تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2406 از 3347 اولاول ... 140619062306235623962402240324042405240624072408240924102416245625062906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,051 به 24,060 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

2. 5 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یعنی برای من که حداکثر سرعت 22 مگابیت اون هم ساعت 4 صبح بوده پیگیری کنم نتیجه میده؟ کلا می تونن پهنای باند رو افزایش بدن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    مودم TP link M7350 رو میشه باند فرکانسش رو روی 2600 گذاشت؟
    قابل تتنظیمه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟
    بیاید این اخلاق بد و زشت خودمونو ترک کنیم.

این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
    بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
    دمشون گرم!
    برادر من
    خودم ایرانسل دارم و میدونم وضعیتش از دو تا اپراتورای دیگه بهتره مجبوری دارم استفاده میکنم چون بهتر ازین دیگه اپراتور نیس اگه بود عوض میکردم
    دوم اینکه من تاحالا چندین بسته از مای ایرانسل گرفتم بسته اکتیو نشده برام ولی هزینش کنده شده از موجودیم گاهی اوقات دیدم بسته شبانه گرفتم ساعت 4 دکلارو خاموش کردن انتن پریده در نتیجه پول به بووووق گاو زده شده حالا ما اسمشو دزدی میذاریم شما مثلا بذار صدقع سر ایرانسل
    سوم اینکه تمامی شرکتای دولتی و یا خصوصی دنبال خر مرده میگردن به این شرکتا سوخت بدی خدا میدونه چ بلاهایی میارن سر ملت و ملتو تو تنگنا قرار میدن اینو هممون میدونیم پس ما هستیم که باید فشار بیاریم و ازشون کیفیت بخوایم این ما هستیم که میتونیم کشورو به سمت پیشرفت ببریم
    سرعت اینترنت درسته چن سال گذشته وضعیت داغونی داشته اما الان که از خواب بیدار شدن بهترین زمانه تا وضعیت از اون سابق ها عوض کنیم

6. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    بله اینترنت LTE موبایل یه به اصطلاح FDD LTE با TD LTE فرق داره
    به نظرم باید TD پایدار تر باشه چون مخصوص اینترنت ثابت ساخته شده
    باندهای مخابراتی ظاهرا در سرعت تاثیر دارن ولی پینگ رو نمی دونم
    برای دیدم باند مخابراتی اگر گوشی سامسونگ داشته باشید فکر کنم بشه فهمید ولی بقیه گوشی ها رو نمی دونم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    مودم TP link M7350 رو میشه باند فرکانسش رو روی 2600 گذاشت؟
    قابل تتنظیمه؟
    نه عزیز راه حل تنظیم دستی نداره.
    خودش باید سوییچ کنه احتمالا تعداد درصد سیگنالتون توی حالت 2600 پایین بیاد. اگر مطمئنید توی منطقتون 2600 فعاله با تست دانلود شاید بتونید نقطه مد نظرتون رو پیدا کنید.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خرید مودم و ضد حال
    یدونه مودم e5186-61a خریدم به خیال اینکه از حالت تجمیع فرکانسی استفاده کنم اما باوجود فعال بودن باند سه و هفت تجمیع حاصل نشد و ما موندیم شوک ( قابل توجه اون دوستی که بر اساس مطالعاتشون می گفتن هر کجا دو تا باند هست تجمیع هم هست )

چند تا تصویر هم از محیطش می زارم
    حالت اتصال به باند سه
      محتوای مخفی: باند 3 

حالت اتصال به باند 7
      محتوای مخفی: باند 7 

حالت lte advanced یا همون ارتباط به دو باند
    توی تنظیماتش میشه باند 44 ( ترکیب 1800 و 2600 ) ( توضیحات داره)
      محتوای مخفی: باند 44 

اینم داخل مودم که نشون میده در حالت باند 44 تجمیع صورت نگرفته
    ca mose: no

اینم یه تست با همون باند 7
      محتوای مخفی: تست 

و نهایتا پینگ
      محتوای مخفی: پینگ 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4224
    Last edited by ak313; 11-09-2016 at 23:34.

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه بسته هفتگی جدید اضافه کرده به اسم اینترنت رومینگ هفتگی . چیه ؟
    Last edited by Le0nard0; 11-09-2016 at 13:31.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خرید مودم و ضد حال
    یدونه مودم e5186-61a خریدم به خیال اینکه از حالت تجمیع فرکانسی استفاده کنم اما باوجود فعال بودن باند سه و هفت تجمیع حاصل نشد و ما موندیم شوک ( قابل توجه اون دوستی که بر اساس مطالعاتشون می گفتن هر کجا دو تا باند هست تجمیع هم هست )

چند تا تصویر هم از محیطش می زارم
    حالت اتصال به باند سه
    سلام داداش
    مبارك
    چند در اومد
    مودم تجميع نداره يا منطقه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

برادر من
    خودم ایرانسل دارم و میدونم وضعیتش از دو تا اپراتورای دیگه بهتره مجبوری دارم استفاده میکنم چون بهتر ازین دیگه اپراتور نیس اگه بود عوض میکردم
    دوم اینکه من تاحالا چندین بسته از مای ایرانسل گرفتم بسته اکتیو نشده برام ولی هزینش کنده شده از موجودیم گاهی اوقات دیدم بسته شبانه گرفتم ساعت 4 دکلارو خاموش کردن انتن پریده در نتیجه پول به بووووق گاو زده شده حالا ما اسمشو دزدی میذاریم شما مثلا بذار صدقع سر ایرانسل
    سوم اینکه تمامی شرکتای دولتی و یا خصوصی دنبال خر مرده میگردن به این شرکتا سوخت بدی خدا میدونه چ بلاهایی میارن سر ملت و ملتو تو تنگنا قرار میدن اینو هممون میدونیم پس ما هستیم که باید فشار بیاریم و ازشون کیفیت بخوایم این ما هستیم که میتونیم کشورو به سمت پیشرفت ببریم
    سرعت اینترنت درسته چن سال گذشته وضعیت داغونی داشته اما الان که از خواب بیدار شدن بهترین زمانه تا وضعیت از اون سابق ها عوض کنیم
    دقیقا همچین بلایی همیشه سرم میاد ! بعد خرید بسته از ساعت 2 تا 4-5 نسبتا خوب کار میکنه ولی بعدش به محض این که متوجه بشه در حال دانلودم دسترسیم رو به نت قطع میکنه تو اون بسته شبانه ! جالبی قضیه هم این جاست که فقط سر بسته شبانه این طور پیش میاد و گر نه تو همین تایم اگه بخوام با بسته عادی دانلود کنم هیچ مشکلی نیست ...
    به همین دلیل میگم دزد هستن !
    --------------------------------
    خطاب به اون دوستی که گفت رسانه ایش کنیم ! ساده ترین مثال تو گوگل همون پیج اولش میتونی کلی نفر پیدا کنی که از کارهای مختلف ایرانسل شکایت داشتن ولی به هیچ جا هم نرسیدن ... هنوز متوجه وضع فعلی نشدی "احتمالا" و گرنه این حرف رو نمیزدی .
    Last edited by mobile1199; 11-09-2016 at 14:40.

14. 2 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •