تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2406 از 4105 اولاول ... 1406190623062356239624022403240424052406240724082409241024162456250629063406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,051 به 24,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام سلام سلام
    خسته نباشد همه آش خورهای عزیز..
    خوب بعد از دو ماه خدمت آموزشی در شهید باهنر کرمان (ناجا) بالاخره آموزشی ما هم تموم شد
    حالا امریه ام رو گرفتم و خوشبختانه افتادم فرماندنی انتظامی تهران بزرگ ...
    حالا سوالام اینه که :

1) منظورش از تهران بزرگ شهر تهرانه یا استان تهران ؟ (من خودم ساکن شهر تهرانم..)
    فرماندهی انتظامی یعنی چی ؟ یعنی حتما کلانتری و پاسگاه میافتم...؟

2)من باید کجا خودم رو معرفی کنم..؟ فقط نوشته به یگان خدمت مربوطه مراجعه شود ! هیچ ساعت و آدرسی نداره..فقط یه تاریخ داره برا هفته بعد ....گفته خودتون رو معرفی کنید..

3) من آب از سرم گذشته یعنی 6 ماه اضافه خدمت سنواتی دارم حالا اگه خودم رو 2 روز دیرتر برم معرفی کنم مشکلی پیش میاد ؟ اصلا کسی که آموزشی اش تموم میشه..تا چه زمانی امریه اش اعتبار داره..و وقت داره خودش رو به یگان معرفی کنه ؟

4) اگه آشنایی چیزی داشته باشم الان وقتشه که اقدام کنم ؟ تا مثلا جای خوبی نزدیک خونمون خدمت کنم ؟

نیروی انتظامی استان تهران از چند سال پیش 3 بخش شده: 1 - فا تهران بزرگ که شمال و جنوب و مرکز تهران رو شامل میشه. 2 - فا ویژه شرق تهران که تو ورامین مستقره و شهرهایی مثل ورامین، پاکدشت، دماوند، فیروزکوه و ... زیر نظر اونجا هست. 3 - فا ویژه غرب تهران که تو شهریار مستقره و شهرهای غربی تهران زیر نظر این فرماندهی هست.
    این 3 تا کاملا مستقل هستن و از دید نیروی انتظامی استان تهران به 3 استان مجزا تقسیم شده.
    فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یعنی اینکه شما باید خودتون رو به ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ معرفی کنید و اونجا شما رو یا میدن به راهور یا کلانتری ها یا پلیس های تخصصی مثل اطلاعات و مواد مخدر و آگاهی و کلی زیرشاخه دیگه که نیروی انتظامی داره. شما باید تو تاریخی که برات مشخص شده اونجا حاضر بشید. اگه دیرتر برید ممکنه تقسیمتون ناجورتر بشه یا اینکه براتون اضافه بزنن دوباره. آدرسش رو نمیدونم دقیقا! ولی با ستاد کل ناجا که تو میدون ونک هست اشتباهش نگیرید.
    آشنا و اینا داشته باشی هم الان میتونی اقدام کنی هم اینکه بعد اینکه یگانت بعد از تقسیم دقیقا مشخص شد ازش استفاده کنی و انتقالی بگیری!
    Last edited by paranoid_android; 10-09-2014 at 09:44.

2. 3 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

امروز رفتیم واس اعزام گفتن شب برین ترمینال 8 شب نیروی انتظامی بیرجند محمدرسول الله

دوستانی که میگن مرز همش دسته نیروی انتظامیه و اول از همه هم بدترین جای خدمت نیروی انتظامیه

زیادم دلخوش به سپاه و ارتش هم نباشن جدیدا بیشتردرگیری های مرزی افتاده دسته سپاه و ارتش

