دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست
اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم
دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست
اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم
1 : یا باید رو وکه سیم کارت نوشته باشه usim یا اگر گوشیتون 4 جی ساپورت باشه باید بتونید رو 4 جی رجیستر بشید
2 : سرعت 3 جی معمولا در همین حده ! چون یوزر خیلی زیادی داره ولی بعضی مناطق استثنا سرعت بیشتری دارن
ممنون بابت پاسختون، یعنی من اگه در منطقه ای که تحت پوشش 4g هست باشم سرچ کنم شبکه رو حتی اگه سیم کارتم ۴جی نباشه شبکه رو تو لیست نشون میده و فقط متصل نمیشه درسته؟
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
اگر گوشیتون 4 جی داشته باشه 4 جی رو پیدا میکنه ولی سیم کارتتون چون 4 جی نیست اجازه نمیده بهش متصل بشید
سرعت شما هم داغون شده؟
مال من که اومده زیر 1 مگابایت!
مگابایت یا بیت :/
بایت باشه که خوبه .
من تغییری حس نکردم تو سرعت .
دوست عزیز میشه بفرمایید چقدر هزینه کردی واینکه امکان درخواست خرید هم وجود داره؟
برای شما هم امروز نمیشد بسته زد؟ از ساعت 2 ظهر یکی دوساعت نمیشد بسته فعال کرد...![]()
برای منم اومده زیر 1 مگ. رفتم به پشتیبانی میگم میگه مشکلی در شبکه نداریم. یک طومار براش نوشتم توی این یکماه از مشکلاتم آخرش برگشت گفت سوال دیگه ای ندارید؟
چقدر وقیح و بی خیالند. رامبد و مدیری اینارو گنده میکنن الانم وضعیت به قدری کثیف شده که سرعت داره به DialUp میرسه!
امروز برای من سرعت برگشته به همون 4 مگابایت سابق و مثل این که پیگیری ها یه نتیجه ای داده خدا رو شکر ! انشالله که همین طوری ثابت بمونه
پ.ن : الان یه عده دیگه دارن به وضعیت من دچار میشنچه جوریه ؟!
Last edited by mobile1199; 11-09-2016 at 09:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)