سلام دوستان اگه میشه کامل بخونید و به یه آدم بدبخت کمک کنید.
می خواستم بدونم خدمت چقدر میتونه آدم رو تغییر بده از لحاظ شخصیتی؟
من بین دو راهی گیر کردم اینکه سپاه برم(پارتی دارم) یا ارتش/نیروی انتظامی.
میدونم که سپاه راحت تر هستم چون هر روز میتونم بیام خونه ولی دلیل اینکه ارتش یا نیروی انتظامی میخام برم چند ساله افسردگی گرفتم و یه فرد خجالتی و بدون اعتماد بنفس هستم و بیشترین صدمه توی زندگیم بخاطر همین موضوع دیدم.مثلا کسی یه حرفی بهم بزنه یا مسخرم کنه نمیتونم جوابش رو بدم بعد که میام خونه بخاطر اینکه نتونستم حرفمو بهش بزنم کلی خود خوری میکنم.
من سال پیش بشدت از سربازی میترسیدم و حاظر بودم دوباره کنکور بدم ولی سربازی نرم.الان هم بخاطر مشکلاتی که داشتم از دانشگاه انصراف دادم و مدرک معادل کاردانی گرفتم و باید دفترچه ارسال کنم. برای همین حاظرم سختی های ارتش یا نیروی انتظامی رو تحمل کنم ولی تغییر کنم. هر چقدر هم خدمت بهم سخت بگذره ولی میخام مرد بشم.و هم اینکه بخاطر خجالتی بدونم چندین سال هست بیرون از شهر نرفتم حتی بلد نیستم چطوری باید برم. برای همین یه مکان جدید هم دوس دارم امتحان کنم.
دو دلی که قرار گرفتم اینه که آیا ارتش/نیروی انتظامی برم اگه این دو سال سختی بکشم میتونم عوض میشم یا نه؟ شاید بگید کسی که این شخصیتی داره نمیتونه عوض بشه ولی چند بار که تحت فشار قرار گرفتم یه آدم دیگه شدم و خودم هم باور نمیکردم چنین آدمی باشم ولی فقط برای یکی دو روز باقی مون
و اینکه چون بعد سربازی میخام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم روزی 3/4 ساعت میشه درس خوند؟