تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 357 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

برای من که دیگه حالی نمونده...
    خیلی مراقب گوشیاتون باشید ، نمی دونم تا کی می تونم یه گوشی دیگه بخرم!
    شاید حالاحالاها نتونستم...حداقل 2 ماه!
    بمونیم ببینیم تکلیف 8گیگ از دست رفته چی میشه ، خدا کنه برگرده و اون دزد نامرد هم... .
    تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوش

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

برای من که دیگه حالی نمونده...
    خیلی مراقب گوشیاتون باشید ، نمی دونم تا کی می تونم یه گوشی دیگه بخرم!
    شاید حالاحالاها نتونستم...حداقل 2 ماه!
    بمونیم ببینیم تکلیف 8گیگ از دست رفته چی میشه ، خدا کنه برگرده و اون دزد نامرد هم... .
    سلام اگه اسم شما رو درست بگم آقا مجتبی من شما رو زیاد نمیشناسم فقط چون قصد خرید یک 95 8گیگ رو داشتم توی این تاپیک خیلی از شما فعالیت دیدم و راهنمایی گرفتم خداییش از ته دل میگم امروز داشتم تو سایت میچرخیدم که تاپیک دزدی رو دیدم و ...خیلی ناراحت شدم
    خلاصه اینجوری بهت بگم بد به دلت راه نده شاید پیدا شد من یه بار گوشیم گم شد با قابلیت یابنده گوشی سامسونگ شماره طرف واسم اوفتاد زنگ زدم گفت بیا ببر الان هم دوباره یو 600 بابام گم شده شماره طرف رو دارم طرف نداد رفتم کلانتری و ایشالا داره پیدا میشه یه بارم مدارک ماشینم با گواهینامه و .. نزدیک خونه اعمه ام گم شد که چون تو محل بود به عمه ام دادن البته کارت سوختم رمز داشت اینو میخوام بگم بعضی وقت ها از جایی یه امداد هایی میرسه که باورت نمیشه
    خداگر ز حکمت ببندد ببندد دری
    ز رحمت گشاید در دیگری
    شاید خدا خواسته با این کار یکی رو امتحان کنه و شاید اون گوشی رو بهت برگردونه اگرم برنگشت نگران نباش و زندگی کن
    شاید زبونی بگم درکت میکنم ولی تا خدایی نکرده سرت نیاد نمی فهمی و درک نمیکنی سعی کن خودتو مشغول کنی و همیشه توکلت به خدا باشه خداییش همین الان برات دعا کردم
    و این رو بدون به قول مامانم مال حلال به صاحبش برمیگرده و قطعا ماله شما هم برمیگرده اگرم برنگشت مشیت الهی بوده
    ببخشید پرحرفی کردم آخهع حرف های دلم بود و اون تاپیک بسته شده بود اینجا نوشتم

3. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام با عرض معذرت
    من میخوام 95-8گیگ بخرم امروز قیمت گرفتم تو علاالدین میگفتند 480-440 تومن یکی گفت این 400 تومنی ها کره ای هستند میخواستم ببینم راست گفته در ضمن همه فروشنده ها مدعی بودند فنلاند اصله(خالی بندها) حالا میخوام بدونم به نظرتون بگیرم یا نه کیفیتشون فرقی میکنه؟؟

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

آقایون کسی قیمت دقیق n95 5gb رو تو اصفهان سراغ نداره؟ خیلی فوریه...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوش
    چی بگم...
    دیگه کاری هم می تونم بکنم جز دعا؟!اصلش درخواست شکایت بود که خب دادمش...
    دیگه بقیه ش رو باید بسپارم به خدا و مخابرات ، آیا پیدا بشه آیا نشه.
    من که امیدوارم.اگرم برنگشت خب دیگه چیکار می تونم بکنم ، همه ی زحمتم رو کشیدم و لااقل نمی گم که با بی لیاقتی از دستش دادم...
    سلام اگه اسم شما رو درست بگم آقا مجتبی من شما رو زیاد نمیشناسم فقط چون قصد خرید یک 95 8گیگ رو داشتم توی این تاپیک خیلی از شما فعالیت دیدم و راهنمایی گرفتم خداییش از ته دل میگم امروز داشتم تو سایت میچرخیدم که تاپیک دزدی رو دیدم و ...خیلی ناراحت شدم
    خلاصه اینجوری بهت بگم بد به دلت راه نده شاید پیدا شد من یه بار گوشیم گم شد با قابلیت یابنده گوشی سامسونگ شماره طرف واسم اوفتاد زنگ زدم گفت بیا ببر الان هم دوباره یو 600 بابام گم شده شماره طرف رو دارم طرف نداد رفتم کلانتری و ایشالا داره پیدا میشه یه بارم مدارک ماشینم با گواهینامه و .. نزدیک خونه اعمه ام گم شد که چون تو محل بود به عمه ام دادن البته کارت سوختم رمز داشت اینو میخوام بگم بعضی وقت ها از جایی یه امداد هایی میرسه که باورت نمیشه
    خداگر ز حکمت ببندد ببندد دری
    ز رحمت گشاید در دیگری
    شاید خدا خواسته با این کار یکی رو امتحان کنه و شاید اون گوشی رو بهت برگردونه اگرم برنگشت نگران نباش و زندگی کن
    شاید زبونی بگم درکت میکنم ولی تا خدایی نکرده سرت نیاد نمی فهمی و درک نمیکنی سعی کن خودتو مشغول کنی و همیشه توکلت به خدا باشه خداییش همین الان برات دعا کردم
    و این رو بدون به قول مامانم مال حلال به صاحبش برمیگرده و قطعا ماله شما هم برمیگرده اگرم برنگشت مشیت الهی بوده
    ببخشید پرحرفی کردم آخهع حرف های دلم بود و اون تاپیک بسته شده بود اینجا نوشتم
    سلام دوست عزیز ، خیلی از صحبت هات خوشحال شدم ، خدایی از ته دل می گم!
    واقعا بعد از این همه فشار روحی که بهم وارد شد از حرفات لذت بردم...
    از تو و تموم بچه های گل فروم هم تشکر می کنم که واسم دعا می کنید!
    ----------
    شرمنده که حرفای "دزدی موبایل"م رو اینجا می زنم ، چون اون تاپیک بسته شد دیگه مجبور شدم...
    بازم ممنون...

7. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من تازه این گوشیو گرفتم.اگه راهنمایی کنین بازیهای ان گیج و برنامه هاشو از کجا دانلود کنم ممنون میشم مخصوصا اون برنامه که گوشیو میچرخونی تصویرم میچرخه.ممنون

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام من تازه این گوشیو گرفتم.اگه راهنمایی کنین بازیهای ان گیج و برنامه هاشو از کجا دانلود کنم ممنون میشم مخصوصا اون برنامه که گوشیو میچرخونی تصویرم میچرخه.ممنون
    تالار N-Gage :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

آقایون کسی قیمت دقیق n95 5gb رو تو اصفهان سراغ نداره؟ خیلی فوریه...
    این 5 گیگ دیگه کجا بوده؟!!!!!
    اختصاصی شرکت نوکیاست؟
    عزیزم یا کلاسیک داریم یا 8 گیگ.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا این گوشی صداش توی هنزفری چطوره؟
    چقدر بلنده؟
    انداه ان73 یا بیشتر

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

آقا این گوشی صداش توی هنزفری چطوره؟
    چقدر بلنده؟
    انداه ان73 یا بیشتر

از لحاظ کیفیت که خیلی بهتره. و صداش واضح و روشنه.
    از لحاظ بلندی هم یه کمی بلندتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •