تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2406 از 2605 اولاول ... 14061906230623562396240224032404240524062407240824092410241624562506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,051 به 24,060 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان دیروز به من 100 گیگ رو دادن تا آخر دوره هم جدای اون 100 تا حدود 300 گیگ داشتم دوره هم که نزدیکه گفتم یه چیزی دانلود کنم ( تانوما هستم ) الان اومدم پای سیستم دیدیم کل حجم تموم شده !!! و سیستمی که دانلود میکرده رو 99 گیگ مونده یعنی حجم 100 گیگی که دادن تموم شده سیستم کلا حجم و تموم اعلام کرده !! زنگ زدم 2020 یعد نیم ساعت گفت گزارش دادم خبر میدن خلاصه که این سیستمشون خیلی باگ داره مواظب باشید حجم که فجیع زیاد کم میکنه اینم که از اشتباه اتمام حجم اگه درست شد یا نشد خبر میدم .

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان دیروز به من 100 گیگ رو دادن تا آخر دوره هم جدای اون 100 تا حدود 300 گیگ داشتم دوره هم که نزدیکه گفتم یه چیزی دانلود کنم ( تانوما هستم ) الان اومدم پای سیستم دیدیم کل حجم تموم شده !!! و سیستمی که دانلود میکرده رو 99 گیگ مونده یعنی حجم 100 گیگی که دادن تموم شده سیستم کلا حجم و تموم اعلام کرده !! زنگ زدم 2020 یعد نیم ساعت گفت گزارش دادم خبر میدن خلاصه که این سیستمشون خیلی باگ داره مواظب باشید حجم که فجیع زیاد کم میکنه اینم که از اشتباه اتمام حجم اگه درست شد یا نشد خبر میدم .
    پشتیبانی که جوابی نداد تماس هم نگرفت و اس ام اس هم نیومد. اتفاقی داخل پنل قسمت تغییر سرویس دیدم زده ترافیک زمان دار برای شما فعال می باشد و تا غیر فعالش نکنید نمیتونید خرید و تغییر داشته باشید و پایینش غیر فعال کردن داره و حجم من قبل اضافه شدن 100 گیگ رو زده، به ذهنم رسید که حجم قبلی رو فریز کردن تا از این 100 گیگ استفاده بشه، رو غیر فعال کردن زدم و گفت مطمئنی تو این مایه ها و بوم حجم قبلیم برگشت ... خودمون باید پشتیبانی خودمون باشیم حدس میزنم مخابرات یه تیم برنامه ریزی داره که زیر ساخت اکانتینگ رو برنامه نویسی میکنه تا راهنمای آپدیتها و روشها جدید ریلیز بشه و پشتیبانی های لایه 1 بفهمن و بخونن اگه اصلا بخونن کلی زمان میبره فکر کنم کلا تو روند مشکل حل کردن خودشون میفهمن داستان چیه، رو DSL هم که همچین مشکلی به این زودی بیرون نمیزنه نمیشه 100 گیگ رو یه شبه خورد کی میفهمه، اولین چیزی که به من گفت من هنوز حرفم تموم نشده بود این بود که خوب مصرف کردی بدون اینکه چیزی رو چک کنه و با لحن خیلی مسخره فکر کن یکی هم نمیدونه میره حجم میخره و ....

4. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان عزیز مراقب حجم اینترنتتان باشید، من تازه 6 ماه که خط جدید تلفن گرفتم و از همون روز اول روش اینترنت یک شرکت دیگه رو غیر مخابرات فعال کردم، اینترنت شرکت مورد نظر بعد 2 روز وصل شد و هنوزم که هنوزه از اینرتنت و تنظیمات مورد نظرش استفاده می کنم !
    ولی در عین ناباواری هر ماه واسم از طرف مخابرات پیامک می اومد که :
    مشتری گرامی تلفن شماره - به بیش از 80 درصد سقف مجاز در نظر گرفته شده، رسیده است، لطفا در اسرع وقت برای جلوگیری از قطع شدن تلفن خود، نسبت به پرداخت صورتحساب به روز تلفن ثابت از طریق پرداخت با *2020#، تماس با 2000 و یا سایت شرکت به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام فرمایید. شرکت مخابرات ایران
    و
    مشترک - تلفن شما به دلیل کارکرد زیاد طی چند ساعت آینده قطع خواهد شد. برای جلوگیری از قطع تلفن، از طریق سامانه 2000 و یا مرکز مخابراتی اقدام نمایید.
    هر ماه مبلغ حدود 89 هزارتومان واسم قبض می اید.
    بعد کلی رفتن به مخابرات شهر تهران که به خدا من از شما اینترنت ندارم اینا چیه واسم دارین قبض می زنین باور نمی کردند تا بالاخره رمان وصل تلفنم رو دیدن و دیدن که روش یک شرکت دیگه خدمات اینترنت میده بعد میگن نه این اصلا امکان نداره که روی یک خط بیش از یکی سرویس دهنده اینترنت بده !
    میگن حتما خطای نرم افزاره !
    موندم این که مثلا هر ماه به اشتباه واسم قبض اینترنت بیاد درست ولی اینکه هر ماه در کنارش اخطار استفاده زیاد از حجم اینترنت میاد رو کجی دلم جا بدم !
    خلاصه دوستان مراقب کم فروشی حجم توسط مخابرات باشین.

6. 2 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اونها که سرعت کم دارن, بخاطر این جمعیت خونه نشین و کمبود پهنای باند است
    کفایت پهنای باند کشور برای تمام مردم همزمان کم هست

8. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    از وقتی که اینترنت 2 هفه قطع شد پینگ داخلیم 30 به بالا شده در صورتی که قبلش زیر 10 بود .الان به خاطر این سرویس کاهش پینگ اثر نداره
    زنگ می زنم به پشتیبانی چرتو پرت می گه از دوستان کسی ایده ای داره .وضعیت خطمم خوبه

10. این کاربر از miladbird7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    از وقتی که اینترنت 2 هفه قطع شد پینگ داخلیم 30 به بالا شده در صورتی که قبلش زیر 10 بود .الان به خاطر این سرویس کاهش پینگ اثر نداره
    زنگ می زنم به پشتیبانی چرتو پرت می گه از دوستان کسی ایده ای داره .وضعیت خطمم خوبه
    به خاطر این وضعیت قرنطینه و 100 گیگ اینترنت رایگان کلا پینگ ها رفته بالا و مشکل از سمت شما نیست
    مصرف اینترنت توی کشور بیشتر از 2 برابر شده و زیرساخت پاسخگو نیست :(

12. 2 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نوسان Attainable Rate باعث قطع و وصل شدن اینترنت میشه؟
    خط منو رو 16 مگ بستن ولی روزی چند دفعه نت قطع و وصل میشه و مدام Attainable Rate کم و زیاد میشه و بالطبع Rate هم کم و زیاد میشه
    نتم مخابراته
    ربطی به این مساله داره یا مشکل از خودشونه؟

14. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نوسان Attainable Rate باعث قطع و وصل شدن اینترنت میشه؟
    خط منو رو 16 مگ بستن ولی روزی چند دفعه نت قطع و وصل میشه و مدام Attainable Rate کم و زیاد میشه و بالطبع Rate هم کم و زیاد میشه
    نتم مخابراته
    ربطی به این مساله داره یا مشکل از خودشونه؟

خط شما خیلی نویز داره

16. 2 کاربر از farshin.rezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

بازم این مخابرات چنل خط ما رو دستکاری کرد! به پشتیبانی میگم dlmo رو حذف کنید میگه dlmo چیه؟!!! بهش گفتم وصل کن به یکی که میدونه وصل کرد گفتن رسیدگی میکنن ولی هنوز که خبری نیس...
    فک کنم بار 4ام که مخابرات کرم ریخته تو خطم!
    باید به فکر جای دیگ باشم نمیدونم کجا برم!! شاتل لیده ، های وب اورسل کرده ، پارس آنلاین دیگه مثل 3 4 سال پیش نیس ، دیده بان پینگ داغون داره...

18. این کاربر از franchescaolsonEqP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان، یه سوال، برای شما، هم از هدیه 100گیگ و هم از ترافیک ماهانه که توسایت نشون میده، کم میکنه؟؟
    برای من چندروز بعد اینکه هدیه 100گیگ فعال شد، ترافیک ماهانه هم شارژ شد، از اون روز از هر دوتا کم میکنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •