ممنون
ظاهرا منطقه تجمیعش فعال نیست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ممنون
ظاهرا منطقه تجمیعش فعال نیست
حالا واسه من جالبه که زمان دانلود نامحدود شبانه علی الخصوص بین ساعت 2 تا 5 آنتن مودم تا مرز قطع شدن میره و دوباره زیاد میشه و بعضی وقت ها هم قطع میشه و نمیاد سرعت دانلود هم همینطور. اما همون لحظه نگاه آنتن گوشی که میکنم پر هست بدون نوسان. سرعت دانلود هم خوب و ثابته.
اینها سه چهار ماهی هست که روی دانلود شبانه این فیلم ها رو درمیارن. منم بسته چند ساعته نمیگیرم. صبح که از خواب میشم فقط بسته یک ساعت رو فعال میکنم.
دوستانی که قم هستند اگر جایی تونستن از 4 جی پلاس استفاده کنند بی زحمت موقعیتش رو برام پخ کنند
این مشکل قطع شدن آنتن مربوط به LTE میشه فقط. منم این مشکلو از ساعت 11:30 تا 12 ظهر دارم. آنتن مودم بکل میپره ولی رو حالت 3G درسته.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من خودم الان8 ساله ایرانسل دارم و میتونم بگم بهترین اپراتور توی ایران هست از هر نظر؛اما یه سری مشکلاتی داره که چه عمدی چه غیر عمدی به ضرر مشترک هست مثلا ساعت 10 شب میزنم بسته 3 ساعته فعال کنه اما فعال نمیشه هر چی صبر میکنی فعال نمیشه یه دفعه میبینی ساعت 5 صبح که خوابی فعال میشه و 3 هزار ناقابل هم میره تو جیب ایرانسل حالا این اسمش دزدی هست یا اشکال سیستمی یا شانس بد ... هرچی که هست به ضرر مشترکه دیگه
مشکل دیگشم باز وقتی داری به صورت عادی با بسته عادی استفاده میکنی همه چی اوکی هست ولی تا همینکه بسته مثلا صبح تا ظهر یا شبانه فعال میکنی هی انتن نوسان میکنه یا دیتا قطع میشه... اینم باز نمیتونم اسمشو چی بزارم
اما واقعا از نظر پشتیبانی قوی ترین اپراتور هست از نظرم تاحالا هر چی مشکل داشتم کمتر از چند ساعت طول کشیده که پیگیری کردن و بر طرف شده، اما اون سیستم 700 هنوز کلی مشکل داره خیلی افرادی که اونجا هستن شاید خودشون سیم ایرانسل هم نداشتن تاحالا و فقط یه کلاس تئوری اموزشی گذروندن و اومدن استخدام شدن وقتی یه سوال میپرسی اصلا بدون اینکه متوجه بشه یه سری جواب از پیش تعیین شده بهت میدن و اخرشم که کم میاره میگه برات فرم پر کردیم و خلاص
اما اخر سر بگم از 20 به ایرانسل 18/5 میدم به همراه اول 15 و به رایتل هم 16 میدماینا همه نظر و برداشت شخصی هستن.
امروز رفتم سیم کارتم رو عوض کردم و ۴G گرفتم این هم تست از سرعتم لاهیجان. از سرویسم راضی هستم فقط دوستان از وقتی سیم 4G انداختم موقع کار با نت گوشی خیلی داغ میشه دلیلش چیه؟
![]()
خوب 4 جی وات بیشتری مصرف می کنه گرم میشه مخصوصا اگر سیگنال ضعیف باشه یا نوسان داشته باشه
من قبلا مصرف ازاد اینترنت برام فعال بود و وقتی بستم تایمش تموم میشد آنتنم به کل میرفت و خودم باید دوباره شبکه انتخاب میکردم تا هزینه نره تو پاچمون
ولی وقتی مصرف آزاد اینترنت رو قطع کردم نت خودش قطع میشه و تا حالا هیچ پرش یا قطع شدن اینترنت نداشتم ! البته 2 یا 3 بار فقط از شبانه استفاده کردم ! ولی باز هم این مشکلات هست و به قول سعید خان نمیدونم اسمش رو چی بذارم![]()
منم از سال 87 مشترک ایرانسلم با همین سیم کارتم ! بهترین بوده و هست![]()
احتمال نداره فیرمور آپدیت بخواد ؟ چرا میره روی باند 44 ؟
اوه , الان فروم ویرپول رو چک کردم نزدیک 300 دلاره . آره ؟؟ حتما کلی هم هزینه بیشتر خورده تا برسه بدستت.
چه میشه کرد . عشق و علاقه است دیگه.
قاعدتا وقتی شما در یک مکان به هر دو باند دسترسی دارین خب فکر کنم این وظیفه گیرنده شما هست که باند هارو ادغام کنه و تبدیل به پلاس کنه، وگرنه فکر نکنم ایرانسل بخواد جلوی ادغام رو بگیره چون چند روز پیش سوال کردم گفتن کافیه هر دو باند در دسترس باشن و گیرنده ساپرت کنه تا به پلاس تبدیل شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)