تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 870 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ببینید تو ایران سرعت بالای 128 ممنوع شده و به کسی نمیدن!!!جالبه....حالا دلیلش رو هم نمیدونم
    حالا اونایی که میگن 256 داریم خالی بندیه
    بر فرض یه کافی نت که 5 تا سیستم داره شما سرعت 128 رو بطور مساوی بین اینا تقسیم کنی دیگه سرعتی نمیمونه
    مگر اینکه همه سیستم ها بغیر از یکی روشن باشه و شما با اون سیستم کار کنی
    سلام ممل خان

من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 کیلو میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
    Last edited by Mr.K2; 04-10-2007 at 21:36.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام ممل خان

من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 مگ میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
    سرعت دانلود هم تا 80 مگ میرسه
    مطمئنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اوه ه ه ه ه

ببخشید منظورم 80 کیلو بایت بود ..ببخشید...

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام ممل خان

من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 مگ میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
    جالبه...!
    هر جایی از این کارا نمیکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

من رفتم کافی نت با ای دی اس ال سرعت 256!!!!باور کنید نرم افزار 23 مگابایتی مورد نیاز برای اپدیت رو نتونستم دانلود کنم!!بعد از یک ساعت و نیم تازه 60 درصد از دانلود رفته بود که قطعش کردم و اومدم خونه وقت افطار که اینترنت خلوته نرم افزار رو دانلود کردم!سپس گوشی رو ساعت 12 شب گذاشتم روی شارژ و سیمکارت ایرانسل اعتباری رو گذاشتم توی گوشی تا کسی به من زنگ نزنه سپس پروفایل رو روی جنرال گذاشتم و موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم و خوابیدم!صبح ساعت 9 بیدار شدم دیدم روی مانیتور نوشته فینیش!!کیف کردم!!
    یعنی اتوماتیک خودش تا اخر اپدیت میره..مگه نبایئد بعضی از جاها next زد؟؟...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

..........................ویزایش
    Last edited by rainysky50; 05-10-2007 at 00:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه عزیزم!هیچ نیازی به نکست زدن در وسطای کار نیست!همون اول که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کنکت میشی از شما چند تا سوال میکنه و تذکرات لازم رو میده سپس در صفحه ی اخر دکمه ی اپدیت پدیدار میشه اون دکمه رو بزن!سپس منتظر بمون تا دانلود شروع بشه!به نظر من یه 2 ساعت مثل من بشین جلوی کامپیوتر و تند تند اینترنت اکسپلورر باز کن و ببند تا مانیتورهای سند و رسیو روشن بمونند تا دانلود ادامه پیدا کنه!سپس حول و حوش ساعت 4 شب مانیتور کامپیوتر رو خاموش کن و برو با خیال راحت بخواب!همونطور که گفتم اگه دانلود حتی بر روی 73 مگابایت قطع بشه هیچ مشکلی نیست ولی اگه در اون 5 دقیقه ی اخر که بعد از دانلود 73 مگابایت هست اینترنت قطع بشه اونوقت باید گوشی فلش بشه!دوباره هم میگم مطمئن باش اگه اینترنت دیال اپی که ازش استفاده میکنی در میانه ی راه قطع نشه پس میتونه اون 5 دقیقه ی اخر رو هم تحمل کنه!در ضمن از من به تو نصیحت برو یه کارت اینترنت 10 ساعته و یا بیشتر بخر!تا با مشکل اتمام اعتبار کارت در وسط دانلود مواجه نشی!!ادم توی زندگی باید ریسک کنه!اگه ریسک نکنی هیچ وقت موفق نمیشی!میترسی چه بلایی سر گوشیت بیاد؟؟؟فوقش اگه توی اون 5 دقیقه ی اخر قطع شد گوشیتو با 8 یا 10 هزار تومن فلش میکنی !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

سلام
    آيا كسي ميدونه كه با هدست نوكيا مدل :‌ Bh-200
    ميشه با 5700 از طريق بلوتوث آهنگ پخش كرد ؟‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز آیا فلش 5700 فقط از طریق باکس ممکنه؟و با کابل usb خود گوشی نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

نه عزیزم!هیچ نیازی به نکست زدن در وسطای کار نیست!همون اول که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کنکت میشی از شما چند تا سوال میکنه و تذکرات لازم رو میده سپس در صفحه ی اخر دکمه ی اپدیت پدیدار میشه اون دکمه رو بزن!سپس منتظر بمون تا دانلود شروع بشه!به نظر من یه 2 ساعت مثل من بشین جلوی کامپیوتر و تند تند اینترنت اکسپلورر باز کن و ببند تا مانیتورهای سند و رسیو روشن بمونند تا دانلود ادامه پیدا کنه!سپس حول و حوش ساعت 4 شب مانیتور کامپیوتر رو خاموش کن و برو با خیال راحت بخواب!همونطور که گفتم اگه دانلود حتی بر روی 73 مگابایت قطع بشه هیچ مشکلی نیست ولی اگه در اون 5 دقیقه ی اخر که بعد از دانلود 73 مگابایت هست اینترنت قطع بشه اونوقت باید گوشی فلش بشه!دوباره هم میگم مطمئن باش اگه اینترنت دیال اپی که ازش استفاده میکنی در میانه ی راه قطع نشه پس میتونه اون 5 دقیقه ی اخر رو هم تحمل کنه!در ضمن از من به تو نصیحت برو یه کارت اینترنت 10 ساعته و یا بیشتر بخر!تا با مشکل اتمام اعتبار کارت در وسط دانلود مواجه نشی!!ادم توی زندگی باید ریسک کنه!اگه ریسک نکنی هیچ وقت موفق نمیشی!میترسی چه بلایی سر گوشیت بیاد؟؟؟فوقش اگه توی اون 5 دقیقه ی اخر قطع شد گوشیتو با 8 یا 10 هزار تومن فلش میکنی !!
    ممنون دوست عزیز..حسابی بهم حال دادی و هندونه را گذاشتی لای بغلم...همین امشب دست بکار میشم...واقعا پروفشنال هستی!!..ای ول
    Last edited by rammmy; 05-10-2007 at 08:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •