تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 241 از 1635 اولاول ... 1411912312372382392402412422432442452512913417411241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

قیمت هایی که من قبل از عید گرفتم یه چیز دیگه بود.
    سونی 350
    کنان 450
    ولی در کل بین این سه تا sx10 از همه بهتره.
    ميشه بگيد چرا؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hossein_fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض درخواست مشاوره در مورد خرید دوربین

سلام.
    من از دوستانی که در امر خرید دوربین خبره هستند و می دونن که چه دوربینی واسه چه کاری خوبه درخواست دارم که به من در مورد خرید یک دوربین خوب کمک کنند.
    من می خوام دوربینی داشته باشم که بتونه بهم در مورد کارم کمکم کنه.
    من می خوام از آثار باستانی و تاریخی عکس بندازم و می خوام بدونم چه دوربینی خوبه ضمنا من تقریبا 300000تومان واسه این دوربین می تونم هزینه کنم.
    با تشکر.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز لطف بفرمایین و مطلبی رو که براتون آدرسش رو گذاشتم مطالعه بفرمایین.
    کامل تر از اون نمیشه گفت.
    باز هم بعد از مطالعه اون مطلب هر سوالی بودش همه ما در خدمتیم.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از جناب سناتور.
    در یک کلام sx10 عکس هاش (مخصوصا تو روز) شارپ تره و کیفیت بهتری داره. همچنین ضعفی به اون صورت نداره. ولی شما بین انتخاب هاتون یه مدل رو جا انداختین که پاناسونیک fz28 هست که فیلمبرداری HD و محدوده ی وسیع زوم داره و عکس های شب بهتری نسبت به بقیه میگیره.
    دو تا لینک براتون میذارم یکی مقایسه ی مشخصات این 4 دوربین و یکی مقایسه ی dpreview طی مقاله ای که ترجمه ش رو دوستمون براتون گذاشتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ممنون از جناب سناتور.
    در یک کلام sx10 عکس هاش (مخصوصا تو روز) شارپ تره و کیفیت بهتری داره. همچنین ضعفی به اون صورت نداره. ولی شما بین انتخاب هاتون یه مدل رو جا انداختین که پاناسونیک fz28 هست که فیلمبرداری HD و محدوده ی وسیع زوم داره و عکس های شب بهتری نسبت به بقیه میگیره.
    دو تا لینک براتون میذارم یکی مقایسه ی مشخصات این 4 دوربین و یکی مقایسه ی dpreview طی مقاله ای که ترجمه ش رو دوستمون براتون گذاشتن:
    کد:
    کد:
    واقعا این چهارتا دوربین از نظر امکانات خیلی بهم نزدیکن ... تقریبا برابرن ...

و چیزی که مهمه و تو این صفحات وب هم ننوشته چیزهایی مثل کیفیت لنز و سنسور و بالاخره کیفیت خروجی تصویره ...

من خودم نمونه عکسهای پاناسونیک رو دیدم و اصلا برام عجیب بود که یه همچین دوربینی اینطور عکس میگیره ... بسیار ضعیف بود واقعا . عکسهای کانن هم مثل همیشه مناسب و خوب بود ... سونی رو که خودم دارم و بسیار راضیم . المپیوس هم شنیدم بدک نیست .

اما به ظنر من اگه آدم بسنجه این دوربینا رو متوجه میشه که h50 گزینه ی بهتریه . چون هم قیمتش مناسبتره و هم امکانات اضافی خوبی داره . مثل کنترل از راه دور ، لنز های مبدل و ... .

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

تکرار

ویرایش شد .....
    Last edited by ravani_13; 30-03-2009 at 03:42.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام میخواستم یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای در حد 400 $ بگیرم

و واقعی و زنده بودن عکس ها واسم مهمه + زیبایی دستگاه و اینکه جمع و جور باشه

خودم t77 و t700 سونی رو خوشم اومده ...

1.فرقشون در چیه که یکی 100 دلار بیشتره ؟؟؟

2.یه سوال دیگه , من اصلا از لنز و اینها اطلاعاتی ندارم ولی دیدم 2 تا دوربین meg10 با تفاوت های بسیار زیاد از یه صحنه عکس گرفتن یعنی در یه عکس نور و واقعی تر بودن چهره ی افراد و ... خیلی بهتر بوده

پس یه توضیحی در این مورد هم بدین چون میدونم از 8 به بالا دیگه مگاپیکسل بالا رفتن فقط واسه ....

3. با این شرایطی که گفتم تو کانن و سونی چندتا پیشنهاد خوب بهم بدین

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واقعا این چهارتا دوربین از نظر امکانات خیلی بهم نزدیکن ... تقریبا برابرن ...

و چیزی که مهمه و تو این صفحات وب هم ننوشته چیزهایی مثل کیفیت لنز و سنسور و بالاخره کیفیت خروجی تصویره ...

من خودم نمونه عکسهای پاناسونیک رو دیدم و اصلا برام عجیب بود که یه همچین دوربینی اینطور عکس میگیره ... بسیار ضعیف بود واقعا . عکسهای کانن هم مثل همیشه مناسب و خوب بود ... سونی رو که خودم دارم و بسیار راضیم . المپیوس هم شنیدم بدک نیست .

اما به ظنر من اگه آدم بسنجه این دوربینا رو متوجه میشه که h50 گزینه ی بهتریه . چون هم قیمتش مناسبتره و هم امکانات اضافی خوبی داره . مثل کنترل از راه دور ، لنز های مبدل و ... .
    دوست عزيز با كمال احترام ميشه بفرماتئيد چه ضعفي در عكسهاي FZ28 وجود داره چون من الا نزديك به يه ماهه هم FZ28 و S2000HD رو دارم مي بينم و باهاشون كار ميكنم ضعفي در اونها نديدم اگه منظورتون عكسهاي دوتا سايت Deprive و image resource بله حق با شماست اما اون عكسها چندان منطبق بر واقعيت نيستن چونكه من تو اين مدت حتي در ايزوي بالا عكسهاي عالي و جالبي با اين دوربين گرفتم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوربینی که شما می فرمایین،دوربین اماتوری هستش.به نظر من ارزش نداره این sx110 یا h10 رو ول کنین و یه همچین دوربین بگیرین.این جور دوربین ها،اگه واقعا از عکاسی خوشتون بیاد،یک سال دیگه کاملا نا امیدتون میکنه.

دوستان برای سری sx110 و h10 یه اسم انتخاب کردم.چطوره؟

mini ultra zoom

هر کس یه اسمی پیشنهاد بده،یکیشو انتخاب کنیم که این بیچاره ها بی اسم و رسم نمونن،شناسنامه دار بشن.
    جناب سناتور عجب اسمي

11. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من فقط 300 تومان پول دارم ... تو این رنج قیمت چیزی که بهترین کیفیت رو (تو این قیمت) داشته باشه نیست...؟
    دوست گرامي با اين رنج قيمت شما مي تونيد همون SX110 يا H10 رو بگيريد البته اگه نخوايد فقط به اين دو برند توجه كنيد مي تونيد روي S2000HD فوجي هم فكر كنيد كه دوربيني با زوم 15 و 10 مگاپيكسل فيلمبرداري HD من خودم اين دوربين رو دارم واقعا عالي هست
    اگه بخواين رنج قيمتتون رو بالاتر ببيريد مي تونيد روي FZ28 و Sx10 هم فكر كنيد

13. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •