دقیقا
افتضاح شده مخصوصا صبح ها تا حدود بعد از ظهر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقا
افتضاح شده مخصوصا صبح ها تا حدود بعد از ظهر
دوست عزیز بهتره که مرکز مخابراتی و شهرت رو هم ذکر کنی شاید مسئولان آسیاتک که این پست ها را میخوانند ترتیب اثر بدهند چون اثری که این تالار داره ۱۵۴۴ نداره یعنی بیشتر کسانی که میخوان بیان آسیاتک یا مشتری آسیاتک هستن این پست ها رو هم دنبال میکنن و از این طریق با شرکت آشنا میشن نمونه اش خود من اصلا به سایت آسیاتک توجه نکردم از پست های اینجا شرایطش رو فهمیدم چون بیشتر شرکت ها تو سایت هاشون دروغ مینویسن نمونه اش شرکت شاتل که اسمشو گذاشته برترین شرکت خدمات دهنده اینترنت و تبلیغات پرآوازه اش گوش فلک رو کر کرده تازه یک تبلیغ هم داره که میگه لبخندتان رو به دنیا نمیدهیم دروغ تا چه حد
Last edited by sorooshfm; 19-09-2015 at 13:36.
سرعت سرور خارجی در ساعات غیره رایگان چند روزه محدود شده سرعت از 250 بلاتر نمیره.
دوستان مشکال سرعت ندارند در ساعات غیره رایگان؟
من کرمان هستم مرکر مخابراتی شهید صدوقی
الان من دقیقا باید چیکار کنم؟ به یکی از نمایندگیا زنگ زدم میگن پورت داریم . بعد عصر به یکی دیگه زنگ زدم میگن نداریم یه هفته 10 روز طول داره. آیا به هر نمایندگی یه تعداد محدود میدن؟ یا اونی که گقته داریم چرت گقته؟بگیرم؟
![]()
شماره خطت رو پ.خ کن راهنماییت کنم
خیر بنده در مشهد هستم و شهاب ۱۰ مگ دارم تو ساعات غیر رایگان داخلی و خارجی ۱ مگابایت سرعت دانلود هستش
سرعت دومگ سرعت دانلودش 40 کیلو بایت هستش پینگ هم 500 با این وضعیت نت چطور میشه استفاده کرد؟
تو سایتش زده چه قدر امتیاز بابت چی میده
بله برای بنده هم همینجور شده روی سرویس 10 مگ بالاتر از 230 نمیره و برای سرویس های دیگه از 100 تا 110 بالاتر نمیره
در مجموع اگه یه چیز واجبی برای دانلود باشه چاره ای نیست اما در کل جز چندتا فیلم منکه استفاده دیگه ای ندارم از کل 30 روز هم شاید 4 شبش رو دانلود کنم باقیشم که دانلود نمیکنم
حالا اون دوستمون از مشهد احتمالا هنوز محدودیت نذاشتند ولی برای بعضی شهرها محدودیت گذاشته شده چند روزه
Last edited by amin885; 20-09-2015 at 09:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)