سلام
اگر از طريق بهزيستي اقدام كنم چگونه است فكر كنم( ماده 6 )
سلام
اگر از طريق بهزيستي اقدام كنم چگونه است فكر كنم( ماده 6 )
سلام پلیس +10 بهم گفت روال معاف از رزم سریع تر از روال معاف دائم هست و حداکثر یک ماه طول میکشه و اگر ببینن مشکل جدی دارید روندش طولانی تر (3-4 ماه میشه)
. اینم گفت که میشه انصراف داد از کمیسیون ....و چون دکتر بیماری نوشته الان درخواست بدی بهتر هستش تا اینکه بری پادگان و اونجا گرفتار بشی !..... منم درخواست دادم
میخواستم بدونم حرف هاش درسته یا نه به نظر شما ؟ ؟
ممنون
Last edited by pm1; 11-09-2014 at 09:20.
دوست عزیز این کسایی که توی پلیس +10 هستن اطلاعات زیادی ندارن. شما هر وقت سوالی داشتی یا از کسایی که اطلاع دقیق دارند بپرس، یا از نظام وظیفه.
مدت زمانی که جریان پرونده پزشکی طول میکشه کاملا به نوع بیماری بستگی داره. اگه تشخیص بیماری و شدت اون ساده باشه، زود تر تموم میشه، اما اگه نیازمند آزمایش و عکس برداری و ... باشه بیشتر طول میکشه.
اما حداقلش 2ماهه.
من خودم معاف از رزم شدم و مشکلم طوری بود که روند کارم در سریع ترین حالت ممکن انجام شد. بهمن ماه دفترچه رو پست کردم، آخر اسفند کمیسیون داشتم و معاف از رزم بودنم مشخص شد، تیر ماه اعزام شدم.
ممنونم دوست عزیز ، از 6 تا فقط یکی از مشکلات من آزمایش میخواد ، یکی هم چشمه که معاینه میخواد .... ببینید من درست میگم مراحل رو یا نه:
1- پلیس +10 درخواست منو ثبت کرد
2- گفت 10 روز دیگه اگه sms نیومد برو بیمارستان واسه کمیسیون و معاینه (فقط همین یدونه کمیسیون هست دیگه ؟؟؟؟!!!؟ )
3- بعد از اینکه معاینه انجام شد پروندم ثبت میشه و باید منتظر نتیجه بمونم تا خبر بدن که معاف از رزم شدم یا معاف دائم
همه این مراحل بین 2 تا 4 ماه طول میکشه....
درسته ؟
ما که مرز غربی هستیم هم ارتش هست هم سپاه هم مرزبانی هم نیروی انتظامی!
اینها همش حرفه، هر جا درگیری بشه همه هستند.
بابا برید دنبال هر چیزی که از خدمتتون کم کنه، برگ سبز آموزشی سپاهرو حذف میکنه وگرنه توی ارتش بیوفتید باید بهرحال آموزشی برید و 2 ماه کسر از خدمت براتون میذارن، ولی اگر اینطور فکر کنید که نگیرید و برید آموزشی که حال کنید و خاطره و اینها همش الکیه، آموزشی یه حمـالی دسته جمعی هست که چون زیاد متوجه نیستید چی به چیه دور همی خوشید مثلا
دوست عزیز قبول دارم ..اما اگه باروحیه نریم و همش ناامید باشیم اوضاع خیلی خیلی بدتر میشه...همین دور هم بودن باعث میشه که یه کم روحیمون بره بالا...دیگه اونقدرام بزرگش نکن.قبول دارم شرایط فوق العاده سخته اما بنظرم اون کسی موفقه که باشرایط کنار بیاد .چون ناامیدی آدمو از درون متلاشی میکنه!
یک سال علاف بسیج میشیم که فعال بگیریم ...یعنی یک سال وقت میزاریم ..اونقت فقط 22 روز از سربازی کسر میشه !!!! همین 22 روز رو عین ادم میریم و دیگه یک سال علاف نمیشیم .![]()
n
دوست عزیز نظراتی که ما میدیم وحی نیست، تجربیات خودمون هست حالا یکی قبول میکنه و یکی قبول نمیکنه، تصمیم با فرد هست!
دوما نظراتی که من شخصا میدم به غیر اینکه بخش بزرگیش مربوط به تجربیات خودم هست بخشی هم تجربیات و اطلاعاتی هست که افراد و جاهای مختلف گرفته شده.
در نتیجه نظر بنده همونی هست که قبلا نوشتم و نیار به تکرار مکررات نیست، اون تفاوتی هم که مد نظر شما هست نیست حتی در یگانی مثل ناجا که بیشترین سرباز ما را میگیره اصلا نیست.
موفق باشین.
اول میرین ف انتظامی استان
یا میدن ف انتظامی شهرستان ها که اونها خودشون بعدا بر اساس نیاز بین راهور، انتظامی و ... تقسیم میکنن.
یا میدن قرارگاه پلیس راه و...
در همون تاریخ اوایل وقت اداری با ظاهری کاملا مرتب، ادای احترامات مناسب نظامی حاضر بشین.
غیبت میتونه تاثیر مستقیم درتقسیم داشته باشه.
بهترین موقعع برای اعمال پارتی هست.
ای خدا یادش بخیر...
در مرزهای درگیر و حساس معمولا تمامی نیروها حضور دارن (و یا بخشی)
البته بعضا موقعیت هاشون و وظایفشون فرق میکنه.
طبق قانون مسئول حفاظت از مرزها بهعهده ناجا و تحت فرماندهی اوست
معمولا کمترین تجهیزات و امکانات هم به عهده ناجا هست.
دقیقا همون حرفهایی هست که برای پلیس راه گفته بودم و خودم هم 2 ماه تجربه کردم.
اگه نیروی کمکی نیستین و رسته شما پلیس راه شده کمی سخت هست ولی در ناجا رسته زیاد هم مهم نیست و میشه با پارتی عوض کرد.
بوده فردی که راهور بوده انتقالی گرفته انتظامی.
ولی پلیس راه چون قرارگاهش جدا هست کمی سخت هست و باید از فرماندهی انتظامی استان پارتی وارد عمل بشه.
اگه متولد 72 و ماقبل باشین و پدرتون در مناطق درگیر خدمت کرده باشه (خدمت در جبهه و نه خدمت در زمان جنگ) میتونید 4 ماه کسر بگیرین.
اون 9 روز که امیر خان گفتن متعلق به قانون قبلی هست.
شما بعد اینکه بسیج فعال شدین کسر نمیگیرین، باید حداقل یکسال بسیج فعال باشین تا کسر بگیرین، 11 ماه و 15 ماه فعال هم باشین قبول نیست چه برسه به عادی.
برای هر سال هم معمولا یکماه در نظر میگیرن.
سلام دوستان اگه میشه کامل بخونید و به یه آدم بدبخت کمک کنید.
می خواستم بدونم خدمت چقدر میتونه آدم رو تغییر بده از لحاظ شخصیتی؟
من بین دو راهی گیر کردم اینکه سپاه برم(پارتی دارم) یا ارتش/نیروی انتظامی.
میدونم که سپاه راحت تر هستم چون هر روز میتونم بیام خونه ولی دلیل اینکه ارتش یا نیروی انتظامی میخام برم چند ساله افسردگی گرفتم و یه فرد خجالتی و بدون اعتماد بنفس هستم و بیشترین صدمه توی زندگیم بخاطر همین موضوع دیدم.مثلا کسی یه حرفی بهم بزنه یا مسخرم کنه نمیتونم جوابش رو بدم بعد که میام خونه بخاطر اینکه نتونستم حرفمو بهش بزنم کلی خود خوری میکنم.
من سال پیش بشدت از سربازی میترسیدم و حاظر بودم دوباره کنکور بدم ولی سربازی نرم.الان هم بخاطر مشکلاتی که داشتم از دانشگاه انصراف دادم و مدرک معادل کاردانی گرفتم و باید دفترچه ارسال کنم. برای همین حاظرم سختی های ارتش یا نیروی انتظامی رو تحمل کنم ولی تغییر کنم. هر چقدر هم خدمت بهم سخت بگذره ولی میخام مرد بشم.و هم اینکه بخاطر خجالتی بدونم چندین سال هست بیرون از شهر نرفتم حتی بلد نیستم چطوری باید برم. برای همین یه مکان جدید هم دوس دارم امتحان کنم.
دو دلی که قرار گرفتم اینه که آیا ارتش/نیروی انتظامی برم اگه این دو سال سختی بکشم میتونم عوض میشم یا نه؟ شاید بگید کسی که این شخصیتی داره نمیتونه عوض بشه ولی چند بار که تحت فشار قرار گرفتم یه آدم دیگه شدم و خودم هم باور نمیکردم چنین آدمی باشم ولی فقط برای یکی دو روز باقی مون
و اینکه چون بعد سربازی میخام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم روزی 3/4 ساعت میشه درس خوند؟
دوست عزیز سپاه اونقدر ها هم که شما فکر میکنید آسون نیست! در واقع سختیش از نیروی انتظامی کمتر هستش.سلام دوستان اگه میشه کامل بخونید و به یه آدم بدبخت کمک کنید.
می خواستم بدونم خدمت چقدر میتونه آدم رو تغییر بده از لحاظ شخصیتی؟
من بین دو راهی گیر کردم اینکه سپاه برم(پارتی دارم) یا ارتش/نیروی انتظامی.
میدونم که سپاه راحت تر هستم چون هر روز میتونم بیام خونه ولی دلیل اینکه ارتش یا نیروی انتظامی میخام برم چند ساله افسردگی گرفتم و یه فرد خجالتی و بدون اعتماد بنفس هستم و بیشترین صدمه توی زندگیم بخاطر همین موضوع دیدم.مثلا کسی یه حرفی بهم بزنه یا مسخرم کنه نمیتونم جوابش رو بدم بعد که میام خونه بخاطر اینکه نتونستم حرفمو بهش بزنم کلی خود خوری میکنم.
من سال پیش بشدت از سربازی میترسیدم و حاظر بودم دوباره کنکور بدم ولی سربازی نرم.الان هم بخاطر مشکلاتی که داشتم از دانشگاه انصراف دادم و مدرک معادل کاردانی گرفتم و باید دفترچه ارسال کنم. برای همین حاظرم سختی های ارتش یا نیروی انتظامی رو تحمل کنم ولی تغییر کنم. هر چقدر هم خدمت بهم سخت بگذره ولی میخام مرد بشم.و هم اینکه بخاطر خجالتی بدونم چندین سال هست بیرون از شهر نرفتم حتی بلد نیستم چطوری باید برم. برای همین یه مکان جدید هم دوس دارم امتحان کنم.
دو دلی که قرار گرفتم اینه که آیا ارتش/نیروی انتظامی برم اگه این دو سال سختی بکشم میتونم عوض میشم یا نه؟ شاید بگید کسی که این شخصیتی داره نمیتونه عوض بشه ولی چند بار که تحت فشار قرار گرفتم یه آدم دیگه شدم و خودم هم باور نمیکردم چنین آدمی باشم ولی فقط برای یکی دو روز باقی مون
به نظر من شما با این شرایط بری سپاه خیلی بهتره.تغییر فضا خوبه ولی نه در این حد!ارتش برای کسایی هم که روابط عمومی بالا دارند خیلی سخته.
به نظر من شما برو سپاه انشالله مشکلات روحیت هم خیلی بهتر میشه.
قکر نکنم در این مورد مشکلی وجود داشته باشه.و اینکه چون بعد سربازی میخام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم روزی 3/4 ساعت میشه درس خوند؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)