1 و بدون شک کسایی که اینجان برا اینکه این گوشی (با توجه به نیاز هاشون)براشون مناسب تره و وقتی ازشون بپرسی بهترین ppc چیه با توجه به نیاز های خودشون جواب می دن که در این صورت خوب معلومه که میگن x1! شما هم با توجه به نیاز هات به امنیا توجه داری
در حالی که خود من بابه دلیل نیاز هایی که دارم اکسپریا رو بهتر میدونم و امنیارو خیلی حساب نمی کنم چون به غیر از یکی دوتا نیاز به هیچ کدوم از نیاز های اصلی جواب نمیده در حالی که این می تونه برا شما برعکس باشه
پس لطفن دیگه این بحس رو حد اقل اینجا مطرح نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)