غرب دسته ارتشه شرق هم دسته سپاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    پدر من 20 سال پيش سرطان داشته و همان موقع هم درمان شده و كارافتاده ه شده آيا ميتونم از اين طريق معافيت كفالت بگيرم از طريق بهزيستي؟با توجه به اينكه دو برادر بزرگتر از خودم دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز رفتیم واس اعزام گفتن شب برین ترمینال 8 شب نیروی انتظامی بیرجند محمدرسول الله

دوستانی که میگن مرز همش دسته نیروی انتظامیه و اول از همه هم بدترین جای خدمت نیروی انتظامیه

زیادم دلخوش به سپاه و ارتش هم نباشن جدیدا بیشتردرگیری های مرزی افتاده دسته سپاه و ارتش

غرب دسته ارتشه شرق هم دسته سپاه
    اگر روزی که شما عضو این انجمن شدی 14 سالت هم بوده الان 24 سالته ... من موقعی که 20 سالم بود چند ماه بود پایان خدمتم هم توی جیبم بود... پس شما هم خیلی خوشحال نباش که شرق دست سپاه هست و غرب دست ارتش و الان خوبه که شما انتظامی افتادی ...
    خدمت هر جا هم بیفتی خدمت هست و ضرر . هر چی با سن بیشتر بری خدمت ضررش بیشتره ... حتی اگر دکترا داشته باشی.
    سلام
    پدر من 20 سال پيش سرطان داشته و همان موقع هم درمان شده و كارافتاده ه شده آيا ميتونم از اين طريق معافيت كفالت بگيرم از طريق بهزيستي؟با توجه به اينكه دو برادر بزرگتر از خودم دارم
    با توجه به این که برادر بزرگتر از خودتون دارید و در نظر گرفتن قانون جدید نظام وظیفه به هیچ عنوان نمیتونید مگر اینکه برادراتون طبق تشخیص کمیسیون از کار افتاده باشن و نتونن کفالت پدر رو بر عهده بگیرن ... حتی اگر خارج هم باشن یا ازدواج کرده باشن یا هرچیزی که شما فکرشو بکنید نمیتونید در این خصوص اقدامی کنید

6. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان اگه پارتی دارین پلیس راه نرین،بیچاره میشین.
    من خودم هستم،هر شب 3 ساعت پست میدم و از 7 صبح تا 9 شب هر کاری هست،مراقب راهی و نظافت و ...
    سعی کنین خدمت یا تو شهر خودتون باشه یا کلا دور باشین.چون مرخصیش نهایتا هفته ای 1 روزه.
    یه سوال،الان می تونم برم ستاد فرماندهی؟ (ستاد پلیس راه نه،ستاد فرماندهی یک شهر )
    Last edited by Ho3ein A; 10-09-2014 at 16:35.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان پدر جبهه 15 ماه داشته باشه , از سربازی ما چیزی کم میکنن ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پست اول ....

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان..
    سربازی منم فردا تمام میشه ...شهریور سال پیش که اعزام شدم و فردا اخرین روز سربازی من هست..چه زود گذشت..
    من امریه خاتم داشتم 3 ماه پالایشگاه بندرعباس 10 ماهم خط 2 متروی شیراز به عنوان کارشناس وظیفه برق ..خیلی تجربه کسب کردم توی پروژه های قرارگاه و خیلی کار یاد گرفتم..تجربه کار روی دستگاهی پیدا کردم که توی ایران انگشت شمار شانس کار بر روی اون رو پیدا میکنند (دستگاه TBM) انشاله دنبال کارای استخدام هستم..شنبه قرار خبر نهایی رو بهم بدن ..دعا کنید دوستان برای همه که اوضاع کار بده انشاله همه سرباز ها با کارت پایان خدمت سر بهترین کارها باشن
    یا علی

12. 7 کاربر از baxe_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من چند روز پیش برای معافیت پزشکی اقدام کردم، معافی از رزم می خوام بگیرم، ثبت شد در سیستم و یک پوشه سبز بهم دادن برم نظام وظیفه تا بفرستن که پزشک متخصص وقت بده ببینه، فعلا نبردم نظام وظیفه، امروز شنیدم معاف از رزمارو سپاه قبول نمیکنه، من لیسانسم، قرار بود فامیل جور کنه برم سپاه، ولی شنیدم که معاف از رزما قبول نمیشن، سوالم اینه که میشه من فردا برم پلیس +10 بگم من نمیخوام معاف پرشکی شم؟ دوباره معمولی ثبتم کنن؟ پزشک عمومی دوباره ببینه و سالم ثبتم کنه؟ چون مشکل زیاد بزرگی هم نیست. من برا راحتی می خواستم معاف از رزم شم.

