تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2405 از 4105 اولاول ... 1405190523052355239524012402240324042405240624072408240924152455250529053405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,041 به 24,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی. لطفا بگو آیا با وجود داشتن غیبت قبل از اعزام اونم بیش از یک سال میشه برای تکمیلی اقدام کرد یا نه؟
    با تشکر

تکمیلی ربطی به غیبت و... نداره، یه فرد عادی هم میتونه در این دوره شرکت کنه(اگه شرایطش را داشته باشه)

میخواستم بدونم الان بین دیپلم و زیر دیپلم توی آموزشی فرقی هست؟(خوابگاه و نوع برخورد) یا مثل همند؟
    ضمناً درجه هر دو صفر خواهد بود؟
    با تشکر.
    قبلا اشاره ای شده بود به این موضوع
    دیپلم و زیر دیپلم فرقی در دوره آموزش ندارن، همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی با یکدیگر.

میخوام زودتر دفترچه بفرستم...کسی هست که تازگی دفترچه فرستاده باشه ؟ اگه 20 شهریور بفرستیم ممکنه دی بیفته ؟ یک ماه و 10 روز مونده به آبان بنظرتون آبان می افته ؟!!!
    رفته رفته که به آخرای ماه نزدیک میشیم احتمال آبان خیلی کم میشه، علی الخصوص 20 به بعد.

احتمالش خیلی کمه و غیر ممکن هم نیست.

بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی نیستش بین فوق دیپلم یک مقدار فرق هستش بین لیسانس فرق هستش و بین فوق لیسانس واقعا فرق هستش

ما که الان 3 ماه خدمت داریم میشیم اما توصیه من ادامه تحصیل تا ارشد هستش

چون واقعا دیگه برای لیسانس ارزش قائل نیستن تو نظام

نمونش خود بنده الان افتادم دوره کد تکاور شبان این پادگان مخصوص زیر دیپلم و دیپلم هستش این یعنی فرقی قائل نیستن زیاد

با فوق برید سربازی راحت هستید
    در آموزش که فرق بین فارغ اتحصیلان دانشگاهی نیست.
    اما در یگان مطمئنا درجه حرف اول را (در ارتش) میزنه

در ناجا هم فرقی بین لیسانس و فوق نیست.
    همچنین دیپلم و زیر دیپلم.

سپاه هم که روال خودش را داره

مرد كسي هست كه جلوي زور وايسته نه اينكه بگه بله قربان بزنيد توي سرم!!!!وبخاطر ماهي 50 تومن جون خودش را بگذاره كف دستش!!!!!!
    پس اول درست فكر كنيد معني مرد واقعي چيه!!!!بعد بگيد مرد كيه؟؟؟؟اگه مردي به خدمت مفت و بيگاري هست كه نوكران و كنيزان!!!از قديمي ترين مردان بوده اند!!!به گفته شما مردم ايران مردترين مردم دنيا و اكثر اروپايي ها و آمريكايي ها نامرد ترين مردم دنيا هستند چون خدمت ندارن؟؟؟؟؟واقعا با كيا شديم 70 ميليون؟؟؟؟
    اولا این دوستمون نظر خودش را داده و نمیشه به خاطر نظر و عقایدش متهم و سرزنشش کرد!

بگذریم از اینکه کلا این تاپیک نه جایی برای نظر دوستمون بود و نه نظر شما ولی به هر حال که ارسال شده نمیشه اومد و متهم کرد.

در ضمن منی که فقط 14 ماه افسر نگهبان بودم یاد گرفته بودم با سربازی که اولش هست و می خواد ادا در بیاره چه طور رفتار کنم پرسنل که جای خود دارن.

نظام جای این کارها نیست، شما نمیدونم رفتید به خدمت و یا نه ولی اگه رفتید می تونید بگید من برای 50 تومن نوکری شما را نمی کنم، پست نمیدم، نظافت نمیکنم و... کمتر از یه هفته همون کارها را داوطلبانه انجام میدین!

