تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 416 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اینارو دیگه باید از خود کیشی بپرسیم...!..مثلا تو لحظه آخر که اروچی داشت میگفت کتسیوچه نوجوتسو نوجوتسوش رو با لهجه خاصی میگفت ماندا میومد...!یا مثلا ناروتو آخرش میگه آدبایو...!گامابونتا ظاهر میشه...!
    راستی یه مدت پیش دوبلور گامابونتا به دیار باقی شتافت...میدونستین...؟

2. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

راستی یه مدت پیش دوبلور گامابونتا به دیار باقی شتافت...میدونستین...؟
    قبل از زلزله و سونامی بوده !! یا از قربانیان زلزله ؟؟؟

یا مثلا ناروتو آخرش میگه آدبایو...!گامابونتا ظاهر میشه...!
    آره ؟؟ ولی توی مبارزه با پین وقتی که اوداما راسنگان دوبل می زدن آخر راسنگان اینو هم اضافه می کرد ..راسن ننگان ( یا یه همچین چیزی !!)
    .................................................. .................................................. ...............................................

فکر می کنید قسمت جدید مانگا چطور پیش بره ؟؟؟؟ ناروتو با ایروکا مبارزه می کنه یا متقاعدش می کنه ؟؟؟؟ بابای شینو هم هست !!! از تکنیک جدیدش هم که خبری نشد !!!!!!!

به نظر خودم متقاعدش می کنه چون ایروکا همیشه درکش می کرده و قبولش داشته

راستی یه سوال در باره جنگ 4رم نینجاها به ناروتو چیزی نگفتند ؟؟؟ یعنی خبر نداره از جنگ ؟؟؟
    .................................................. .................................................. .................................................. .

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

ناروتو خنگ هست, یه چیزایی فهمیده اما نمیدونه هنوز چند چنده , چه خبره,

5. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

قبل از زلزله و سونامی بوده !! یا از قربانیان زلزله ؟؟؟
    نه قبل از زلزله بوده...بنده خدا خیلی مسن بود...واقعا صدای خشن وجالبی داشت...

واما ناروتو...امکان نداره با اونا مبارزه کنه...فوقش یه تکنیک س/ک/س/ی میزنه همه خون دماغ میشن...!
    وقتی داشت با کیلر بی تمرین میکرد چاکرای برادران طلائی ونقره ای رو احساس کرد...ازاونجا بود که مشکوک شد...ولی منم منتظرم ببینم یکار میکنه...به احتمال خیلی زیاد مادارا تو همین چند چپتر آینده میاد سراغشون وحداقل بی رو با خودش میبره...چون خیلی وقته پیداش نیست و باید متحدین هم یه چند تا مهره مهم رو از دست بدن...

7. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بحثی چیزی ارائه بدین تاپیک جون بگیره !!!!! کسی سوالی ابهامی چیزی نداره !!! ( البته همه اینجا انیمه باز و مانگا بار هستند و یه سه باری فکر کنم مانگا رو دوره کرده اند !!!!!! ) تکنیکی چیزی نیست که برای افراد ابهام انگیز باشه !!!!!

اولی رو خودم بگم !!!
    توی احضار حیوانات وقتی یکی با یه نوع حیوان پیمان می بنده و اون رو احضار میکنه برای خودش می تونه بقیه رو هم احضار کنه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا کاکاشی 7 تا سگ نینجا داره که بخواد همشون یا یکیشون رو احضار میکنه .......
    گای سنسی یه لاکپشت داره ...
    هوکاگه سوم پادشاه میمون ها رو داشت ( کینگ کنگ خودمون ) ....

ولی هم جیرایا ( معظم اله ) هم هوکاگه چهارم ( هوکاگه کبیر ) و هم ناروتو با رئیس گامبا پیمان بستند ولی هر قوباغه ای که بخوان احضار میشه !!!! چجوریاست !!!!!

چرا مثلا لرد اروچیمارو همه مارهای رو احضار نمی کرد و فقط ماندا رو احضار می کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ..........
    تازه بعد از مرگش ماره به ساسوکه رسید ولی ساسوکه هم نمی تونست درست کنترلش کنه !!! الان هم فکر کنم به کابوتو چیمارو رسیده ....

