تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 306 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

ازلینک پایین دان کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

این برنامه به عنوان تروجان توسط آنتی ویروس شناخته میشه شما آنتی ویروس اول غیر فعال کنید بعدش وقتی که به نت وصل هستین روی برنامه کلیک راست کنید تو حالت run as administrator اجراش کنید من خودم کی آنتی ویروسم با همین برنامه گرفتم .
    سلام

این تا چند وقت دیگه اکسپایر نمی شه؟ چون معمولا لایسنس هایی که تا مدت زیادی اعتبار دارن، خیلی زود اکسپایر می شن

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ازلینک پایین دان کنید

کد:

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

این برنامه به عنوان تروجان توسط آنتی ویروس شناخته میشه شما آنتی ویروس اول غیر فعال کنید بعدش وقتی که به نت وصل هستین روی برنامه کلیک راست کنید تو حالت run as administrator اجراش کنید من خودم کی آنتی ویروسم با همین برنامه گرفتم .
    نصب شد
    اجراش كردم
    رو اويرا زدم
    يه سري نوشته هاي روسي اومد
    يه لينك توش بود
    اون رو زدم يه برنامه دانلود شدش
    اون رو هم نصب كردم اما چيزي سر در نياوردم
    ميشه روش كار رو بگيد

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

این تا چند وقت دیگه اکسپایر نمی شه؟ چون معمولا لایسنس هایی که تا مدت زیادی اعتبار دارن، خیلی زود اکسپایر می شن

مرسی
    من که فعلا 5 ماه دارم کار میکنم مورد دار نشده تا 1 سال خورده ای هم هنوز وقت داره امیدوارم تا اون موقع هم باطل نشه

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

نصب شد
    اجراش كردم
    رو اويرا زدم
    يه سري نوشته هاي روسي اومد
    يه لينك توش بود
    اون رو زدم يه برنامه دانلود شدش
    اون رو هم نصب كردم اما چيزي سر در نياوردم
    ميشه روش كار رو بگيد

شما تو همون صفحه آویرا که میرین لینکی هم که به شما میده فقط باید ورژن مخصوص به آنتی ویروس خودتون دان کنید بازم مشکلی داشتین یک عکس از همون صفحه بزارین تا اگر کی مورد نظر قرار داشت راهنماییتون کنم .

4. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

کلید Avira InterneT Security تا تاریخ 12/2013
    کد:

6. 2 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من از اینترنت سکوریتی آویرا اتفاده میکنم. و همیشه هم آپدیت هست. اما دیروز بر اثر نصب یه فایل patch برای یه نرم افزار آنتی ویروسم دچار مشکل شد. وقتی سیستم ری استارت کردم آنتی ویروس فایل اصلی خودش یعنی avira.exe را یه عنوان maleware شناخت و آنتی ویروس خودش را از بین میبره!
    چیکار باید بکنم؟

هزار تا ممنون!

داره خودمونی میشه SONY1983's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

Avira Server security
    با درود و احترام

از استاد و دوستان عزیزم ممنون میشم اگه لایسنسی از این آنتی ویروس قرار بدن.
    ممنونم
    Avira Server security
    Last edited by SONY1983; 11-12-2011 at 08:40.

9. این کاربر از SONY1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من از اینترنت سکوریتی آویرا اتفاده میکنم. و همیشه هم آپدیت هست. اما دیروز بر اثر نصب یه فایل patch برای یه نرم افزار آنتی ویروسم دچار مشکل شد. وقتی سیستم ری استارت کردم آنتی ویروس فایل اصلی خودش یعنی avira.exe را یه عنوان maleware شناخت و آنتی ویروس خودش را از بین میبره!
    چیکار باید بکنم؟

هزار تا ممنون!
    اول از همه آنتی ویروس خودتون با برنامه your uninstaller کامل پاک کنید بعدش برنامه Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنید آپدیتش کنید سیستم خودتون کامل با این برنامه اسکن کنید ازآخر سرم آنتی ویروس خودتون نصب کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به وسیله برنامه ACS Avira Update Backup Creator میتونید قادربه جمع آوری آپدیتهای آویرا هستین

کد:
    Last edited by jafarian; 14-12-2011 at 15:52.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این نسخه از آویرا رو گرفتم : Avira Internet Security 2012 . چند تا سوال دارم چون تازه میخوام اینرو نصب کنم . ممنون میشم جواب بدید .
    1 این آنتی ویروس به اندازه کافی قوی هست ؟ و سیستم رو سنگین نمیکنه ؟؟؟ ( نسبت به comodo که الان دارم قوی تره ؟ و کندی سیستم چطور ؟؟؟)
    2 آپدیتهاش چه جوریه ؟؟؟ از سایت خاصی باید دانلود کنم یا اوتوماتیک دانلود میکنه ؟؟؟
    3 به نظر میرسه مشکل key داشته باشه ؟؟!!!! میشه برای یه مدتی مثلا 3 یا 4 ماه فعال نگه داشت و مرتب هم آپدیت بشه ؟؟؟؟؟
    اگه ممکنه جوابم رو کامل بدید و اگه نکته خاصی هم هست خودتون اضافه کنید . خیلی ممنون میشم .

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من این نسخه از آویرا رو گرفتم : Avira Internet Security 2012 . چند تا سوال دارم چون تازه میخوام اینرو نصب کنم . ممنون میشم جواب بدید .
    1 این آنتی ویروس به اندازه کافی قوی هست ؟ و سیستم رو سنگین نمیکنه ؟؟؟ ( نسبت به comodo که الان دارم قوی تره ؟ و کندی سیستم چطور ؟؟؟)
    2 آپدیتهاش چه جوریه ؟؟؟ از سایت خاصی باید دانلود کنم یا اوتوماتیک دانلود میکنه ؟؟؟
    3 به نظر میرسه مشکل key داشته باشه ؟؟!!!! میشه برای یه مدتی مثلا 3 یا 4 ماه فعال نگه داشت و مرتب هم آپدیت بشه ؟؟؟؟؟
    اگه ممکنه جوابم رو کامل بدید و اگه نکته خاصی هم هست خودتون اضافه کنید . خیلی ممنون میشم .
    1. بله، به اندازه کافی قوی و در زمره آنتی ویروس های مطرح هست. همینطور در زمره آنتی ویروس های سبک هم به شمار میاد.
    به لحاظ قوی بودن نسبت با کومودو یا محصولات دیگه، به صورت کلی در مورد هیچ آنتی ویروسی نمیشه نظر داد که این قوی تر هست یا اون و باید با توجه به عوامل مختلف، نقاط ضعف و وقت هر کدوم رو بررسی کرد که خواستید میتونید در تاپیک کدام آنتی ویروس، این سوال رو مطرح کنید.

2. آپدیت ها هم از طریق برنامه و هم سایت شرکت، قابل دانلود هستند.

3. من با این برنامه کار نکردم که مدت نگه داری کلید ها رو بدونم. ضمنا از اونجا که با کومودو کار کردید و آشنایی دارید، میتونید از نسخه رایگان آویرا به همراه فایروال کومودو، به جای اینترنت سکیوریتی آویرا استفاده کنید.

14. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •