تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2407 از 4105 اولاول ... 1407190723072357239724032404240524062407240824092410241124172457250729073407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,061 به 24,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با توجه به این که برادر بزرگتر از خودتون دارید و در نظر گرفتن قانون جدید نظام وظیفه به هیچ عنوان نمیتونید مگر اینکه برادراتون طبق تشخیص کمیسیون از کار افتاده باشن و نتونن کفالت پدر رو بر عهده بگیرن ... حتی اگر خارج هم باشن یا ازدواج کرده باشن یا هرچیزی که شما فکرشو بکنید نمیتونید در این خصوص اقدامی کنید
    سلام

اگر از طريق بهزيستي اقدام كنم چگونه است فكر كنم( ماده 6 )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام پلیس +10 بهم گفت روال معاف از رزم سریع تر از روال معاف دائم هست و حداکثر یک ماه طول میکشه و اگر ببینن مشکل جدی دارید روندش طولانی تر (3-4 ماه میشه)
    . اینم گفت که میشه انصراف داد از کمیسیون ....و چون دکتر بیماری نوشته الان درخواست بدی بهتر هستش تا اینکه بری پادگان و اونجا گرفتار بشی !..... منم درخواست دادم
    میخواستم بدونم حرف هاش درسته یا نه به نظر شما ؟ ؟
    ممنون
    Last edited by pm1; 11-09-2014 at 09:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز این کسایی که توی پلیس +10 هستن اطلاعات زیادی ندارن. شما هر وقت سوالی داشتی یا از کسایی که اطلاع دقیق دارند بپرس، یا از نظام وظیفه.
    مدت زمانی که جریان پرونده پزشکی طول میکشه کاملا به نوع بیماری بستگی داره. اگه تشخیص بیماری و شدت اون ساده باشه، زود تر تموم میشه، اما اگه نیازمند آزمایش و عکس برداری و ... باشه بیشتر طول میکشه.
    اما حداقلش 2ماهه.
    من خودم معاف از رزم شدم و مشکلم طوری بود که روند کارم در سریع ترین حالت ممکن انجام شد. بهمن ماه دفترچه رو پست کردم، آخر اسفند کمیسیون داشتم و معاف از رزم بودنم مشخص شد، تیر ماه اعزام شدم.

4. این کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز این کسایی که توی پلیس +10 هستن اطلاعات زیادی ندارن. شما هر وقت سوالی داشتی یا از کسایی که اطلاع دقیق دارند بپرس، یا از نظام وظیفه.
    مدت زمانی که جریان پرونده پزشکی طول میکشه کاملا به نوع بیماری بستگی داره. اگه تشخیص بیماری و شدت اون ساده باشه، زود تر تموم میشه، اما اگه نیازمند آزمایش و عکس برداری و ... باشه بیشتر طول میکشه.
    اما حداقلش 2ماهه.
    من خودم معاف از رزم شدم و مشکلم طوری بود که روند کارم در سریع ترین حالت ممکن انجام شد. بهمن ماه دفترچه رو پست کردم، آخر اسفند کمیسیون داشتم و معاف از رزم بودنم مشخص شد، تیر ماه اعزام شدم.
    ممنونم دوست عزیز ، از 6 تا فقط یکی از مشکلات من آزمایش میخواد ، یکی هم چشمه که معاینه میخواد .... ببینید من درست میگم مراحل رو یا نه:
    1- پلیس +10 درخواست منو ثبت کرد
    2- گفت 10 روز دیگه اگه sms نیومد برو بیمارستان واسه کمیسیون و معاینه (فقط همین یدونه کمیسیون هست دیگه ؟؟؟؟!!!؟ )
    3- بعد از اینکه معاینه انجام شد پروندم ثبت میشه و باید منتظر نتیجه بمونم تا خبر بدن که معاف از رزم شدم یا معاف دائم

همه این مراحل بین 2 تا 4 ماه طول میکشه....

درسته ؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غرب دسته ارتشه شرق هم دسته سپاه
    ما که مرز غربی هستیم هم ارتش هست هم سپاه هم مرزبانی هم نیروی انتظامی!
    اینها همش حرفه، هر جا درگیری بشه همه هستند.

آموزشی راحت نیست ولی بیشترین خاطرات هم توی همون آموزشیه ، خود دانی...
    بابا برید دنبال هر چیزی که از خدمتتون کم کنه، برگ سبز آموزشی سپاهرو حذف میکنه وگرنه توی ارتش بیوفتید باید بهرحال آموزشی برید و 2 ماه کسر از خدمت براتون میذارن، ولی اگر اینطور فکر کنید که نگیرید و برید آموزشی که حال کنید و خاطره و اینها همش الکیه، آموزشی یه حمـالی دسته جمعی هست که چون زیاد متوجه نیستید چی به چیه دور همی خوشید مثلا

7. 3 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما که مرز غربی هستیم هم ارتش هست هم سپاه هم مرزبانی هم نیروی انتظامی!
    اینها همش حرفه، هر جا درگیری بشه همه هستند.

بابا برید دنبال هر چیزی که از خدمتتون کم کنه، برگ سبز آموزشی سپاهرو حذف میکنه وگرنه توی ارتش بیوفتید باید بهرحال آموزشی برید و 2 ماه کسر از خدمت براتون میذارن، ولی اگر اینطور فکر کنید که نگیرید و برید آموزشی که حال کنید و خاطره و اینها همش الکیه، آموزشی یه حمـالی دسته جمعی هست که چون زیاد متوجه نیستید چی به چیه دور همی خوشید مثلا
    دوست عزیز قبول دارم ..اما اگه باروحیه نریم و همش ناامید باشیم اوضاع خیلی خیلی بدتر میشه...همین دور هم بودن باعث میشه که یه کم روحیمون بره بالا...دیگه اونقدرام بزرگش نکن.قبول دارم شرایط فوق العاده سخته اما بنظرم اون کسی موفقه که باشرایط کنار بیاد .چون ناامیدی آدمو از درون متلاشی میکنه!

9. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یک سال علاف بسیج میشیم که فعال بگیریم ...یعنی یک سال وقت میزاریم ..اونقت فقط 22 روز از سربازی کسر میشه !!!! همین 22 روز رو عین ادم میریم و دیگه یک سال علاف نمیشیم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم شما کی خدمت رفتید

اما الان خیلی وقت هستش که بین فوق دیپلم و لیسانس فرق هستش یک همچین حرفی نزنید حتی توی اموزشی

شما همین 01 رو در نظر بگیرید اصلا فوق دیپلم بر نمیداره همه لیسانس به بالا

یا 05 یا 04 رو در نظر بگیرید یگان اموزشی فوق دیپلم با لیسانس و بالاتر جدا هستش

بله تو اموزشی بین دپلم و فوق دیپلم زیاد فرقی نیستش چون اکثر پادگان های اموزشیشون مشترک هستش

اما بیشن لیسانس فرق هستش

درسته ارشد ها تو اموزشی با لیسانسه ها هستن اما بارم نوع رفتار و کاری که بهشون میدن فرق میکنه درضمن دوره کد اصلا ندارن ارشد ها

تو 01 ارشد هارو یا میکردن کمک اموزش یا میکردن منشی و یا یک کار بک همش هم مرخصی بودن تو یه یگان بودیم اما همه ارشد و و دکتر ها منفک ار لیسانس ها بودن

درضمن اکثر ارشد ها امریه دار بودن یا پروزه میتونستن بدن برای کسری

پس نگید فرق نداره خیلی فرق داره مخصوصا الان

من خودم پشیمونم با لیسانس رفتم اکثر بچه های ما هم الان رفتن برای ثبت نام ارشد و سربازی رو ول کردن

لیسانس الان شده دیپلم قدیم هیچ فرقی نداره همینجوری ریخته
    n
    دوست عزیز نظراتی که ما میدیم وحی نیست، تجربیات خودمون هست حالا یکی قبول میکنه و یکی قبول نمیکنه، تصمیم با فرد هست!

دوما نظراتی که من شخصا میدم به غیر اینکه بخش بزرگیش مربوط به تجربیات خودم هست بخشی هم تجربیات و اطلاعاتی هست که افراد و جاهای مختلف گرفته شده.

در نتیجه نظر بنده همونی هست که قبلا نوشتم و نیار به تکرار مکررات نیست، اون تفاوتی هم که مد نظر شما هست نیست حتی در یگانی مثل ناجا که بیشترین سرباز ما را میگیره اصلا نیست.

موفق باشین.

سلام سلام سلام
    خسته نباشد همه آش خورهای عزیز..
    خوب بعد از دو ماه خدمت آموزشی در شهید باهنر کرمان (ناجا) بالاخره آموزشی ما هم تموم شد
    حالا امریه ام رو گرفتم و خوشبختانه افتادم فرماندنی انتظامی تهران بزرگ ...
    حالا سوالام اینه که :

1) منظورش از تهران بزرگ شهر تهرانه یا استان تهران ؟ (من خودم ساکن شهر تهرانم..)
    فرماندهی انتظامی یعنی چی ؟ یعنی حتما کلانتری و پاسگاه میافتم...؟

2)من باید کجا خودم رو معرفی کنم..؟ فقط نوشته به یگان خدمت مربوطه مراجعه شود ! هیچ ساعت و آدرسی نداره..فقط یه تاریخ داره برا هفته بعد ....گفته خودتون رو معرفی کنید..

3) من آب از سرم گذشته یعنی 6 ماه اضافه خدمت سنواتی دارم حالا اگه خودم رو 2 روز دیرتر برم معرفی کنم مشکلی پیش میاد ؟ اصلا کسی که آموزشی اش تموم میشه..تا چه زمانی امریه اش اعتبار داره..و وقت داره خودش رو به یگان معرفی کنه ؟

4) اگه آشنایی چیزی داشته باشم الان وقتشه که اقدام کنم ؟ تا مثلا جای خوبی نزدیک خونمون خدمت کنم ؟

یا میدن ف انتظامی شهرستان ها که اونها خودشون بعدا بر اساس نیاز بین راهور، انتظامی و ... تقسیم میکنن.

یا میدن قرارگاه پلیس راه و...

در همون تاریخ اوایل وقت اداری با ظاهری کاملا مرتب، ادای احترامات مناسب نظامی حاضر بشین.

غیبت میتونه تاثیر مستقیم درتقسیم داشته باشه.

بهترین موقعع برای اعمال پارتی هست.

درود بر سربازي كه الآن داره تو تاريكي شب لب مرز پست ميده و با ماشين گشت ميزنه . درود بر شرفت كه نرفتي با پارتي جايت را عوض كني (شايدم پارتي نداشتي!). درود به تمام سربازان نيروي انتظامي . درود به سربازان ايست و بازرسي ها كه زمستان سرد لب جاده ماشين هاي عبوري رو كنترل مي كنند..
    ای خدا یادش بخیر...

امروز رفتیم واس اعزام گفتن شب برین ترمینال 8 شب نیروی انتظامی بیرجند محمدرسول الله

دوستانی که میگن مرز همش دسته نیروی انتظامیه و اول از همه هم بدترین جای خدمت نیروی انتظامیه

زیادم دلخوش به سپاه و ارتش هم نباشن جدیدا بیشتردرگیری های مرزی افتاده دسته سپاه و ارتش

غرب دسته ارتشه شرق هم دسته سپاه
    در مرزهای درگیر و حساس معمولا تمامی نیروها حضور دارن (و یا بخشی)

البته بعضا موقعیت هاشون و وظایفشون فرق میکنه.

طبق قانون مسئول حفاظت از مرزها بهعهده ناجا و تحت فرماندهی اوست

معمولا کمترین تجهیزات و امکانات هم به عهده ناجا هست.

دوستان اگه پارتی دارین پلیس راه نرین،بیچاره میشین.
    من خودم هستم،هر شب 3 ساعت پست میدم و از 7 صبح تا 9 شب هر کاری هست،مراقب راهی و نظافت و ...
    سعی کنین خدمت یا تو شهر خودتون باشه یا کلا دور باشین.چون مرخصیش نهایتا هفته ای 1 روزه.
    یه سوال،الان می تونم برم ستاد فرماندهی؟ (ستاد پلیس راه نه،ستاد فرماندهی یک شهر )
    دقیقا همون حرفهایی هست که برای پلیس راه گفته بودم و خودم هم 2 ماه تجربه کردم.

اگه نیروی کمکی نیستین و رسته شما پلیس راه شده کمی سخت هست ولی در ناجا رسته زیاد هم مهم نیست و میشه با پارتی عوض کرد.

بوده فردی که راهور بوده انتقالی گرفته انتظامی.

ولی پلیس راه چون قرارگاهش جدا هست کمی سخت هست و باید از فرماندهی انتظامی استان پارتی وارد عمل بشه.

دوستان پدر جبهه 15 ماه داشته باشه , از سربازی ما چیزی کم میکنن ؟
    اگه متولد 72 و ماقبل باشین و پدرتون در مناطق درگیر خدمت کرده باشه (خدمت در جبهه و نه خدمت در زمان جنگ) میتونید 4 ماه کسر بگیرین.
    اون 9 روز که امیر خان گفتن متعلق به قانون قبلی هست.

یک سال علاف بسیج میشیم که فعال بگیریم ...یعنی یک سال وقت میزاریم ..اونقت فقط 22 روز از سربازی کسر میشه !!!! همین 22 روز رو عین ادم میریم و دیگه یک سال علاف نمیشیم .
    شما بعد اینکه بسیج فعال شدین کسر نمیگیرین، باید حداقل یکسال بسیج فعال باشین تا کسر بگیرین، 11 ماه و 15 ماه فعال هم باشین قبول نیست چه برسه به عادی.

برای هر سال هم معمولا یکماه در نظر میگیرن.

12. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه کامل بخونید و به یه آدم بدبخت کمک کنید.
    می خواستم بدونم خدمت چقدر میتونه آدم رو تغییر بده از لحاظ شخصیتی؟
    من بین دو راهی گیر کردم اینکه سپاه برم(پارتی دارم) یا ارتش/نیروی انتظامی.
    میدونم که سپاه راحت تر هستم چون هر روز میتونم بیام خونه ولی دلیل اینکه ارتش یا نیروی انتظامی میخام برم چند ساله افسردگی گرفتم و یه فرد خجالتی و بدون اعتماد بنفس هستم و بیشترین صدمه توی زندگیم بخاطر همین موضوع دیدم.مثلا کسی یه حرفی بهم بزنه یا مسخرم کنه نمیتونم جوابش رو بدم بعد که میام خونه بخاطر اینکه نتونستم حرفمو بهش بزنم کلی خود خوری میکنم.
    من سال پیش بشدت از سربازی میترسیدم و حاظر بودم دوباره کنکور بدم ولی سربازی نرم.الان هم بخاطر مشکلاتی که داشتم از دانشگاه انصراف دادم و مدرک معادل کاردانی گرفتم و باید دفترچه ارسال کنم. برای همین حاظرم سختی های ارتش یا نیروی انتظامی رو تحمل کنم ولی تغییر کنم. هر چقدر هم خدمت بهم سخت بگذره ولی میخام مرد بشم.و هم اینکه بخاطر خجالتی بدونم چندین سال هست بیرون از شهر نرفتم حتی بلد نیستم چطوری باید برم. برای همین یه مکان جدید هم دوس دارم امتحان کنم.
    دو دلی که قرار گرفتم اینه که آیا ارتش/نیروی انتظامی برم اگه این دو سال سختی بکشم میتونم عوض میشم یا نه؟ شاید بگید کسی که این شخصیتی داره نمیتونه عوض بشه ولی چند بار که تحت فشار قرار گرفتم یه آدم دیگه شدم و خودم هم باور نمیکردم چنین آدمی باشم ولی فقط برای یکی دو روز باقی مون
    و اینکه چون بعد سربازی میخام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم روزی 3/4 ساعت میشه درس خوند؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه کامل بخونید و به یه آدم بدبخت کمک کنید.
    می خواستم بدونم خدمت چقدر میتونه آدم رو تغییر بده از لحاظ شخصیتی؟
    من بین دو راهی گیر کردم اینکه سپاه برم(پارتی دارم) یا ارتش/نیروی انتظامی.
    میدونم که سپاه راحت تر هستم چون هر روز میتونم بیام خونه ولی دلیل اینکه ارتش یا نیروی انتظامی میخام برم چند ساله افسردگی گرفتم و یه فرد خجالتی و بدون اعتماد بنفس هستم و بیشترین صدمه توی زندگیم بخاطر همین موضوع دیدم.مثلا کسی یه حرفی بهم بزنه یا مسخرم کنه نمیتونم جوابش رو بدم بعد که میام خونه بخاطر اینکه نتونستم حرفمو بهش بزنم کلی خود خوری میکنم.
    من سال پیش بشدت از سربازی میترسیدم و حاظر بودم دوباره کنکور بدم ولی سربازی نرم.الان هم بخاطر مشکلاتی که داشتم از دانشگاه انصراف دادم و مدرک معادل کاردانی گرفتم و باید دفترچه ارسال کنم. برای همین حاظرم سختی های ارتش یا نیروی انتظامی رو تحمل کنم ولی تغییر کنم. هر چقدر هم خدمت بهم سخت بگذره ولی میخام مرد بشم.و هم اینکه بخاطر خجالتی بدونم چندین سال هست بیرون از شهر نرفتم حتی بلد نیستم چطوری باید برم. برای همین یه مکان جدید هم دوس دارم امتحان کنم.
    دو دلی که قرار گرفتم اینه که آیا ارتش/نیروی انتظامی برم اگه این دو سال سختی بکشم میتونم عوض میشم یا نه؟ شاید بگید کسی که این شخصیتی داره نمیتونه عوض بشه ولی چند بار که تحت فشار قرار گرفتم یه آدم دیگه شدم و خودم هم باور نمیکردم چنین آدمی باشم ولی فقط برای یکی دو روز باقی مون
    دوست عزیز سپاه اونقدر ها هم که شما فکر میکنید آسون نیست! در واقع سختیش از نیروی انتظامی کمتر هستش.
    به نظر من شما با این شرایط بری سپاه خیلی بهتره.تغییر فضا خوبه ولی نه در این حد!ارتش برای کسایی هم که روابط عمومی بالا دارند خیلی سخته.
    به نظر من شما برو سپاه انشالله مشکلات روحیت هم خیلی بهتر میشه.

و اینکه چون بعد سربازی میخام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم روزی 3/4 ساعت میشه درس خوند؟
    قکر نکنم در این مورد مشکلی وجود داشته باشه.

15. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •