دسته ها که با هم توی استفاده فرقی نداره ولی دسته اسلیم جای chat padesh مشکیه ولی ماله فت ها خاکستریه اگه می خوای ست شه باید بگب که دسته اسلیم رو می خوای
دسته ها که با هم توی استفاده فرقی نداره ولی دسته اسلیم جای chat padesh مشکیه ولی ماله فت ها خاکستریه اگه می خوای ست شه باید بگب که دسته اسلیم رو می خوای
من ps3 داشتم.حالا میخوام xbox 360 بگیرم.میخواستم درباره دکمه ها بپرسم که مثلا تو tekken بالاترین دکمه که مثلثه مشت راسته ودکمه پایین سمت چپ مشت چپه لگدها هم همینجوری.آیا مثلا دکمه زرد بالایی تو دسته ایکس باکس هم مشت راسته و همه دکمه ها همون جورین یا من بدبخت شدم؟
نه شما بدبخت نشدید.همونطوریه.خیالت راحت
البته میگن برای بازیهای فایتینگ گیم پد پلی 3 راحتتره.
اخيييش
صبح رفتم پول ريختم برا كينكت منتظرم فردا بياد ولي فردا امتحان دارم
١٧٥ تومن شد تا ما خواستيم بخريم![]()
مبارکت باشه حسام
بهترین کارو کردی
تا تابستون حتما میره رو 200 تومن
اون 5 هزار تومنی هم بذار برای سلامتیت.الان شاد باش![]()
ارزششو داره دستگاه خوبیه ...فکر کنم درسته به 200 میرسه
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
اول: آره خیلی به صرفه است و حدود 100 تا 400 هزار تومان سود می کنید. ولی باید اسلیم 4 گیگی با درایور 0225 لات آن باشه تا بشه هکش کرد. اگر هم می خواهید بازی نصب کنید هارد لپتابی بخرید و هکش کنید که ارزون تر هم در می یاد.
دوم: بازی های 360 با حداکثر گرفیک ارزه می شن و گرافیک خوبی هم دارند. تقریبا سیستم پی سی حد بالا رو داره
سوم: منم همین جوری بودم یه هفته ی اول عادت می کنید و درست می شه. موس و کیبرد و نمی خوره بهش
چهارم: فقط خود دستگاه رو بگیرید بقیه چیز هارو از ایران می تونید بگیرید که قیمت جهانی هست مثل دسته و ایکس باکس 4 گیگ اسلیم از همه بهتر است
شما اگه از خارج بگیرید سخت میتونید نوع درایو دستگاه رو تشخیص بدید برای همین پیشنهاد میشه باندال کینکت بگیرید + یک X360Key که به راحتی هکش کنید و منتظر این C4 .... نباشید![]()
اگرم نمیتونید باندال کینکت بگیرید 250گیگ یا 4گیگ بگیرید و با همون X360key هکش کنید و یه هارد اکسترنالم بگیرین و بازی رو بریزین روش و ... : دی
یه سوال دیگه چرا توی امازون Xbox 360 Slim 4 GB Kinect Bundle incl. Kinect Adventure اینو زده £352.47
ولی Xbox 360 Console (4GB Hard Drive) with Kinect Sensor and Kinect Adventures رو £199.99
مگه چه فرقی دارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)