نامحدود 100 درصد بهتر از شبانس
همه که نمیخوان دانلود کنن
بعضیا مصرفشون تو طی روز بالاست (وبگردی ،گیم و ...)که اصلا نیازی به شبانه ندارند و نامحدود میخوان
کی گفته تهران کیفیتش خوب نیست؟؟اگه یه سر به تاپیکشون بزنی همشون دارن ماهی n گیگ دان میکنن
نامحدود 100 درصد بهتر از شبانس
همه که نمیخوان دانلود کنن
بعضیا مصرفشون تو طی روز بالاست (وبگردی ،گیم و ...)که اصلا نیازی به شبانه ندارند و نامحدود میخوان
کی گفته تهران کیفیتش خوب نیست؟؟اگه یه سر به تاپیکشون بزنی همشون دارن ماهی n گیگ دان میکنن
Last edited by vorojak2m; 15-05-2015 at 18:20.
مخابرات با حذف شبانه بیشتر کاربراشو از دست داد نه با حذف نامحدودا
اونایی که بازی آنلاین میکنن درصد خیلی کمی از کاربرا هستن
چون همه نمیصرفه براشون اینقدر پول پای نامحدود بدن و سرعت پایین بگیرن تازه اصطحلاک سیستم هم به کنار
Last edited by farshad0123; 15-05-2015 at 19:25.
مثل اینکه اینجا در مورد اینکه مخابرات کیفیت خوبی داره دارید تبادل نظر می کنید
من یکسال پارس آنلاین بودن توی این یکسال واقعا خوب بود فقط ماه رمضون پارسال یکم داغون شد و سرعت اسمی شد که بعدش جبران کرد حالا هم دارم حسرت میخورم که ای کاش بجای شش ماهه یکساله شارژ میکردم که هنوز شبانه داشته باشم
کیفیت پارس آنلاین از نظر استریمینگ عالیه با نرم افزار های فیلترشکن معمولی مثل.سایفون و .... راحت میشه ویدئو 1080p نگاه کرد تو یوتوب همیشه تو ساعت رایگان ویدئو آنلاین میبینم !
ولی اون موقع که من مخابرات داشتم حتی صفحه باز کردن هم مصیبتی بود واسه خودش هر دفعه شبانه رو ناگهانی برمی داشتن و هر روز باید با پشتیبانی بحث و جدل میکرد و تا زنگ میزدی اگه خیلی بحث میکردی استریم رو می آوردن پایین
ولی روز اول پارس آنلاین زنگ زدم انقدر محترمانه برخورد کردن که لذت بردم تا زنگ زدم خطم رو گذاشتن روی 16 مگ هیچ وقت هم کمش نکردن
مخابرات از نظر شبانه اصلا با پارس قابل مقایسه نیست !
من 61 گیگ GTA V رو توی دو شب گرفتم !
حیف که شبانه رو یک سوم کرد و دوران خوشی به پایان رسید![]()
مخابرات خیلی خوب شده بود 2مگ میگرفتیم 550کیلوبایت شبانه روز سرعتمون بود اصلا قطعی نداشتیم اینترنتمون 3هفته رایگان شد یه بار هم یک هفته بعد از عید هم هر چند روزی یک بار رایگان میشد از بس دانلود کردیم دیگه حالمون از دانلود بهم میخورد تا اینکه ضحی جمع کرد و همه خوشی ها تمام شد الان هم با سرعت اسمی دست و پنجه نرم میکنیم ساعت شبانه یک ساعت اضاف شده ولی سرعت بالا بهتر بود
Last edited by farshad0123; 15-05-2015 at 19:43.
شما یه گ وه کوچیکی بودین که این اتفاق واستون میافنتد.
هیچ کدوم از سرویس دهنده ها خوب نیستن، همه زمینه ها تو کشور ما فقط پول از مردم میچاپن و کیفیت ضعیف ارائه میدن، ما تو ایران اسلام دیدیم مسلمون ندیدیم!
این چه اینترنتیه که نامحدود نداره واقعا خنده داره، نامحدود نداری حداقل اپلود رو رایگان حساب کن این حجم خوریه شدیدت یکم کمتر بشه
مگه پارس شبانه هم داره که بخوایم از نظر شبانه با مخابرات مقایسش کنیم؟![]()
برای کسایی که قبل از 10 آذر تمدید کردن داره من شش ماهه تمدید کردم واسه همین هنوز شبانه دارم که رو به اتمامه
البته خیلی بیشتر از اینا میشه دانلود کرد اگه دانلود داشته باشی تقریبا هر شب سرعت از 2 تا 7 حدود 1.8 مگابایت بر ثانیه هست .
Last edited by lamp23; 15-05-2015 at 21:18.
حالا میخوای بیای مخابرات؟ اون موقع که که یک سوم کرد من از پارس انلاین رفتم اومدم مخابرات بعد از یک ماه بعد از یک خط دیگه رفتم پارس یک ماه خریدم تا الانم هر دوتاشون یعنی پارس و مخابرات دارم![]()
والا خودم هم نمیدونم مخابرات با این گروه بندی و قفل کردن ip خیلی مسخره شده ..........
Last edited by lamp23; 15-05-2015 at 23:39.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)