خدا از دهنت بفهمه ان شاالله اگه در اومدم اصفهان به بچه های کنکوری سال دیگه کمک می کنم جای خوبی در بیان
حالا به نظرتون رتبم حدود چند می شه و چی و کجا در میم
خدا از دهنت بفهمه ان شاالله اگه در اومدم اصفهان به بچه های کنکوری سال دیگه کمک می کنم جای خوبی در بیان
حالا به نظرتون رتبم حدود چند می شه و چی و کجا در میم
Last edited by miladweb; 27-06-2008 at 23:37.
این که فاجعه هست یا نه بستگی به خودت داره ، ولی منظورم این بود که بگو داری روزانه شبانه ی تهران رو میگی تا یکی مثل من سکته نکنه ،
امیدوارم بتونی رشته ی مورد نظرت رو تو همین دو شهری که گفتی قبول بشی
Salam Belakhare Tamooom shod
Bebakhshid Finglishie
Man chand misham
Riazi 93
Zist 93
Fizik 85
Shimi 87
Bye
واسه اون دوستی که کتاب می خواست : به نظر من : دیفرانسیل : گاج سفید ، اکثر تست هاش خوبه ، درس نامه های مفیدی داره ، و جواب تشریحیاشم خوبه --------- تحیلی : کتاب سبز گاج : هم تست داره هم درس داده ، تست هاش مثل بعضی کتاب ها بی خودی زیاد نیست ، مفید و موثر -------------- گسسته : کتاب سفید گاج : بسیار بسیار کتاب خوبی هست ، واقعا درسنامه هاش مفهمومی هست ، به نظر من از خوشخوان کتاب بهتریه ، تعداد تست هاش یه کم زیاده ولی خوب گسسته و جبر واقعا مطلب زیاد دارن ، این کتاب مطالبت جبر سوم رو هم پوشش داده ،---------- هندسه 1-2 : کتاب خوبی وجود نداره !!!! ---------------ریاضیات پایه : 30 سال کنکور----------- من با این کتاب ها در آزمون های کانون هیچ وقت مشکلی نداشتم ... هر چند کنکورم گند زده شدددددددددددددددددددددددد ددد ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ای خدااااااااااا .. من دو روزه سگ شدم ! به همه می پرم ، حال و حوصله هیچ کاری ندارم، هیچ وقت چنین لحظاتی رو بعد از کنکور تصور نمی کردم ! اه تابستونم هم خراب شد ، چه برنامه ها داشتم . ولی الان تنها برنامه م شده غصه خوردن و نشستن پشت پی سی . دست و دلم به هیچ کاری نمی ره ..... ربطی نداره ها ولی الان فهمیدم اون اشخاصی که دست به خودکشی می زنن ، قبلش چه فشاری رو تحمل می کردن و بعد به این نتیجه رسیدن که به زندگی شون پایان بدن
نمی دونم چرا هی چی فاصله می دم پشت سر هم میوفته نشوته هام
Last edited by allvllir15; 28-06-2008 at 00:33.
شما از کنکور ریاضی کف نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هندسه 1-2 انديشه فايق خوبه
دوست عزيز درسته کنکور مهمه ولي همه چيز کنکور نيست
دايما يکسان نباشد حال دوران غم مخور![]()
سلام
بابا یکی جواب ما رو نمیده ؟
ادبیات 68
عربی 45
زبان 70
دین 66
ریاضی 30
فیزیک 35
شیمی 56
مطمئنا دو رقمی میشی (حدود 25-30)
خودتو برای دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده کن
در صد های کنکور زبان من.:
ادبیات:80
عربی :52
دینی:73.3
زبان عمومی:94.4
زبان تخصصی:79.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)