کلا ایران همینه دوست خوب بنده رفتم جنس خریدم با گارانتی بعد از نیم ساعت خراب شده بردم شرکت گارانتی کننده قبول نمیکنه بعد از اینکه خوب دقت کردم و قطعات رو بازش کردم دیدم جنس تقلبی و بنجل چینی داخلشه این یعنی مشخصه کیا پشت قضایا هستن که این اجناس بی کیفیت وارد کشور بشه بدون هیچ نظارتی چون بهشون سود داره و ضررش رو من و شما بکنیم.
بسیاری از چیزا ها امثال خودرو و اینترنت و باقی چیزها اعم از حتی مصارف عمومی خوراک و پوشاک و...... انحصاری هستند یعنی چیزی که ارزش نداره جون مردم ناراحتی مردم و خوردن پول مردمه چون از صبح که بلند میشی از اینترنت بگیر تا خریدن هر چیزی باید تقلبی و بی کیفیت و اجناس بد بخری و به زور هم مصرف کنی و اون هم چندیدن برابر کشورهای دیگه و وقتی هم حرف میزنی میان قیمت دلاری اجناس رو برات محاسبه میکنن نه اینکه بگن درامد یک کارگر اونجا چند دلاره و اجناسی که میخره چقدر و یا مسئول بی کیفیت بودن و برابر نبودن حقوق یک شهروند ایرانی با کشور اروپایی چیه! ایا برابر هست یا خیر!.
مسلما نه من و نه شما هیج حرفی نمیتونیم بزنیم چون خیلی ها دارند از همین جاها نون میخورند و به دفاع بلند میشند حتی در بحث اینترنت خیلی ها دارند دست به دست پول ها رو میخورند تا یه چند مگ اینترنت دست من و شما برسه.... دزدی تو روز روشن اون هم به زور میخوای بخواه نمیخوای نخواه چون انحصاری هست و مردم بیچاره هم که لازم دارند...
وقتی رقابت اقتصادی آزاد نباشه و همه چیز انحصاری باشه میشه همینی که هست و داریم میبینیم.