تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2404 از 4105 اولاول ... 1404190423042354239424002401240224032404240524062407240824142454250429043404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,031 به 24,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه داداش خدا نکنه من دنبال کارام هستم که تا اخر هفته پست کنم و ابان برم
    شما که فرمودین میتونین محل اموزشی تون رو انتخاب کنید پس زمان ان نباید کار مشکلی باشه ...
    در هر صورت شما سریع تر دفترچه رو ارسال کنید و 24 ساعت بعد برای دریافت تاریخ اعزام به پلیس +10 مراجعه کنید و همونجا درخواست تعجیل بدین شاید موافقت شد

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سربازی خیلی سخته . شما واقعا همتون مردید. مَرد. یعنی هر کی میره سربازی رو تموم میکنه یه مرد واقعیه. دمتون گرم.

من حقیقت رو میگم من فرار کردم تو آموزشی . روزی 2 بار گریه میکردم . خیلی سخت بود . چه قدر سخته واقعا همتون مردید.

آدم تا سربازی نره مرد نمیشه. من الان مثل یه دخترم .حتی دخترا هم از من جسورترن.

اینارو گفتم چون خودمو خوب شناختم. الان که 25 سالمم شده هنوز هم میترسم برم خدمت.

این تاپیک رو میبینم میگم نگاه کن خداوکیلی اینا چه جوری میرن خدمت خیلی مردن. اون همه سختی تحمل میکنن.

مرد كسي هست كه جلوي زور وايسته نه اينكه بگه بله قربان بزنيد توي سرم!!!!وبخاطر ماهي 50 تومن جون خودش را بگذاره كف دستش!!!!!!
    پس اول درست فكر كنيد معني مرد واقعي چيه!!!!بعد بگيد مرد كيه؟؟؟؟اگه مردي به خدمت مفت و بيگاري هست كه نوكران و كنيزان!!!از قديمي ترين مردان بوده اند!!!به گفته شما مردم ايران مردترين مردم دنيا و اكثر اروپايي ها و آمريكايي ها نامرد ترين مردم دنيا هستند چون خدمت ندارن؟؟؟؟؟واقعا با كيا شديم 70 ميليون؟؟؟؟

4. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یارو تو برنامه نود اومده میگه من چه ظلمی به مردم کردم ؟ من گل زدم 30 هزار نفر رو خوشحال شدن چرا باید معافیم باطل بشه

6. 3 کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا یه مسئله ای پیش اومده برام ، من زنگ زدم دو تا پلیس +10 ، یکی گفت چون شما هنوز مهلت دارید (مهلت یکسالتون تموم نشده) هر تاریخی (ماه زوج) پیشنهاد بدید قبول می کنن (مثلآ الان بفرستم پیشنهادی بدم اسفند قبول میکنن)
    اون یکی +10 که همیشه سرش خیلی شلوغه ، گفت هیچی معلوم نیست ممکنه دی بیفته ممکنه اسفند !
    کدوم درسته ؟! اگه اولی راست گفته باشه خوب میشه .... گیج شدم ! بنظرتون دفترچه رو ببرم پیش اولی بهتر نیست ؟ یا اینکه حرف مفت زده
    Last edited by pm1; 09-09-2014 at 11:13.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرد كسي هست كه جلوي زور وايسته نه اينكه بگه بله قربان بزنيد توي سرم!!!!وبخاطر ماهي 50 تومن جون خودش را بگذاره كف دستش!!!!!!
    پس اول درست فكر كنيد معني مرد واقعي چيه!!!!بعد بگيد مرد كيه؟؟؟؟اگه مردي به خدمت مفت و بيگاري هست كه نوكران و كنيزان!!!از قديمي ترين مردان بوده اند!!!به گفته شما مردم ايران مردترين مردم دنيا و اكثر اروپايي ها و آمريكايي ها نامرد ترين مردم دنيا هستند چون خدمت ندارن؟؟؟؟؟واقعا با كيا شديم 70 ميليون؟؟؟؟
    مطلب این دوستمونو خوندم واقعا ناراحت شدم...مهمترین مسئله برای خدمت آمادگی روحی و روانی قبلشه و کنار اومدن باشرایط و واقعیت هاست..مرد بودن به خدمت رفتن یا نرفتن نیست ..هرچقدر ازش ترس و واهمه داشته باشه اوضاع سخت تر میشه و یه روزی میاد که از کار الانش پشیمون میشه...
    منم این ترس رو داشتم اما ازوقتی که سال اخر دانشگاه بودم کم کم واقعیت رو پذیرفتم و به چشم یه اردو یا یه توفیق اجباری بهش نگاه میکنم! خیلی از رفقا اینجا تذکر دادن که هرچقدر سخت بگیری بیشتر اذیت میشی

9. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام دوستان عزیز چند سوال دارم امیدوارم کسی باشه بتونه کمک کنه بهم ...

من اعزام سال 87 بودم بعد یک سال خدمت دانشگاه قبول شدم و فوق دیپلم و بعدش هم لیسانس هم گرفتم.