یعنی میشه حیوان یکی دیگه رو احضار کرد ... مثلا یه جا جیرایا بخواد رئیسرو احضار کنه و ناروتو هم بخواد به کدومشون میرسه !؟!؟!؟!!؟
    ماندا که مرده الان ( تو نبرد ساسکه و این یارو که همش با خمیر سفید موجودات منفجر شونده ایجاد می کرد و همش می گفت هنر است هنر است ....)نکنه باز به زندگی برگشته؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نه قبل از زلزله بوده...بنده خدا خیلی مسن بود...واقعا صدای خشن وجالبی داشت...
    خدا بیامرزتش

ماندا که مرده الان ( تو نبرد ساسکه و این یارو که همش با خمیر سفید موجودات منفجر شونده ایجاد می کرد و همش می گفت هنر است هنر است ....)نکنه باز به زندگی برگشته؟
    اسمش دیدارا بود که دوباره کابوتوچیمارو به زندگی برگردوندش ولی تا اونجا که یادمه فکر کنم دوبارو تو مبارزه با گروه کانکورو برادر گارا کشته شد.

راستی اون 2 تا برادر که نگهبان بودن جلو ناروتو رو بگیرن چقدر شبیه چوجی بودن فکر کنم از همون خاندان باشن.ولی منم میگم به احتمال خیلی زیاد ناروتو با حرفاش اونارو مجبور میکنه بزارن بره.

10. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یکیشون پدر شینو بود یکیشون هم همون خاندان آکیمیچی که چوجی هم جزوشونه...یکی دیگه هم از خاندان نارا آوردن فرار کرد با سایه بگیرنش...!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

واما ناروتو...امکان نداره با اونا مبارزه کنه...فوقش یه تکنیک س/ک/س/ی میزنه همه خون دماغ میشن...!
    وقتی داشت با کیلر بی تمرین میکرد چاکرای برادران طلائی ونقره ای رو احساس کرد...ازاونجا بود که مشکوک شد...ولی منم منتظرم ببینم یکار میکنه...به احتمال خیلی زیاد مادارا تو همین چند چپتر آینده میاد سراغشون وحداقل بی رو با خودش میبره...چون خیلی وقته پیداش نیست و باید متحدین هم یه چند تا مهره مهم رو از دست بدن...
    خیلی امکانش کمه که از الان خود مادارا وارد مبارزه ها بشه ...... احتمالا کابوتوچیمارو رو می فرسته جلو ... هنوز خیلی از افراد مهم موندن ... کاگه های قبلی هنوز مبارزه ای نکردن..........یکیشون فکر کنم پدر گارا بود و گارا دلش لک زده برای بازدید دوباره پدر و گرفتن انتقام اون همه رنج و بدبختی که بچگی هاش کشیده ........

ماندا که مرده الان
    منم می دونم مرده ...من منظورم این بود که چطور جیرایا و ناروتو هر قورباغه ای رو بخوان احضار می کنن ولی مثلا اروچی فقط ماندا رو احضار می کرد ....یه احضار های دیگه ای که توی انیمه دیدیم ... مثلا اون لاکپشت گای سنسی به چه در دی می خوره ؟!؟!؟!!؟

راستی اون 2 تا برادر که نگهبان بودن جلو ناروتو رو بگیرن چقدر شبیه چوجی بودن فکر کنم از همون خاندان باشن.ولی منم میگم به احتمال خیلی زیاد ناروتو با حرفاش اونارو مجبور میکنه بزارن بره.

یکیشون پدر شینو بود یکیشون هم همون خاندان آکیمیچی که چوجی هم جزوشونه...یکی دیگه هم از خاندان نارا آوردن فرار کرد با سایه بگیرنش...!
    من که خودم فکر می کنم یه سری صحبت احساسی با ایروکا می کنه و ایروکا از پدر خودش و پدر ناروتو ( فکر کنم نمی دونه ناروتو پسر یوندایمه هستش !!) می گه و بار احساسی به داستان می ده .... تا یه اتفاقی بی افته دیگه ..........فعلا منتظر مبارزه گارا هستم .....مبارزه کاکاشی هم با اون هفت شمشیر زن معلوم نشد به کجا کشید ؟!!!! فقط یادمه آنکو مرد و زابوزا از کاکاشی خواست که اون رو بکشه ولی بقیه مونده بودند !!!!!!!! مخصوصا داداش این پسره سوییگتسو رفیق ساسوکه که گویا رئیس اون گروه هفت نفره بوده و استاد کار با هر نوع شمشیری !!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب مانگای جدید هم اومد ... برید بخونید ...من چیزی ازش نمیگم ...ولی جالب بود بعضی جاهاش!!!!!!!!!!! یه تیکه اشکم در اومد!!

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

انیمه :

کیسامه از سامه هادا ضربه خورد و الا عجب غولی بود > . . . !!

ساکورا خیلی احمقانه به ناروتو موضوع رو گفت . . .!! در اینجا فهمیدیم که ناروتو اونقدرها هم خنگ نیست . . .

16. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •