شما که فرمودین میتونین محل اموزشی تون رو انتخاب کنید پس زمان ان نباید کار مشکلی باشه ...
در هر صورت شما سریع تر دفترچه رو ارسال کنید و 24 ساعت بعد برای دریافت تاریخ اعزام به پلیس +10 مراجعه کنید و همونجا درخواست تعجیل بدین شاید موافقت شد
شما که فرمودین میتونین محل اموزشی تون رو انتخاب کنید پس زمان ان نباید کار مشکلی باشه ...
در هر صورت شما سریع تر دفترچه رو ارسال کنید و 24 ساعت بعد برای دریافت تاریخ اعزام به پلیس +10 مراجعه کنید و همونجا درخواست تعجیل بدین شاید موافقت شد
مرد كسي هست كه جلوي زور وايسته نه اينكه بگه بله قربان بزنيد توي سرم!!!!وبخاطر ماهي 50 تومن جون خودش را بگذاره كف دستش!!!!!!
پس اول درست فكر كنيد معني مرد واقعي چيه!!!!بعد بگيد مرد كيه؟؟؟؟اگه مردي به خدمت مفت و بيگاري هست كه نوكران و كنيزان!!!از قديمي ترين مردان بوده اند!!!به گفته شما مردم ايران مردترين مردم دنيا و اكثر اروپايي ها و آمريكايي ها نامرد ترين مردم دنيا هستند چون خدمت ندارن؟؟؟؟؟واقعا با كيا شديم 70 ميليون؟؟؟؟
یارو تو برنامه نود اومده میگه من چه ظلمی به مردم کردم ؟ من گل زدم 30 هزار نفر رو خوشحال شدن چرا باید معافیم باطل بشه![]()
آقا یه مسئله ای پیش اومده برام ، من زنگ زدم دو تا پلیس +10 ، یکی گفت چون شما هنوز مهلت دارید (مهلت یکسالتون تموم نشده) هر تاریخی (ماه زوج) پیشنهاد بدید قبول می کنن (مثلآ الان بفرستم پیشنهادی بدم اسفند قبول میکنن)
اون یکی +10 که همیشه سرش خیلی شلوغه ، گفت هیچی معلوم نیست ممکنه دی بیفته ممکنه اسفند !
کدوم درسته ؟! اگه اولی راست گفته باشه خوب میشه .... گیج شدم ! بنظرتون دفترچه رو ببرم پیش اولی بهتر نیست ؟ یا اینکه حرف مفت زده![]()
Last edited by pm1; 09-09-2014 at 11:13.
مطلب این دوستمونو خوندم واقعا ناراحت شدم...مهمترین مسئله برای خدمت آمادگی روحی و روانی قبلشه و کنار اومدن باشرایط و واقعیت هاست..مرد بودن به خدمت رفتن یا نرفتن نیست ..هرچقدر ازش ترس و واهمه داشته باشه اوضاع سخت تر میشه و یه روزی میاد که از کار الانش پشیمون میشه...
منم این ترس رو داشتم اما ازوقتی که سال اخر دانشگاه بودم کم کم واقعیت رو پذیرفتم و به چشم یه اردو یا یه توفیق اجباری بهش نگاه میکنم! خیلی از رفقا اینجا تذکر دادن که هرچقدر سخت بگیری بیشتر اذیت میشی![]()
موقع تقسیم زیاد به رسته توجه نمیکنن . شما اهل کجایی؟ اگه اهل گیلانی که میفتی منجیل اگه نه که همونجا تقسیم میشی . من حدود 1 هفته قزوین بودم . اطلاع چندانی ندارم فقط میدونم حافظان صلح سازمان ملل سخته!
فک کنم باید تعجیل بزنین. مشهد که اینطوری بود.
بله دوست عزیز بچه رشت هستم...یعنی منی که 116 افتادم امکانش هست برم منجبل؟؟تازه تک پسر هم هستم....
وارد 116 شدم باید برم جایگزینی وایستم؟ تا برگه تقسیمم بیاد؟چقدر طول میکشه ؟حالا رسته رو اهمیت ندن ملالی نیست درجه ام رو پایین نیارن؟؟؟ ... چون داخل امریه من زده ستوان سوم....!!!
اره دادا حافظ صلح همون موقع(سال 87) هم سخت بود....220 تانک و یگان توپخونه هم سخت بود الته نمیدونم هنوز این یگانها وجود دارن یا نه!!!!
احتمال بالای 90 درصد میفتی منجیل . وقتیکه من جایگزینی بودم چندنفر اعزام مجدد بودن که همشون افتادن گردان 176 منجیل. منجیل هم واسه ما افسرها خوبه.
با خودت گوشی نبر چون دژبانهای ....... داره! وارد 116 شدی یراست میری جایگزینی.
درجه اعزام مجددهارو تا الان که کم نکردن.
خوش خبر باشی. داش سروش دمد گرم ... اره گوشی نمیبرم دادا.
یه سوال دیگه از قزوین دارم اینکه اعزام مجدد ها داخل 116 نمیدونی تا چند روز جایگزینی نگه میدارن؟؟؟
و اینکه منجیل گردان 176 چه جور گردانی هست دادا ...؟؟
و اینگه منجیل جای بدش کدوماست؟ حواسم باشه بهش...
بازم تشکر
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)