تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوش
تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوش
سلام اگه اسم شما رو درست بگم آقا مجتبی من شما رو زیاد نمیشناسم فقط چون قصد خرید یک 95 8گیگ رو داشتم توی این تاپیک خیلی از شما فعالیت دیدم و راهنمایی گرفتم خداییش از ته دل میگم امروز داشتم تو سایت میچرخیدم که تاپیک دزدی رو دیدم و ...خیلی ناراحت شدم
خلاصه اینجوری بهت بگم بد به دلت راه نده شاید پیدا شد من یه بار گوشیم گم شد با قابلیت یابنده گوشی سامسونگ شماره طرف واسم اوفتاد زنگ زدم گفت بیا ببر الان هم دوباره یو 600 بابام گم شده شماره طرف رو دارم طرف نداد رفتم کلانتری و ایشالا داره پیدا میشه یه بارم مدارک ماشینم با گواهینامه و .. نزدیک خونه اعمه ام گم شد که چون تو محل بود به عمه ام دادن البته کارت سوختم رمز داشت اینو میخوام بگم بعضی وقت ها از جایی یه امداد هایی میرسه که باورت نمیشه
خداگر ز حکمت ببندد ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری
شاید خدا خواسته با این کار یکی رو امتحان کنه و شاید اون گوشی رو بهت برگردونه اگرم برنگشت نگران نباش و زندگی کن
شاید زبونی بگم درکت میکنم ولی تا خدایی نکرده سرت نیاد نمی فهمی و درک نمیکنی سعی کن خودتو مشغول کنی و همیشه توکلت به خدا باشه خداییش همین الان برات دعا کردم
و این رو بدون به قول مامانم مال حلال به صاحبش برمیگرده و قطعا ماله شما هم برمیگرده اگرم برنگشت مشیت الهی بوده
ببخشید پرحرفی کردم آخهع حرف های دلم بود و اون تاپیک بسته شده بود اینجا نوشتم
سلام با عرض معذرت
من میخوام 95-8گیگ بخرم امروز قیمت گرفتم تو علاالدین میگفتند 480-440 تومن یکی گفت این 400 تومنی ها کره ای هستند میخواستم ببینم راست گفته در ضمن همه فروشنده ها مدعی بودند فنلاند اصله(خالی بندها) حالا میخوام بدونم به نظرتون بگیرم یا نه کیفیتشون فرقی میکنه؟؟
آقایون کسی قیمت دقیق n95 5gb رو تو اصفهان سراغ نداره؟ خیلی فوریه...
چی بگم...
دیگه کاری هم می تونم بکنم جز دعا؟!اصلش درخواست شکایت بود که خب دادمش...
دیگه بقیه ش رو باید بسپارم به خدا و مخابرات ، آیا پیدا بشه آیا نشه.
من که امیدوارم.اگرم برنگشت خب دیگه چیکار می تونم بکنم ، همه ی زحمتم رو کشیدم و لااقل نمی گم که با بی لیاقتی از دستش دادم...
سلام دوست عزیز ، خیلی از صحبت هات خوشحال شدم ، خدایی از ته دل می گم!
واقعا بعد از این همه فشار روحی که بهم وارد شد از حرفات لذت بردم...
از تو و تموم بچه های گل فروم هم تشکر می کنم که واسم دعا می کنید!
----------
شرمنده که حرفای "دزدی موبایل"م رو اینجا می زنم ، چون اون تاپیک بسته شد دیگه مجبور شدم...
بازم ممنون...
سلام من تازه این گوشیو گرفتم.اگه راهنمایی کنین بازیهای ان گیج و برنامه هاشو از کجا دانلود کنم ممنون میشم مخصوصا اون برنامه که گوشیو میچرخونی تصویرم میچرخه.ممنون
تالار N-Gage :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 5 گیگ دیگه کجا بوده؟!!!!!
اختصاصی شرکت نوکیاست؟
عزیزم یا کلاسیک داریم یا 8 گیگ.
آقا این گوشی صداش توی هنزفری چطوره؟
چقدر بلنده؟
انداه ان73 یا بیشتر
از لحاظ کیفیت که خیلی بهتره. و صداش واضح و روشنه.
از لحاظ بلندی هم یه کمی بلندتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)