اين كه فارسي ساز مي خواد وتا حالا هم نوكيا رو فريمور n73 ارائه نكرده مگر اينكه از فارسي سازهاي متفرقه استفاده كني....
اين كه فارسي ساز مي خواد وتا حالا هم نوكيا رو فريمور n73 ارائه نكرده مگر اينكه از فارسي سازهاي متفرقه استفاده كني....
اشتباه شد ببخشید
Last edited by Punisher_2008; 13-12-2008 at 20:01.
برای سیستم عامل ان 73 هنوز ویروس نساختن.
اما اگه خیل اصرار داری "کاسپر اسکای" و "نت کویین" خوبه.
به بخش برنامه های کاربردی سری 60 ویرایش 3 مراجعه کن.
چرا دوست من ساخته شده شما اگه با بلوتوث روشن تشریف ببرید مترو میبینید که چند تا ویروس خوشگل براتون میفرستن
برای من یه مشکل پیش امده ازدوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند
من هر وقت که به گوشی یکی ازدوستام تماس میگیرم یا اس ام اس ارسال میکنم و یااز طریق بلوتوث گوشی من هنگ میکنه ونه امکان شماره گیری برام هست ونه گوشیم دیگه زنگ میخوره و باید یا گوشی را خاموش روشن کنم ویا دربعضی مواقع اونو ریست کردم درضمن اون دوستم هم که با گوشی من تماس میگیره همین مشکل برای من پیش میادن
مدل گوشی من نوکیا n73 و گوشی دوستم نوکیا 7610 می باشد
متشکرم
برو اينجا ورژن جديد ضد ويروس F-SECURE هست(هموني كه از اورجينال كارخونه رو سيستمش N73 ايكن دانلودش هست)............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با كد#7370#* فرمتش كن ولي يادت باشه از اطلاعات گوشيت بك آپ بگيري چون همه چيز پاك ميشه...اگر درست نشد بايد بري بدي واست فلشش كن......
سلام بچه ها
میخواستم بدونم اگه من گوشیمو آپدیت کنم بعد یه وقت گوشی رو با كد#7370#* فرمتش کنم آیا آپدیتش از بین میره و می خواستم بپرسم که اگه آپدیت کنم همه برنامه هایی که مال خود نوکیا هست توی گوشیم آپدیت میشه مثل برنامه Real player یا Office .
میخواستم بدونم اون تمی که روی گوشی های جدید نوکیا مثل n96 هستش و سیاه رنگ هست برای دانلود وجود داره که بشه روی n73 هم وصل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)