تا برج 6 امسال که 1.6.93 به پادگان 01 شهدای وظیفه تهران اعزام شدم....

البته نه برای اموزش دیدن چون قبلا سابقه اموزش و خدمت داشتم . با مراجعه به 01 فقط امریه بهم داده شد و باید خودم معرفی کنم به تیپ 116 پیاده مکانیزه شهید صفوی قزوین که همون لشگر 16 زرهی سابق قزوین هست....و ادامه خدمتم رو انجام بدم

با توجه به کسر درجه هایی که ارتش انجام داده ....اما در امریه من رَسته ام اداری پرسُنلی خورده و درجه ام نیز ستوان سوم می باشد...که این به خاطر اعزام مجدد بودنم هستم که این درجه داده شده ...چون به نمام کسانی که شرایط من رو داشتند در پادگان 01 همین درجه ستوان سومی بهشون داده شده...

امکان دارد در محل خدمت بگویند درجه ات را گروهبانی کن؟؟ چون وقتی امریه من ستوان سوم است ایا اونا میتونن اجبار کنن به گروهبان شدنم؟؟

و اینکه اگر کسی از تیپ 116 اطلاعاتی داره به من بده من خودم قبلا 16 زرهی بودم(قیل از قبولی در دانشگاه)... اما چند سالی نبودم نمیدونم چه تغییراتی کرده ؟؟ایا اینجور که میگن سخت است ؟؟؟ایا قزوین کسر خدمت به خاطر شرایط نا مساعد اب هوایی دارد ؟؟
    موقع تقسیم زیاد به رسته توجه نمیکنن . شما اهل کجایی؟ اگه اهل گیلانی که میفتی منجیل اگه نه که همونجا تقسیم میشی . من حدود 1 هفته قزوین بودم . اطلاع چندانی ندارم فقط میدونم حافظان صلح سازمان ملل سخته!

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

نه داداش خدا نکنه من دنبال کارام هستم که تا اخر هفته پست کنم و ابان برم
    فک کنم باید تعجیل بزنین. مشهد که اینطوری بود.

13. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

موقع تقسیم زیاد به رسته توجه نمیکنن . شما اهل کجایی؟ اگه اهل گیلانی که میفتی منجیل اگه نه که همونجا تقسیم میشی . من حدود 1 هفته قزوین بودم . اطلاع چندانی ندارم فقط میدونم حافظان صلح سازمان ملل سخته!
    بله دوست عزیز بچه رشت هستم...یعنی منی که 116 افتادم امکانش هست برم منجبل؟؟تازه تک پسر هم هستم....

وارد 116 شدم باید برم جایگزینی وایستم؟ تا برگه تقسیمم بیاد؟چقدر طول میکشه ؟حالا رسته رو اهمیت ندن ملالی نیست درجه ام رو پایین نیارن؟؟؟ ... چون داخل امریه من زده ستوان سوم....!!!

اره دادا حافظ صلح همون موقع(سال 87) هم سخت بود....220 تانک و یگان توپخونه هم سخت بود الته نمیدونم هنوز این یگانها وجود دارن یا نه!!!!

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بله دوست عزیز بچه رشت هستم...یعنی منی که 116 افتادم امکانش هست برم منجبل؟؟تازه تک پسر هم هستم....

وارد 116 شدم باید برم جایگزینی وایستم؟ تا برگه تقسیمم بیاد؟چقدر طول میکشه ؟حالا رسته رو اهمیت ندن ملالی نیست درجه ام رو پایین نیارن؟؟؟ ... چون داخل امریه من زده ستوان سوم....!!!

اره دادا حافظ صلح همون موقع(سال 87) هم سخت بود....220 تانک و یگان توپخونه هم سخت بود الته نمیدونم هنوز این یگانها وجود دارن یا نه!!!!
    احتمال بالای 90 درصد میفتی منجیل . وقتیکه من جایگزینی بودم چندنفر اعزام مجدد بودن که همشون افتادن گردان 176 منجیل. منجیل هم واسه ما افسرها خوبه.
    با خودت گوشی نبر چون دژبانهای ....... داره! وارد 116 شدی یراست میری جایگزینی.
    درجه اعزام مجددهارو تا الان که کم نکردن.

16. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

احتمال بالای 90 درصد میفتی منجیل . وقتیکه من جایگزینی بودم چندنفر اعزام مجدد بودن که همشون افتادن گردان 176 منجیل. منجیل هم واسه ما افسرها خوبه.
    با خودت گوشی نبر چون دژبانهای ....... داره! وارد 116 شدی یراست میری جایگزینی.
    درجه اعزام مجددهارو تا الان که کم نکردن.
    خوش خبر باشی. داش سروش دمد گرم ... اره گوشی نمیبرم دادا.
    یه سوال دیگه از قزوین دارم اینکه اعزام مجدد ها داخل 116 نمیدونی تا چند روز جایگزینی نگه میدارن؟؟؟
    و اینکه منجیل گردان 176 چه جور گردانی هست دادا ...؟؟
    و اینگه منجیل جای بدش کدوماست؟ حواسم باشه بهش...

بازم تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •