دوستان عزيز اگه تاپيك يا سايتي سراغ دارين كه بتونم متن ترانه هاي شاخه نيلوفر رو پيدا كنم آدرس و بديد
يا دوستان لطف كنند تو همين تاپيك بذارن خالي از لطف نيست
دوستان عزيز اگه تاپيك يا سايتي سراغ دارين كه بتونم متن ترانه هاي شاخه نيلوفر رو پيدا كنم آدرس و بديد
يا دوستان لطف كنند تو همين تاپيك بذارن خالي از لطف نيست
قاسم جان ، قبلا این کار رو انجام داده![]()
forum.p30world.com/showpost.php?p=3110641&postcount=2243
forum.p30world.com/showpost.php?p=3110652&postcount=2244
forum.p30world.com/showpost.php?p=3110660&postcount=2245
با تشکر مهران ...
نوشته gharibe در انجمن های همسایه:
این هم جدید ترین مقاله ( ) آقا مصطفی گل :
آئین نامه جدید راهنمایی ورانندگی:
از امروز به بعد گوش دادن آهنگهای محسن چاوشی در تمام وسایل نقلیه عمومی وشخصی ممنوع میباشد.
رئیس راهنمایی و رانندگی : از روز 23 مهر ماه امسال بطور وحشتناکی آمار تصادفات بالا رفته است وهرچه به جلوتر میرویم این آمار با سرعت بیشتری رو به افزایش میباشد.بر همین اساس طبق تحقیقات میدانی انجام شده توسط کارشناسان ترافیک ناجا نتایج زیر بدست آمده است:
1.در 99% تصادفات راننده مقصر در حال گوش دادن به آلبوم جدید محسن چاوشی بوده است (اون 1% باقیمانده ناشنوا بوده اند)
2.کسانی که به عنوان مسافر سوار خودرو بوده اند پس از پیاده شدن اصلا توجهی به اطراف نداشته اند و حالت عادی نیز نداشته اند که همین باعث ایجاد تصادفاتی شدید گشته است .حتی در بعضی موارد عده ای از مسافران قبل از توقف ماشین از خودرو پیاده شده اند.
3. 85% رانندگان و مسافران اعلام کردند که وقتی آهنگ کجاست بگو رو گوش میکردند دیگه حواسی برای انها نمانده است.
رئیس راهنمایی و رانندگی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تمامی آهنگهای محسن چاوشی ممنوع میباشد عنوان کرد : ما ابتدا میخواستیم فقط آهنگهای ترنس را ممنوع کنیم ولی بر اساس تحقیقات ما آهنگهای لایت بیشترین سهم را در تصادفات داشته اند و اگر کسی این آهنگ ها را در خودرو خود گوش کند به پرداخت جریمه سنگین -توقیف خودرو و محرومیت از رانندگی برای یکسال محکوم میشوند!!!!
( در آخر هم از مصطفی عزیز بابت این ذوق و هنرشون تشکر میکنم )
کلیپ فوق العاده زیبا از آهنگ ناز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کجاست بگو رو خوب اومده .. ! ... 85% رانندگان و مسافران اعلام کردند که وقتی آهنگ کجاست بگو رو گوش میکردند دیگه حواسی برای انها نمانده است.
فوق العاده ست این آهنگ .. همه ی آلبوم یه طرف ، این یکی یه طرف ..
وووی ..
یا حق
![]()
من كه نتونستن دانلود كنم فقط گوش دادم راهي براي دانلود يا ذخيره است
سلام ..
فلشهای ایران کلیپ رو به صورت زیر میشه دانلود کرد :
بعد از اتمام لود کلیپ ، روی اون دکمه کلیک کنید و بعد هم سیو کنید ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق
![]()
مصاحبه کرکر خنده و مجازی با سلطان
لینک مستقیم :
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( ذره ای شک نکنید ، دانلود کنید / من که از خنده مردم » نمردم»)
masoud908کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بهشت من
دانلود کنید !
با تشکر مهران ...
ممنون ولی این یه ماه و نیم پخش شده بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)