درضمن دوره 2 و 3 بسیج رو هم باید برم از فردا، ولی تا برگ سبز بگیرم طول می کشه و من آموزشیرو رفتم، به نظرتون فقط برا فعال اقدام کنم خوبه؟ به درد می خوره؟ یا همین فعالم بیخیال شم؟ می خوام فقط فعال بگیرم و سبزو بیخیال شم.
    دوستان نمیخواید یه جوابی هم به من بدید؟ روزی 10 بار اینجا سر میزنم

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

اگه متولد قبل از 72 هستی ، به ازای هر ماه جبهه پدر 9روز کسری میگیری ، یعنی 4 ماه و نیم کسری بهت باید تعلق بگیره ، به متولدین 73 و بعد چیزی تعلق نمیگیره

دوستان نمیخواید یه جوابی هم به من بدید؟ روزی 10 بار اینجا سر میزنم
    ببین فلسفه اش از این قراره که هر پادگان و یگان و نیروی سپاه یه سهمیه مشخصی داره و به ازای اون سهمیه میتونه نیروی پذیرشی جذب کنه ، مثلا فلان پادگان واسش تعیین شده که توی هر دوره اعزام 10تا سرباز دیپلم و 2تا لیسانس میتونه پذیرش کنه ، دیگه بقیه نیروهاش رو از رده بالاتر واسش میفرستن ، حالا شما وقتی میری توی یه پادگان که پذیرش بشی ، مسئول کارگزینی پیش خودش حساب میکنه ، از اون ده نفر سهمیه یه نفر شمایی که معاف از رزم هم هستی ، میمونه نه نفر ، واسه همین نمیاد سهمیه اش رو واسه یه معاف از رزم هدر بده که دو روز دیگه وقتی اومدی تو پادگان واسه تقسیمت محدود بشن و به جاش میاد ده تا سرباز تازه نفس جذب میکنه که فردا اگه خواستن هر قسمتی ، بفرستنشون مشکلی نداشته باشن( خیلی از سربازایی که توی پادگان ما پذیرش میشدن به این امید پذیرش میشدن که پادگان نزدیک خونشون باشه ، ولی غافل از اینکه خیلی راحت تقسیمشون میکردن گرمسار و کاشان و کهریزک و ....و پایگاه های زیر مجموعه پادگانمون ، دلیلشون هم این بود که سرباز نیست ولی واسه معاف از رزم یه خرده محدود میشدن)
    اینه که معاف از رزم هایی که میدیدم اکثرا یا پذیرشی نبودن و همینجوری افتاده بودن سپاه(سهمیه ای) ، یا بعد از اعزام رفته بودن دنبال کمیسیون
    و اما نکته آخر ، تمام این اراجیفی که خدمتتون عرض کردم در شرایط بدون بند پ میباشد ، من خودم سرباز معاف از رزم دیدم که رفت استخدام نیرو انتظامی هم شد ، یعنی طرف شب نمیتونست وایسه تو پادگان و پست بده ولی چون یه پارتی کلفت توی نظام داشت رفت استخدام رسمی هم شد...
    در مورد برگ سبز هم بستگی به خودت و اهدافت داره ، آموزشی راحت نیست ولی بیشترین خاطرات هم توی همون آموزشیه ، خود دانی...
    Last edited by amin khan; 10-09-2014 at 21:40.

15. 4 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •