چه عجب یکی پیدا شد امضا رو خوند . حالا 6ش رو خوندی ؟؟؟ خیلی باحاله کل کا-گاش کامل میشه(کرنل و بک و گروبز) و زمانو برمیگردونند عقب خداییش بهترینش همین 6ش هست و گندترین 2منظورت همون Demonata هست دیگه؟ ( اگه آره که ایول! )
چه عجب یکی پیدا شد امضا رو خوند . حالا 6ش رو خوندی ؟؟؟ خیلی باحاله کل کا-گاش کامل میشه(کرنل و بک و گروبز) و زمانو برمیگردونند عقب خداییش بهترینش همین 6ش هست و گندترین 2منظورت همون Demonata هست دیگه؟ ( اگه آره که ایول! )
BLA3TER![]()
ببخشید به من دارید ساپورت میفرستید v a h i d جان ؟
رکورد رو خودم ثبت کردم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 21 (6 کاربران و 15 مهمان)
پريميوم در حال پايان است عزيزان برادر بشتابيد به كمكم وگرنه خودم و مصطفي و صفا را در همينجا آتش ميزنم تا درس عبرتي شود براي همه
عجب معتادي شدما
آره. هر کتابش رو 2-3 روز بعد از Release شدن خریدم و خوندم! واقعا Demonata کتاب فوق العاده ایه. نسبت به کتاب قبلی هم به نظر من بهتره.
من رو هم از HighPerf انداختند بیرون به خاطر نداشتن Premium !پريميوم در حال پايان است عزيزان برادر بشتابيد به كمكم وگرنه خودم و مصطفي و صفا را در همينجا آتش ميزنم تا درس عبرتي شود براي همه
عجب معتادي شدما
باید دست به کار بشم!![]()
این مهمونا از کجا میان؟؟
فقط اگه دست بكار شدي هواي ما رو هم داشته باش
الان داشتم صفخات 1500 تا 1600 مي خوندم.
اون زماني كه ترايب فايت از هم پاشيد و بچه ها چه بگو مگويي داشتن.. الان از اون جمع فقط 3 يا 4 نفر موندن
هي روزگار![]()
رقابت داره داغ میشه
تو لولی به ازای هر لول یک نوبلمن در سکه ای فکر کنم 3 تا
ببین ترایب بهتر اطرافت نیست؟
بدبخت فکر کنم دیگه هیچ وقت به ضغیقا حمله نمی کنه دیگه
اشکال نداره دوباره میسازی
تو تا وقتی بودم هستی هنوز
از صفحه اصلیاخه بمن بگو موقعی که لینک جدیدترین تاپیک هشم این تاپیکه انتظار داری نیان
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)