من فکر میکنم اشکال از کارت گرافیکه چون این بازی با بعضی کارت گرافیکا بد بالا میاد.
من فکر میکنم اشکال از کارت گرافیکه چون این بازی با بعضی کارت گرافیکا بد بالا میاد.
قربون ببمن جونم برم . ممنون عزيزم
دوستان قبل از اينكه جواب كسي رو بدم وقتي مشكلي طرح ميكنيد مشخصات سيستم رو بزاريد . چون زودتر به نتيجه ميرسيد .
رضا جان مشخصات دقيق سيستم .
rezapazahr;944880 جان اگر از TRAINER (ترينر ) يا كد تقلب و... استفاده مي كني غير فعال كنشون يا استفاده نكن اگه مجبوري مي خواي من يه ترينر سراغ دارم بهت بدم؟ !
با سلام من بازي resident evil4 رو نصب كردم . تمام دموها و قسمتهاي مختلف بازي اجرا ميشه ولي صفحه بازي كاملآ سياهه؟!!
به احتمال 99 درصد مشکل گرافیک دارید.
لطفا مشخصات کارت گرافیک خودتون را بذارید.
=====================
مشکل منم با NFS Carbon حل نشد.وسط بازی dont send میده و میاد بیرون.
با تشكر از پاسخ شما :NVIDIA GeForce4 MX4000
منم بازی Test Drive Ultimate رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه .
ضمنا درایومم ntfs کردم بازم حل نشد .
خوب شما که فرمت درایو رو عوض کردی بازی رو دوباره از اول نصب کن .منم بازی Test Drive Ultimate رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه .
ضمنا درایومم ntfs کردم بازم حل نشد .
درسته . حق با بتمن هستش . این بازی و تمام بازی هایی که تبدیل شدند با گرافیک 128 MX 4000 مشکل دارند .با سلام من بازي resident evil4 رو نصب كردم . تمام دموها و قسمتهاي مختلف بازي اجرا ميشه ولي صفحه بازي كاملآ سياهه؟!!
نوشته شده توسط rezapazahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در حين انجام بازي resident evil4 كه هستم وقتي اشياي روي زمين رو بر ميدارم و يا زمانيكه به مرد فروشنده مهمات ميرسم پيغام زير مياد و بازي قطع ميشه.مشكل از كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سيستم
ram: 512
hard: 80G
cpu: 2.8
graphic card: 256
در ضمن به راهنمايي هاي كليه دوستان توجه شد اما هنوز اين مشكل بر طرف نشده است
(نكته قابل توجه: اين مشكل پس از گذراندن حدودا يك مرحله بوجود آمده است نه اينكه همان ابتداي بازي بوجود آيد)
Last edited by rezapazahr; 23-03-2007 at 14:49.
رضا جان مدل کارت گرافیکت رو بنویس . اگه نمیدونی کجاست برو اینجا:
1.راست کلیک در دسکتاپ
2.گزینه ی properties
3.گزینه ی Setting
4.گزینه ی Advanced
5.گزینه ی Adapter
هرچی اونجا نوشته اینجا بنویس . احتمالا اشکال از سیدی بازی هست . از چه شرکتی خریدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)