سلام ممل خان
من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 کیلو میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
سلام ممل خان
من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 کیلو میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
Last edited by Mr.K2; 04-10-2007 at 21:36.
سرعت دانلود هم تا 80 مگ میرسهمطمئنی
اوه ه ه ه ه
ببخشید منظورم 80 کیلو بایت بود ..ببخشید...
جالبه...!
هر جایی از این کارا نمیکنن
یعنی اتوماتیک خودش تا اخر اپدیت میره..مگه نبایئد بعضی از جاها next زد؟؟...
..........................ویزایش
Last edited by rainysky50; 05-10-2007 at 00:54.
نه عزیزم!هیچ نیازی به نکست زدن در وسطای کار نیست!همون اول که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کنکت میشی از شما چند تا سوال میکنه و تذکرات لازم رو میده سپس در صفحه ی اخر دکمه ی اپدیت پدیدار میشه اون دکمه رو بزن!سپس منتظر بمون تا دانلود شروع بشه!به نظر من یه 2 ساعت مثل من بشین جلوی کامپیوتر و تند تند اینترنت اکسپلورر باز کن و ببند تا مانیتورهای سند و رسیو روشن بمونند تا دانلود ادامه پیدا کنه!سپس حول و حوش ساعت 4 شب مانیتور کامپیوتر رو خاموش کن و برو با خیال راحت بخواب!همونطور که گفتم اگه دانلود حتی بر روی 73 مگابایت قطع بشه هیچ مشکلی نیست ولی اگه در اون 5 دقیقه ی اخر که بعد از دانلود 73 مگابایت هست اینترنت قطع بشه اونوقت باید گوشی فلش بشه!دوباره هم میگم مطمئن باش اگه اینترنت دیال اپی که ازش استفاده میکنی در میانه ی راه قطع نشه پس میتونه اون 5 دقیقه ی اخر رو هم تحمل کنه!در ضمن از من به تو نصیحت برو یه کارت اینترنت 10 ساعته و یا بیشتر بخر!تا با مشکل اتمام اعتبار کارت در وسط دانلود مواجه نشی!!ادم توی زندگی باید ریسک کنه!اگه ریسک نکنی هیچ وقت موفق نمیشی!میترسی چه بلایی سر گوشیت بیاد؟؟؟فوقش اگه توی اون 5 دقیقه ی اخر قطع شد گوشیتو با 8 یا 10 هزار تومن فلش میکنی !!
سلام
آيا كسي ميدونه كه با هدست نوكيا مدل : Bh-200
ميشه با 5700 از طريق بلوتوث آهنگ پخش كرد ؟
دوستان عزیز آیا فلش 5700 فقط از طریق باکس ممکنه؟و با کابل usb خود گوشی نمیشه؟
ممنون دوست عزیز..حسابی بهم حال دادی و هندونه را گذاشتی لای بغلم...همین امشب دست بکار میشم...واقعا پروفشنال هستی!!..ای ول![]()
Last edited by rammmy; 05-10-2007 at 08:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)