اهواز که از اول ماه رمضان خرابه بعضی مواقع خوب میشه
اهواز که از اول ماه رمضان خرابه بعضی مواقع خوب میشه
دوست عزیز سرعتت چقدر بود ساعات دانلود رایگان
اه اه اه اه اعصابم دیگه پکید - این چه وضعشه به خدا 5 روز هدیه دادن نزدیک 1 ماه هست سرعت اصلا صفر میشه همش مخصوصا واسه ما نامحدود ها
من که سربازی بودم ولی از 5 یا 6 مرداد که اومدم الان 10 روزه مشکل خاصی نداشتم به جز امروز مرکز ولی عصر
چقدر شما بی حوصله اید ، ماه رمضمون یخورده سرعت اینترنت کم شد قبول ولی من که ایرانسل داشتم قبلا وجدانا سرعتم بیشتر از 12 کیلوبایت نمیومد یعنی به 16 میرسید کف میکردم .
الان با پارس تو ساعات رایگان تا 150 کیلوبایت هم رفته سرعتم . من قبلا با پارس 512 اکثرا شبا 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکردم الان هم چند روزه خرابه ، همین ... من بهتون میگم بهتر از پارس انلاین حداقل اینجا نیست
تعرفه های سرویس های نامحدود پارس آنلاین تغییر کرده. نمونش سرویس 128، حجمش از 20 گیگ به 10 گی کاهش پیدا کرده !!!
واقعاً که براشون متاسفم ...
متغییر بود 60 70 80 90 100 در هر صورت فقط یک گیگ دانلود شد در صورتی انتظار داشتم 1.5 تا 2 گیگ دانلود بشه
اینکه تغییری نکرده!
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
تورو قران سرعتو نگاه تازه سرور ایرانه!
![]()
Last edited by smk1369; 05-08-2013 at 23:34.
نت امشب خیلی خرابه البته شب های قبل که دوستان میگفتن خرابه خراب نبود اصلا برا من ولی امروز و امشب خرابه کلا 4499 هم سیستم کامپیوتریش قبل از وصل شدن به کامپیوتر خرابی رو اعلام میکنه
اهواز - مرکز ولی عصر
256 نامحدود - اهواز
تست از سرور داخلی
slower than 99% of IR
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)