اگه امشب بارسا با اختلاف 10 گل ببازه قهرمانیم ...
اگه امشب بارسا با اختلاف 10 گل ببازه قهرمانیم ...
بارسا صفر-صفر کرد و 61 امنیازی شد
رئال 69
بارسا 61
ویا 59
البته فعلا !
بچها بارسا متوقف شد .....................................0-0
راستی دوستان اگه فردا بازی سختمون رو ببریم به احتمال 99.99999999999999999999999999% که قهرمان هستیم و تنها چیزی که باعث خواهد شد ما قهرمان نشیم غرور بی حد و بی جا است دوستان خدا لعنت کنه شیطان رو که باعث غرور بیجا میشه ایشالا که بازیکنان با تفکر ما از این تله به خوب بگذرند و ما همگی جشن رو تو تاپیک بگیریم .......
تا فردا یعنی تا شب فردا خدمتتون باشم یا حق........
سلااااااااااااااااااااااا اااااام دوستان
دارم از خوشحالي ميميرم
بارسلون بازهم نشون داد اصلا شايستگي مقايسه شدن با رئال مادريد رو نداره چه برسه به رقابت كردن با اين
به اميد و ياري خداوند رحمان و رحيم فرداشب همين موقع قهرماني رو جشن خواهيم گرفت
فرداشب شبيست كه جام پرافتخار باشگاههاي اسپانيا بر دستان رائول گونزالز بلانكو فوق ستاره فوتبال رئال مادريد و جهان خواهد درخشيد
پيشاپيش تبريك ( خيلي خيلي خيلي خيلي خوشحالم )
به اميد خدا بارسلون در مقابل منچستر هم حذف بشه ( كه مطمئن باشيد حذف ميشه اين منچستر اين بارسلون رو ميذاره تو جيب بغلش) تا اين فصل رو بدون جام باشند و ديگه بخاطر چند قهرماني به تيم هاي ديگه فخر نفروشند .
end_of _world عزیز معلومه که شما هم مثل ما دل پری از بارسا داری ........... ایشالا این کاتالان از اسپانیا جداشه -در جواب به احمد جان ایشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
عزيز مثل اينكه شما تازه واردي
من رو همه ي كسايي كه اينجا هستند مي شناسند
عجيبه و غريبه ها ... من دشمن خوني بارسلون هستم
بچه ها به اين تازه واردها پيشكسوت هارو معرفي نكرديد
ديگه نبينما ... همه تون رو از تيم ميندازم بيرون
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي![]()
نه ولف جان اتفاقآ بکام از زمان شما اینجا بود خوب هم تو بحثها شرکت میکرد ولی نمیدونم چطور یادت نمیاد و اینکه مطمئنی خواب نیستی؟اخه اگه امشب هم ببریم باز 100% قهرمان نیستیم ها چه برسه به کاپ ولی میشه اینو نتیجه گرفت که کار بارسا و هر تیمی تمام است و رئال برای دومین بار پیاپی قهرمان میشه و در کل این 31 قهرمانی رئال است و راستی میگم این ----خله خیابانی میگه رئال اگه اینبار قهرمان بشه 29 قهرمانیش است و نزدیک به 30 قهرمانیشون میشن ولی این مردک نمیفهمه که اینبار 31 قهرمانیش هست اخه.......
100 در 100 قهرمانیم ..
همین جوری یعنی اصلا می گم نبریم ...
ولی هم امشب می بریم هم الکلاسیکو رو هم همهی بازی های مونده رو ...
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي[/quote]
عشق دیوید تو خون ما هست کاریشم نمیشه کرد![]()
بارسا با ستاره هاش چه .....ندی زد این فصل
بارسا رو بیخیال رئال خودمون رو عشقه
آماده هستین واسه جشن قهرمانی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)