واقعیت متاسفانه اینه چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم.

آقا یه مسئله ای پیش اومده برام ، من زنگ زدم دو تا پلیس +10 ، یکی گفت چون شما هنوز مهلت دارید (مهلت یکسالتون تموم نشده) هر تاریخی (ماه زوج) پیشنهاد بدید قبول می کنن (مثلآ الان بفرستم پیشنهادی بدم اسفند قبول میکنن)
    اون یکی +10 که همیشه سرش خیلی شلوغه ، گفت هیچی معلوم نیست ممکنه دی بیفته ممکنه اسفند !
    کدوم درسته ؟! اگه اولی راست گفته باشه خوب میشه .... گیج شدم ! بنظرتون دفترچه رو ببرم پیش اولی بهتر نیست ؟ یا اینکه حرف مفت زده
    داداش اینها حرف مسخره هست، سیستم میشخص میکنه، تاریخ و یگان و نوع اعزام پیشنهادی که تو دفترچه هست همش الکی هست.

شما اگه بفرستین احتمال قوی دی اعزام هستن.

2. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

خوش خبر باشی. داش سروش دمد گرم ... اره گوشی نمیبرم دادا.
    یه سوال دیگه از قزوین دارم اینکه اعزام مجدد ها داخل 116 نمیدونی تا چند روز جایگزینی نگه میدارن؟؟؟
    و اینکه منجیل گردان 176 چه جور گردانی هست دادا ...؟؟
    و اینگه منجیل جای بدش کدوماست؟ حواسم باشه بهش...

بازم تشکر
    حدود یک هفته باید بمونی . گردان 176 پیاده مکانیزه - گردانهای پیاده کلا یمقدار سخته ولی همینکه هر روز خونه ای خودش کلی مزیت داره!
    منجیل کلا خوبه و تقریبا یکدسته .

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام..
    آقا این دوست ما چند روز پیش برگ سبز اومده در خونشون و براش 120 روز اضافه زدن! ایشون 1 سال بیشتر از مدت مجاز سنوات تحصیلی درس خونده (اون زمان 6 سال برای کارشناسی بود که ایشون 7 ساله تموم کرده). البته اون 2 ترم آخر رو با بدبختی از دانشگاه مجوز گرفته. من حدس می زدم که براش اضافه بزنن اما خودش میگه اردیبهشت ماه که رفته بوده نظام وظیفه، یه سرهنگی بهش گفته که اضافه نداره. احتمال داره که اشتباه شده باشه؟ بر اساس اطلاعات من اصولا باید اضافه بخوره اما خودش شاکیه! و ابنکه چقدر از این 120 روز رو ممکنه ببخشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

حدود یک هفته باید بمونی . گردان 176 پیاده مکانیزه - گردانهای پیاده کلا یمقدار سخته ولی همینکه هر روز خونه ای خودش کلی مزیت داره!
    منجیل کلا خوبه و تقریبا یکدسته .
    اره خیلی خوبه دادا ..انشالا که بیوفتم منجیل ...

بازم دمد گرم بابت راهنمایی های کردین... تنکس :X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تکمیلی ربطی به غیبت و... نداره، یه فرد عادی هم میتونه در این دوره شرکت کنه(اگه شرایطش را داشته باشه)

قبلا اشاره ای شده بود به این موضوع
    دیپلم و زیر دیپلم فرقی در دوره آموزش ندارن، همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی با یکدیگر.

رفته رفته که به آخرای ماه نزدیک میشیم احتمال آبان خیلی کم میشه، علی الخصوص 20 به بعد.

احتمالش خیلی کمه و غیر ممکن هم نیست.

در آموزش که فرق بین فارغ اتحصیلان دانشگاهی نیست.
    اما در یگان مطمئنا درجه حرف اول را (در ارتش) میزنه

در ناجا هم فرقی بین لیسانس و فوق نیست.
    همچنین دیپلم و زیر دیپلم.

