سلام
این تا چند وقت دیگه اکسپایر نمی شه؟ چون معمولا لایسنس هایی که تا مدت زیادی اعتبار دارن، خیلی زود اکسپایر می شن
مرسی
سلام
این تا چند وقت دیگه اکسپایر نمی شه؟ چون معمولا لایسنس هایی که تا مدت زیادی اعتبار دارن، خیلی زود اکسپایر می شن
مرسی
نصب شد
اجراش كردم
رو اويرا زدم
يه سري نوشته هاي روسي اومد
يه لينك توش بود
اون رو زدم يه برنامه دانلود شدش
اون رو هم نصب كردم اما چيزي سر در نياوردم
ميشه روش كار رو بگيد
من که فعلا 5 ماه دارم کار میکنم مورد دار نشده تا 1 سال خورده ای هم هنوز وقت داره امیدوارم تا اون موقع هم باطل نشه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
شما تو همون صفحه آویرا که میرین لینکی هم که به شما میده فقط باید ورژن مخصوص به آنتی ویروس خودتون دان کنید بازم مشکلی داشتین یک عکس از همون صفحه بزارین تا اگر کی مورد نظر قرار داشت راهنماییتون کنم .
کلید Avira InterneT Security تا تاریخ 12/2013
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من از اینترنت سکوریتی آویرا اتفاده میکنم. و همیشه هم آپدیت هست. اما دیروز بر اثر نصب یه فایل patch برای یه نرم افزار آنتی ویروسم دچار مشکل شد. وقتی سیستم ری استارت کردم آنتی ویروس فایل اصلی خودش یعنی avira.exe را یه عنوان maleware شناخت و آنتی ویروس خودش را از بین میبره!
چیکار باید بکنم؟
هزار تا ممنون!
Avira Server securityبا درود و احترام
از استاد و دوستان عزیزم ممنون میشم اگه لایسنسی از این آنتی ویروس قرار بدن.
ممنونم
Avira Server security
Last edited by SONY1983; 11-12-2011 at 08:40.
اول از همه آنتی ویروس خودتون با برنامه your uninstaller کامل پاک کنید بعدش برنامه Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنید آپدیتش کنید سیستم خودتون کامل با این برنامه اسکن کنید ازآخر سرم آنتی ویروس خودتون نصب کنید![]()
به وسیله برنامه ACS Avira Update Backup Creator میتونید قادربه جمع آوری آپدیتهای آویرا هستین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by jafarian; 14-12-2011 at 15:52.
آقا من این نسخه از آویرا رو گرفتم : Avira Internet Security 2012 . چند تا سوال دارم چون تازه میخوام اینرو نصب کنم . ممنون میشم جواب بدید .
1 این آنتی ویروس به اندازه کافی قوی هست ؟ و سیستم رو سنگین نمیکنه ؟؟؟ ( نسبت به comodo که الان دارم قوی تره ؟ و کندی سیستم چطور ؟؟؟)
2 آپدیتهاش چه جوریه ؟؟؟ از سایت خاصی باید دانلود کنم یا اوتوماتیک دانلود میکنه ؟؟؟
3 به نظر میرسه مشکل key داشته باشه ؟؟!!!! میشه برای یه مدتی مثلا 3 یا 4 ماه فعال نگه داشت و مرتب هم آپدیت بشه ؟؟؟؟؟
اگه ممکنه جوابم رو کامل بدید و اگه نکته خاصی هم هست خودتون اضافه کنید . خیلی ممنون میشم .
1. بله، به اندازه کافی قوی و در زمره آنتی ویروس های مطرح هست. همینطور در زمره آنتی ویروس های سبک هم به شمار میاد.
به لحاظ قوی بودن نسبت با کومودو یا محصولات دیگه، به صورت کلی در مورد هیچ آنتی ویروسی نمیشه نظر داد که این قوی تر هست یا اون و باید با توجه به عوامل مختلف، نقاط ضعف و وقت هر کدوم رو بررسی کرد که خواستید میتونید در تاپیک کدام آنتی ویروس، این سوال رو مطرح کنید.
2. آپدیت ها هم از طریق برنامه و هم سایت شرکت، قابل دانلود هستند.
3. من با این برنامه کار نکردم که مدت نگه داری کلید ها رو بدونم. ضمنا از اونجا که با کومودو کار کردید و آشنایی دارید، میتونید از نسخه رایگان آویرا به همراه فایروال کومودو، به جای اینترنت سکیوریتی آویرا استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)