ارزش نداره به نظرم مگه شبی چقدر دانلود میکنی؟
ارزش نداره به نظرم مگه شبی چقدر دانلود میکنی؟
نهایت بشه در ماه 50 گیگ
حاضرم یکم پول بیشتری بدم ولی سرعتم بالاتر باشه
سرعت 270 زجر اوره![]()
اصلا امکان ردیابی نیس مگه اینکه بیان پروفایلتو ببینن که یک در میلیونه
همین الان با آیپی 37
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من هم میشه لطفا بفرستی روش نامحدود رو رو پیر شدیم از بس ترافیک خریدیم![]()
تازه هر گروه ویژگی های خودشو داره
ولی اماری که دادی ، ما با سرعت اسمی همین قدر دانلود داشتیممن خودم پارس انلاین بودم ادمو شکنجه میده برای دانلود در کل بگم شرکت خوبی تو ایران نیست
![]()
فکر کنم از اون گروه مزخرف بیرون اومدم![]()
![]()
من با حامد موافقم تا بحث شکایت کشی میشه یه حده میگن وای نکنه الن شبانه بره هوا نکنه ، نکنه سرعت اسمی بشه....
دست بردارید دیگه مشکل دیدید اگر رسیدگی نمیکنن شکایت کنید بلاخره تا سه نشه بازی نشه
نمیشه یه استان نامحدود داشته باشه باقی نداشته باشن همین خوزستان... هوا که نداریم ، اب که نداریم ، جای تفریحی که نیست، فقر بیداد میکنه ... حداقل اینترنت کوفتی رو درست به ادم بدن
نامحدود رو برداشتن محدود رو گذاشتن از همین محدود هم دزدی میکنن نمونش تو روز روشن که هممون میدونیم 9 اردیبهشت گیگ هامون رفت هوا کیا شکایت کردن همه فقط یا بی خیال شدن یا فقط زنگ زدن به 2020 یا شرکتی که ازش اینترنت رو تحویل گرفتن ، این یعنی چی این یعنی ضعف ، این یعنی ما به بدبختیمون رضایت داریم اگر کسی بیاد حقمون رو بگیره نباید حرفی بزنیم مشکل از مخابرات نیست مشکل از خودمونه
یادمه چند سال پیش تو اصفهان سه ساعت برق رفت مردم چه ها که نکردن........
منم یه رفیق دارم وقتی درباره مشکلات اینترنت میگم میگه همینم بمون نمیدادن چیکار میکردیم بعله وقتی 4تا ادم اینطور باشه![]()
ما نمیگیم شکایت بده الان شما شکایت کنید مجبورشون میکنن شبانه رو حذف کنن اونوقت همین شبانه 250کیلوبایت رو هم نابودش میکنید بعدش میگید عجب سرعتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)