والا منم قم هستم نمیدونم برم صبانت بگیرم یا همین شاتل بمونم
تو از کدوم نمایندگیش گرفتی؟
میترسم بگیرم بم همون 128 رو بدن باسرعت 16 اونوقته که ................
حلا موندم برم 2مگ از شاتل بگیرم اگه بده یا اینکه برم صبانت 128بگیرم تا شاید 2 مگ ببنده
میگم عجب داستان قشنگی دارم ما ایرانیا
میریم 128 میگیریم برامون 2مگ میبندن
یکی میره 512میگیره سرعتش مثل 128هست
کلا خیلی خنده داره
ترافیکم نداریم
با 2مگ سرعت تو ماه میشه 3گیگ دان کرد واقعا باید به خودمون بخندیم
فقط من تو یه چیزی موندم اینکه شاتل به چه مجوزی میتونه سرعت کسی رو کم کنه
من میرم 128 میگیرم و برام 512میبنده تا اینجاش خوبه و باید اینجور باشه چون من از نماینگیش با این سرعت گرفتم
بعد از اینکه دانلودها زیاد شد میان سرعت رو کم میکنن
به چه اجازه ای؟
البته برای منو هنوز کم نکرن ولی هر شب میترسم که کم کنن و....
من از این نمایندگی گرفتم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خودم نرفتم زنگ زدم به دوستم که باهاش رفیقه که بگه واسم وصل کنه و وصل که شد 2روز بعد پول رو بهش دادم!
نمیتونم بهت بگم چیکار کنی تصمیم با خودته منتها یخورده ریسک داره دیگه !
فقط میدونم که من هرجایی شنیدم صبا همه اکانتا رو روی1مگ و 2مگ میبنده
منم که میبینی رفتم گرفتم از یکی که با هم مرکز بودیم پرسیدم و یخورده مطمئن تر شدم بعد گرفتم!
شاتل همون 2مگش به درد دانلود میخورد که اونم گفتن تا آخر تابستون تمومه!
من دیگه این آخر ها که شاتل داشتم دیدم دیگه داره گند میزنه به همه چی و 10 روز بود که همش بیشتر از 600و700 مگ نمیشد دانلود کرد منم دیدم دیگه ارزش نداره به این مفت خور ماهی 19 تومن بدم و گفتم میام صبا حداقلش اینه که پول کمتر میدم
حالا هم که میبینی هم هرماه کمتر پول میدم هم سرعت و پینگ و دانلود شبانم بیشتره!
ولی اون محدودیت و پایین بودن سرعت دانلود از برخی سرور هارو رو هم شاتل داشت هم الان صبانت داره!
دایه من زنگ زدم مخابرات عماریاسر گفتند که برای قم مخابرات 512 نامحدود میده! گفتند اگر از گردن کلفت ها نامه بیاری بهت یه مگ و دو مگ هم می دیم! یه آقایی هست به اسم عباسی توی ساختمون مخابرات عماریاسر طبقه 4 شما باید ایشون رو قانع کنی که اینترنت 1 مگ نیاز داری نامه هم براش ببری اون موقع هست که بهت 1 مگ حتی 2 مگ میدن!
قیمت 1 مگ نامحدود هست ماهی 39 هزار تومن سرعت دانلودش هم بین 100 تا 125 هست
قیمت 512 نامحدود هست 21 هزار تومن اینم سرعت دانلودش بین 50 تا 65 هست
اینم بهت بگم که من جرات نکردم هنوز برم بگیرم برای اینکه مخابرات تازه اومده و می گن اگر یهو قطع اینا بشه پشتیبانی قوی نداره که بتونند کار رو درست و زود راه بندازند! راستیتش هنوز هم معلوم نیست که پینگ و قطعیش زیاد هست یا نه!
سرعتش تضمین شدست و کمتر نمیده! ارزون هم هست اگر اون دوتا ابهام هم حل بشه باید با کله رفت سراغ مخابرات
من مرکز عماریاسر هستم قبلا صبا بودم الان شاتلم صبا سرعت روزانه اش عالیه سرعت دانلودش 120 هست ولی سرعت شبانه اش افتضاحه و باید کلعدم حسابش کنی! سرعت شبانه شاتل بعضی مواقع افتضاح میشه ولی در کل بیشتر از صبانت میشه روش حساب باز کرد
اولا این قضیه یه جورایی بو داره چون شما برو یه نگاه به قیمت 512 نامحدود شاتل و صبا بنداز بعد ببین اصلا قیمت اینا رو باور میکنی یانه!
بعدشم شما از یکی که این سرویس رو گرفته برو بپرس اگه اینطور بود ماهم میایم میگیریم
مثلا کافی نت ها اگه بفهمن خودشون با کله میپرن میگیرن!
چون 1مگ نامحدود میده پس مطمئن باش بهترین چیز واسه کافی نت هاست! چون همین کافی نت نزدیک خونه ما از شاتل 2مگ گرفته با همین پهنای باند 3گیگ و هی ترافیک میخره!(البته میدونین که چند برابرش رو هم در میارن!)
راستی بحث کافی نت شد یاد یه کافی نت افتادم هر موقع میرفتی بهت یه شربت آلبالو با نی شیشه ای میداد!.gif)
من که خیلی باهاش حال می کردم!ولی حیف که تعطیل شد!:13
دوما من با صبا از ساعت 6:40 تا 7:40 بیشتر از کل دانلود شبانه ی 6ساعته ی شاتل دانلود میکنم!.gif)
اصلا هم کلعدم حسابش نمیکنم. من اگه قبل از اینکه سرویس بگیرم اینو میدونستم فقط به خاطر همین یه ساعت از شاتل میومدم بیرون!!!.gif)
ساعت 01:21 بامداد
این یه تست سرعت دانلود,
شاتل این قدر ها هم بدنیست که این جوری لعنتش میکنین
.gif)
شما هم اگه تونستی یه تست از IDM بزار.

این تست همین الان هست و این سرعتی که میبینید لحظه ای هستش وگرنه معمولش روی 60 تا 70 میمونه!

شاتل از هرچی که من بگم برام بدتر بوده هیچ شرکتی رو ندیده بودم اینقدر دله باشن
من همش یک ماهو نیم اکو 2مگ داشتم .و خدامیدونه که چقدر اینا اذیت میکردن!
شبا تا ساعت 3 قطع و وصل میشد و مصرف همون ساعت 3 به بعد بود حتی بعضی روزا تا صبح بیشتر از 10 بار قطع و وصل میکردن
2بار وسط دورم اکانتم رو به 128 تغییر دادن! اونم 128 واقعی با سرعت 17 کیلوبایت! نه این 128 هایی که الان میدن وهمون 512 هست!
دست آخر هم گفتن ما دیگه به شما سرویس 2مگ نمیدیم چون شبانه زیاد دانلود میکنید!و همین 128 رو میدیم!
حالا ببین بعضیاشون چقدر آدمای احمق و حروم خوری هستن! حداقلش رئیس شاتل قم!
مگه نمیگن سرویس 2مگ با شبانه نامحدود؟
اون احمقی که همچین اکانتی رو میزاره باید یه ماشین حساب دست بگیره بشینه حساب کنه که با این اکانت و سرعت اگه ماکزیمم سرعت هم طرف دانلود کنه توی هر شب و آخرش سر ماه چقدر میتونه دانلود کنه!
که بعدا به .... خوردن نیفتن و حق ملتو نخورن!!
یه بچه 10 ساله هم میتونه اینو بفهمه ولی اینا نمیفهمن!
من موندم اصلا کی حق داره سرعت سرویس رو از اونی که باید باشه بیاره پایینتر؟؟؟!
فقط این دوستمون MILAD99 هستن که 2مگ دارن و همچنان سرویسشون پا برجاس که فکر میکنم شیراز هستن!
اونم احتمال زیاد شاتل نتونسته به مرام شیرازی ها نفوذ کنه! واین کارا رو یادشون بده!
نشستن واسه خودشون قانون fair policy یا هر کوفت دیگه درست کردن که دستشون باز باشه توی این مدل کثافت کاری ها!.gif)
که هر کس درست دانلود کرد بیان بگن بستر های مخابراتی ما اجازه نمیده که شما دانلود شبانه داشته باشید!!
آدم dial up داشته باشه نیاد از این مفت خور سرویس بگیره!