با هندز فری موبایل هم میشه؟؟؟؟
در ضمن گفته بودین تمرینات دیگه
میشه برای باز شدن چاکرا ها چند تا تمرین دیگه هم بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با هندز فری موبایل هم میشه؟؟؟؟
در ضمن گفته بودین تمرینات دیگه
میشه برای باز شدن چاکرا ها چند تا تمرین دیگه هم بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه سري گوشي هاي مخصوص براي اين فركانس ها وجود داره ولي نمي دونم اصلش رو از كجا بايد بخرم
براي يادگيري زبان در خواب ازشون استفاده مي كنن
تاثيرش به مراتب بيشتره
سلام .
کی میگه وقتی چشم سوم باز بشه ، چشم بسته همه جا رو میبینی ؟
نه بابا از این خبرا نیست .
درسته که با باز شدن چاکراها و مخصوصا چاکرای هفت و شش خیلی کارا میتونی بکنی . اون کارها فقط با باز کردن چاکرا میسر نمیشه . باید یک سری تمریناتی که مربوط به اون چاکراست رو انجام بدی .
شما وقتی چاکراها رو باز کردید تازه کارتون شروع میشه . یعنی باید خصوصیات مربوط به چاکرا رو انجام بدید . یادمه چند صفحه پیش اقا شهرام این خصوصیات رو نوشته بود . فقط با انجام دادن و رعایت اون مسائل میتونی به این قدرتها دست پیدا کنی . وگرنه شما کل چاکراها رو هم که فعال کنی هیچ اتفاقی نمیافته .
لازم به ذکره که بگم چاکراهای من فعال هستند . البته استاد بازشون کرده . هر کسی هم که میگه چاکرای من فعال شد این کارو کردم و اون کار و کردم خالی بسته مگر اینکه یک تحول اساسی در اخلاق و رفتارش داده باشه .
بطور مثال اگر چشم سوم باز باشه و نگاه به گناه بکنی نه تنها نمیتونی ازش استفاده کنی ، بلکه اذیتتون هم میکنه .
پس قبل از اینکه اقدام به این کار بکنید یه تصمیم جدی بگیرید که همه چیز رو بزارید کنار و قدم بزارید تو دنیای معنویت ، اونم بطور جدی . اخه همونقدر که چاکراها کمک میکنن به پیشرفت ، همونقدر هم اگر مسائل رو رعایت نکنید شما رو دچار توهم و بیماری میکنن .
هر کسی احساس میکنه چاکراهاش تا حدودی باز شدن . هر کدوم از اونارو بچرخونه . مثلا چرخ ماشین رو تو ذهنش مجسم کنه که داره میچرخه و بعد اونو بزاره رو چاکرای مورد نظر . پنج دقیقه اینکار رو بکنید و ببینید چه اتفاقی میافته
موفق باشید.
دوستان سلام
دیشب برای اولین بار یک برون فکنی کامل رو انجام دادم
خیلی خفن بود داشتم از ترس می مردم حالا براتون به طور کامل و با جزئیات تعریف می کنم:
دیشب یادم رفت قبل از خواب لباس بپوشم برای همین از شدت سرما بیدار شدم داشتن اذون می دادن
رفتم یه موز با دو لیوان آب خوردم و دست شوی هم رفتم
مثل همیشه رفتم بخوابم ولی موقع خواب وقتی چشمام رو می بستم یه حالت عجیبی بهم دست می داد البته خیلی زیاد نبود
با خودم گفتم بد نیست یه مقدار برای برون فکنی تلاش کنم شروع کردم به تمرکز که کم کم خوابم برد ولی برای یک لحظه احساس سبکی کردم و به ذهنم اومد که اگه خودم رو سبک و در حال بالا امدن از جسمم فرض کنم احتمالا بتونم برون فکنی کنم
همین کار رو کردم و ناگهان احساس کردم واقعا سبک شدم چشمام رو باز کردم دیدم وسط یکی دیگه از اتاق های خونمون معلق هستم
داشتم سکته می کردم همش با خودم می گفتم الانه که یکی از اون دوتا جن رو ببینم
البته فکر کنم از بدن بیرون امدم و به سمت اون اتاق حرکت کردم ولی تصویرش دقیق یادم نمیاد
از زمین ارتفاع گرفتم و در همین حال یک چیزی شبیه حوله سفید رنگ همش دنبالم میومد منم به خاطر همون داشتم به سمت سقف بالا می رفتم و مرتب بسم الله می گفتم
داشتم از ترس می مردم برای همین تصمیم گرفتم برگردم
یک لحظه چشمام رو بستم و به برگشت فکر کردم
وقتی چشمام رو باز کردم با تعجب دیدم دقیقا همون جایی هستم که قبل از برون فکنی بودم
مطمئنم که این دیگه برون فکنی بوده
از اخر هم با خیال راحت خوابیدم
بهترین تکنیک برای برون فکنی تکنیک بیدارشو و بخواب هست
من هر دفعه که برون فکنی کردم زمانی بوده که نیمه شب از خواب بیدار شدم و دوباره خوابیدم
امشب ساعت رو کوک می کنم تا دوباره تجربش کنم
اگه تونستم یه سری هم به خواب دوستان می زنم
از شماها کسی تازگی برون فکنی نکرده؟
در مورد جادوی سیاه:
شما گفتید اونها به هم ذات خودشون کاری ندارن
خوب قبول ولی به ادم های خوب که کار دارن
به نظر من جادوی سیاه یا اصلا وجود نداره و یا به این شکلی که ما می دونیم نیست چیزی رو من قبول می کنم که حداقل چند نفر اونو تجربه کرده باشن و یا امکان تجربش وجود داشته باشه
ما برون فکنی رو قبول داریم چون یا تجربش کردیم یا بعضی ها با اون به خواب ما اومدن و وجودش رو به ما ثابت کردن ولی جادوی سیاه یک مقدار تناقض داره![]()
123456789
اشتباها ارسال شد
شرمنده
Last edited by darkstreet; 15-03-2008 at 20:56. دليل: پست تکراری
چطور می تونم پست هایی رو که اشتباهی یا تکراری ارسال کردم حذف کنم؟
Last edited by darkstreet; 15-03-2008 at 20:55. دليل: پست تکراری
تا جایی که یادمه آقا شهرام چزایی که گفته بودن مربوط به زمانی است که چاکراها بازن یعنی خصوصیات چاکراهای باز رو گفته بود.
تا جایی که می دونم برای حذف قابلیتی نیست
حداقل به 5-6 پست قبلیت یه نگاه مینداختی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمي توني بايد بسوزي و بسازي
در مورد جادوي سياهم منم بات موافقم به نظر منم يا وجود نداره يا اگه وجود داره يه محدوديتايي داره و الا كسي كه جادوي سياه بلد بود مي تونس تموم دنيا رو فتح كنه
اگه وجود نداشته باشه كه هيچ ولي اگه وجود داشته باشه شايد محدوديتي كه يه جادوگر سياه داره ، انرژي باشه يعني يه انرژي محدودي داره كه نمي تونه باش همه كاري بكنه واسه همين مجبوره فقط بعضي مواقع كه به نظرش خيلي مهمه از جادوش استفاده كنه شايدم فكر كارما و اين حرفاشه كه باعث مي شه احساس محدوديت كنه و نتونه به طور نا محدود از جادوش استفاده كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)