سلام
تو این لینکی که میذارم کامل توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
تو این لینکی که میذارم کامل توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه سرویس ها هیچ تفاوتی نداره و تفاوت سرویس ها تنها در میزان سرعت از سرور خارجی در تایم رایگان میباشد...
البته واسه من تقریبا 2 هفتس که سرعتم از سرور خارجی در تایم روزانه هم بین 300 تا 500 کیلوبایت محدود شده!!
بحث شاتل آسیا تکی که همشون pap هستند نیست واقعا! وقتی مخابرات داره 256نامحدود رو میده ماهی 14تومن! بحث اینه که اینا سر تهشون یه کرباسه و همشون دزدن! منم دووتا چهارتا کردم دیدم کلا جمش کنم خط adsl رو از lte استفاده کنم سالی 500هزارتومن باقی می مونه تو جیبم! دقیقا برعکس دنیاست باید اینترنت خانگی ارزان باشه موبایل گران برعکس شده...![]()
پین کد چیه داستانش چیه ؟ با چند شروع میشه ؟
من که از باشگاه مشتریان گرفتم
خیلی هم امتیاز داشتم
یه پین 3 گیگی گرفتم
دوستان چه کاری امتیاز بالا داره من نزدیک ۱۵۰ امتیاز دارم ولی هر گیگ خرید فقط ۳ امتیاز داره تا ۲۱۰ امتیاز چند سال طول میکشه![]()
وقتی خرید ترافیک می زنی میزانش رو 3 بزن
بعد که تیک استفاده از بن تخفیف رو زدی عدد 3 رو سمت چپ داخل کادر کوچیکه وارد کن ادامش رو سمت راست بعد رو ب روش تیک فعال کردن کد رو بزن
فاکتور رو صبت کن روی سکه پرداختش کلیک کن فعال میشه
میگم از دوستان اینجا کسی سرویس 500 مگ شهاب رو داره؟ سرعت شبانش دیگه اوکی هست اره؟ قیمتش عجیبه! نیست؟
سرعتش شانسیه.شاید 1 مگ شایدم 250 ک
قیمتش عجیب نیس شما یه 5-6 گیگ روش حجم بگیر هزینه ش over normal ـم میشه
- - - Updated - - -
سرعتش شانسیه.شاید 1 مگ شایدم 250 ک
قیمتش عجیب نیس شما یه 5-6 گیگ روش حجم بگیر هزینه ش over normal ـم میشه![]()
نه سرعتش شانسیه و به مرکز مخابراتی تون بستگی داره هر چی مرکز مخابراتی شلوغ تر باشه سرعت بیشتر چون پهنای باند بیشتری تو شب به اونجا تزریق میکنه ممکنه هر دو سرور داخلی و خارجی رو ۲۵۰ یا ۵۰۰ قفل شده باشه و یا اینکه خارجی بین ۳۰۰ تا ۴۵۰ و خارجی ۱ مگ باشه تا تست نکنید نمیتونید متوجه بشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)