سپاه هم که روال خودش را داره

اولا این دوستمون نظر خودش را داده و نمیشه به خاطر نظر و عقایدش متهم و سرزنشش کرد!

بگذریم از اینکه کلا این تاپیک نه جایی برای نظر دوستمون بود و نه نظر شما ولی به هر حال که ارسال شده نمیشه اومد و متهم کرد.

در ضمن منی که فقط 14 ماه افسر نگهبان بودم یاد گرفته بودم با سربازی که اولش هست و می خواد ادا در بیاره چه طور رفتار کنم پرسنل که جای خود دارن.

نظام جای این کارها نیست، شما نمیدونم رفتید به خدمت و یا نه ولی اگه رفتید می تونید بگید من برای 50 تومن نوکری شما را نمی کنم، پست نمیدم، نظافت نمیکنم و... کمتر از یه هفته همون کارها را داوطلبانه انجام میدین!

واقعیت متاسفانه اینه چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم.

داداش اینها حرف مسخره هست، سیستم میشخص میکنه، تاریخ و یگان و نوع اعزام پیشنهادی که تو دفترچه هست همش الکی هست.

شما اگه بفرستین احتمال قوی دی اعزام هستن.
    دوست عزیز من نمیدونم شما کی خدمت رفتید

اما الان خیلی وقت هستش که بین فوق دیپلم و لیسانس فرق هستش یک همچین حرفی نزنید حتی توی اموزشی

شما همین 01 رو در نظر بگیرید اصلا فوق دیپلم بر نمیداره همه لیسانس به بالا

یا 05 یا 04 رو در نظر بگیرید یگان اموزشی فوق دیپلم با لیسانس و بالاتر جدا هستش

بله تو اموزشی بین دپلم و فوق دیپلم زیاد فرقی نیستش چون اکثر پادگان های اموزشیشون مشترک هستش

اما بیشن لیسانس فرق هستش

درسته ارشد ها تو اموزشی با لیسانسه ها هستن اما بارم نوع رفتار و کاری که بهشون میدن فرق میکنه درضمن دوره کد اصلا ندارن ارشد ها

تو 01 ارشد هارو یا میکردن کمک اموزش یا میکردن منشی و یا یک کار بک همش هم مرخصی بودن تو یه یگان بودیم اما همه ارشد و و دکتر ها منفک ار لیسانس ها بودن

درضمن اکثر ارشد ها امریه دار بودن یا پروزه میتونستن بدن برای کسری

پس نگید فرق نداره خیلی فرق داره مخصوصا الان

من خودم پشیمونم با لیسانس رفتم اکثر بچه های ما هم الان رفتن برای ثبت نام ارشد و سربازی رو ول کردن

لیسانس الان شده دیپلم قدیم هیچ فرقی نداره همینجوری ریخته

8. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من چند روز پیش برای معافیت پزشکی اقدام کردم، معافی از رزم می خوام بگیرم، ثبت شد در سیستم و یک پوشه سبز بهم دادن برم نظام وظیفه تا بفرستن که پزشک متخصص وقت بده ببینه، فعلا نبردم نظام وظیفه، امروز شنیدم معاف از رزمارو سپاه قبول نمیکنه، من لیسانسم، قرار بود فامیل جور کنه برم سپاه، ولی شنیدم که معاف از رزما قبول نمیشن، سوالم اینه که میشه من فردا برم پلیس +10 بگم من نمیخوام معاف پرشکی شم؟ دوباره معمولی ثبتم کنن؟ پزشک عمومی دوباره ببینه و سالم ثبتم کنه؟ چون مشکل زیاد بزرگی هم نیست. من برا راحتی می خواستم معاف از رزم شم.

درضمن دوره 2 و 3 بسیج رو هم باید برم از فردا، ولی تا برگ سبز بگیرم طول می کشه و من آموزشیرو رفتم، به نظرتون فقط برا فعال اقدام کنم خوبه؟ به درد می خوره؟ یا همین فعالم بیخیال شم؟ می خوام فقط فعال بگیرم و سبزو بیخیال شم.
    Last edited by abbaskhani; 09-09-2014 at 21:42.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام سلام سلام
    خسته نباشد همه آش خورهای عزیز..
    خوب بعد از دو ماه خدمت آموزشی در شهید باهنر کرمان (ناجا) بالاخره آموزشی ما هم تموم شد
    حالا امریه ام رو گرفتم و خوشبختانه افتادم فرماندنی انتظامی تهران بزرگ ...
    حالا سوالام اینه که :

1) منظورش از تهران بزرگ شهر تهرانه یا استان تهران ؟ (من خودم ساکن شهر تهرانم..)
    فرماندهی انتظامی یعنی چی ؟ یعنی حتما کلانتری و پاسگاه میافتم...؟

2)من باید کجا خودم رو معرفی کنم..؟ فقط نوشته به یگان خدمت مربوطه مراجعه شود ! هیچ ساعت و آدرسی نداره..فقط یه تاریخ داره برا هفته بعد ....گفته خودتون رو معرفی کنید..

3) من آب از سرم گذشته یعنی 6 ماه اضافه خدمت سنواتی دارم حالا اگه خودم رو 2 روز دیرتر برم معرفی کنم مشکلی پیش میاد ؟ اصلا کسی که آموزشی اش تموم میشه..تا چه زمانی امریه اش اعتبار داره..و وقت داره خودش رو به یگان معرفی کنه ؟

4) اگه آشنایی چیزی داشته باشم الان وقتشه که اقدام کنم ؟ تا مثلا جای خوبی نزدیک خونمون خدمت کنم ؟

Last edited by ali_agha1981; 09-09-2014 at 21:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض سرباز مرزباني

درود بر سربازي كه الآن داره تو تاريكي شب لب مرز پست ميده و با ماشين گشت ميزنه . درود بر شرفت كه نرفتي با پارتي جايت را عوض كني (شايدم پارتي نداشتي!). درود به تمام سربازان نيروي انتظامي . درود به سربازان ايست و بازرسي ها كه زمستان سرد لب جاده ماشين هاي عبوري رو كنترل مي كنند. .

12. 2 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من چند روز پیش برای معافیت پزشکی اقدام کردم، معافی از رزم می خوام بگیرم، ثبت شد در سیستم و یک پوشه سبز بهم دادن برم نظام وظیفه تا بفرستن که پزشک متخصص وقت بده ببینه، فعلا نبردم نظام وظیفه، امروز شنیدم معاف از رزمارو سپاه قبول نمیکنه، من لیسانسم، قرار بود فامیل جور کنه برم سپاه، ولی شنیدم که معاف از رزما قبول نمیشن، سوالم اینه که میشه من فردا برم پلیس +10 بگم من نمیخوام معاف پرشکی شم؟ دوباره معمولی ثبتم کنن؟ پزشک عمومی دوباره ببینه و سالم ثبتم کنه؟ چون مشکل زیاد بزرگی هم نیست. من برا راحتی می خواستم معاف از رزم شم.

درضمن دوره 2 و 3 بسیج رو هم باید برم از فردا، ولی تا برگ سبز بگیرم طول می کشه و من آموزشیرو رفتم، به نظرتون فقط برا فعال اقدام کنم خوبه؟ به درد می خوره؟ یا همین فعالم بیخیال شم؟ می خوام فقط فعال بگیرم و سبزو بیخیال شم.
    دوستان لطفا منم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستانی که در جریانن بگن که ایا فوق لیسانس هم بعد از اموزشی دوره کد میفرستن؟ قدیم میگفتن با فوق لیسانس دوره کد نمیفرستن؟ جدیدا تغییری کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •