تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2403 از 3347 اولاول ... 140319032303235323932399240024012402240324042405240624072413245325032903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,021 به 24,030 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام به همه

بار قبلی که شبانه رو تست کردم خیلی لذت بخش بود ! و تصمیم گرفتم دوباره تست کنم ولی این بار بدون LTE-Advance با گوشی Xperia Z3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=======

ساعت 4:45 دانلود رو زدم شروع شد ! آنتن دهی در بهترین حالت -88 دسیبل بود و عموما -90 دسیبل
    اوایل سرعت دانلود رو 50 مگابیت بود !
    رفته رفته سرعت میرفت بالاتر ! ساعت 6 سرعتم تقریبا 60 مگابیت بود
    و ساعت 7 تا بعدش سرعتم به حداکثر رسید ! بالاتر از 80 مگابیت و نزدیک 90 مگابیت بدون 4 جی پلاس

و آخرش طاقت نیاوردم و گوشی رو عوض کردم و سیم کارت رو انداختم رو +Xperia Z3 و با 4جی پلاس تست گرفتم ! محشر بود

در ضمن ! سیستم محاسبه وقت کاملا دقیق هست و سر 3 ساعت اینترنت قطع شد !

محتوای مخفی: LTE-ADVANCE 

تهران سرور شاتل
    وسطی لندن ودافون
    اخری تهران سرور پارس انلاین
    Last edited by fanoostalaei; 10-09-2016 at 10:08.

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سرعت دانلود چند دقیقه پیش کنار فدراسیون فوتبال :

و همین الان تو محله ما بالای پشت بوم (انتن هم فول فوله و فاصله دکل با ما دو کوچه هست) :

بیشتر از دو هفتس در حال پیگیرین که بفهمن مشکل چیه ! خیلی دزدن به خدا ...

3. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرعت دانلود چند دقیقه پیش کنار فدراسیون فوتبال :

و همین الان تو محله ما بالای پشت بوم (انتن هم فول فوله و فاصله دکل با ما دو کوچه هست) :

بیشتر از دو هفتس در حال پیگیرین که بفهمن مشکل چیه ! خیلی دزدن به خدا ...

عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟
    بیاید این اخلاق بد و زشت خودمونو ترک کنیم.

این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
    بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
    دمشون گرم!
    Last edited by hhh111; 10-09-2016 at 12:06.

5. 7 کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟
    بیاید این اخلاق بد و زشت خودمونو ترک کنیم.

این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
    بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
    دمشون گرم!
    طبیعیه که این حرف رو بزنید چون شما نه پست های سابق من رو دیدید نه اصلا مطلعید طی 6 ماه گذاشته چه اتفاقاتی برام افتاده ... اگه تایپ کردن هنره پسر گل که انجمن رو اسپم گرفته بود
    این عزیزان بار اولشون نیست ! همین پریشب بسته 30 گیگی که داشتم ازشون رو 26 گیگ به پایان رسید و این در حالیه که مودم به طور دقیق مقدار دیتا رو اندازه گرفته بود ! این چهارمین باری بود که چنین اتفاقی افتاده و به روی خودم نیاوردم .
    دفعه قبلی که چنین مشکلی پیدا شد ، نزدیک 1.5 ماه نت منزل در حد dial up شده بود و یه سایت هم با بدبختی باز میکردم ... هر بار هم که تماس گرفته شد کارشناساشون مشکل رو ربط دادن به مودم و سیم کارت بنده و در اخر زمانی که حل شد ، حتی نمیدونستن که مشکلی وجود داشته یا خیر!!!

بحث شاکی بودن هم به این خاطره که پول خوبی بابت حجمشون میگیرن ولی زمانی که مشکلی به وجود میاد کم کاری به وضوح دیده میشه ! و این که به هیچ وجه دلیلی نداره استفاده من و شما از اینترنت یکی باشه . تو همین مدت کلی دانلود برای یه عده اماده کرده بودم که روی هم مونده ! بگذریم ...

این قدر هم سریع قضاوت نکنید و گر نه با توجه به عمری که تو فروم ها گذروندم برخورد با نظایر شما خیلی راحته
    یا علی ...
    Last edited by mobile1199; 10-09-2016 at 12:50.

7. 2 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امید وارم برای اعیاد پیش رو ایرانسل بسته اینترنت مثل عید فطر قرار بده

9. 5 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ماهانه 10 گیگ میزدم + بسته های صبح 5 گیگی
    هرجور مصرف میکنم کم میاد
    میخوام هر ماه 30 گیگی بزنم ولی هزینش بالا میشه
    شما چه جوری مصرف میکنید و چه بسته هایی میزنین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

طبیعیه که این حرف رو بزنید چون شما نه پست های سابق من رو دیدید نه اصلا مطلعید طی 6 ماه گذاشته چه اتفاقاتی برام افتاده ... اگه تایپ کردن هنره پسر گل که انجمن رو اسپم گرفته بود
    این عزیزان بار اولشون نیست ! همین پریشب بسته 30 گیگی که داشتم ازشون رو 26 گیگ به پایان رسید و این در حالیه که مودم به طور دقیق مقدار دیتا رو اندازه گرفته بود ! این چهارمین باری بود که چنین اتفاقی افتاده و به روی خودم نیاوردم .
    دفعه قبلی که چنین مشکلی پیدا شد ، نزدیک 1.5 ماه نت منزل در حد dial up شده بود و یه سایت هم با بدبختی باز میکردم ... هر بار هم که تماس گرفته شد کارشناساشون مشکل رو ربط دادن به مودم و سیم کارت بنده و در اخر زمانی که حل شد ، حتی نمیدونستن که مشکلی وجود داشته یا خیر!!!

بحث شاکی بودن هم به این خاطره که پول خوبی بابت حجمشون میگیرن ولی زمانی که مشکلی به وجود میاد کم کاری به وضوح دیده میشه ! و این که به هیچ وجه دلیلی نداره استفاده من و شما از اینترنت یکی باشه . تو همین مدت کلی دانلود برای یه عده اماده کرده بودم که روی هم مونده ! بگذریم ...

این قدر هم سریع قضاوت نکنید و گر نه با توجه به عمری که تو فروم ها گذروندم برخورد با نظایر شما خیلی راحته
    یا علی ...
    احتمالا شما میزان آپلود را محاسبه نکردید. چون من تا حالا 3تا بسته 100 گیگابایتی تموم کردم و همچین مشکلی نداشتم. بعد مگه ایرانسل داره به 2-3 نفر سرویس میده که همچین کلاهبرداری رو نشه ؟! بلاخره شما نه 2تا آدم گنده بفهمن رسانه ای میکننش و گندش در میاد!
    من از اون موقع که ایرانسل 2g بود دارم از سرویس هاش استفاده میکنم و بجای آپ لینک اینترنت ماهواره ای ازش استفاده میکردم. ( به عنوان یک مصرف کننده قدیمی تا حالا همچین رفتارهایی از سرویس ندیدم...)
    من اصلا وقتمو صرف فوروم نمیکنم!!!!! فقط اومده بودم تا تجربیات ساخت انتن و تاثیر رو بین شما به اشتراک بزارم که جمله "خیلی دزد" رو دیدم که پشیمون شدم )
    Last edited by hhh111; 10-09-2016 at 13:12.

12. 2 کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

احتمالا شما میزان آپلود را محاسبه نکردید. چون من تا حالا 3تا بسته 100 گیگابایتی تموم کردم و همچین مشکلی نداشتم. بعد مگه ایرانسل داره به 2-3 نفر سرویس میده که همچین کلاهبرداری رو نشه ؟! بلاخره شما نه 2تا آدم گنده بفهمن رسانه ای میکننش و گندش در میاد!
    من اصلا وقتمو صرف فوروم نمیکنم!!!!! فقط اومده بودم تا تجربیات ساخت انتن و تاثیر رو بین شما به اشتراک بزارم که جمله "خیلی دزد" رو دیدم که پشیمون شدم )
    هم حرف اون دوستمون درسته و هم حرف شما درسته !!
    یک شرکت هم مزایا داره و هم معایب !! شما یک طرف رو میبینید و اون دوستمون یک طرف دیگه رو
    گاها من خودم دیدم که از روی باگ یا هر چیز دیگه ای حجم زیادی مصرف کرده و یا زود تموم شده و یا شارژ خود به خود تموم شده
    از طرف دیگه هم این ایرانسل هست که با گسترش روز به روز امکان استفاده از سرعت باورنکردی 130 مگ رو تو ایران فراهم کرده !
    تا همین 1 سال پیش کی فکرشو میکرد 130 مگ اینترنت داشته باشه !!

====
    من برا خودم یه آنتن دارم کاملا مفت مفت @@
    2 هزار تومن هزینشه

رایتل تو خونه ما آنتن نداره !
    وقتی این کار رو میکنم 1 مگابیت سرعت میگیرم
    با ایرانسل هم تست کردم ! خوب بوده
    بر فرض وقتی آنتن -93 هست با این کار میاد رو حدود -82-83
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 10-09-2016 at 14:55.

14. 12 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    بنده به شدت مشکل باتری دارم
    دارم یک به یک مولفه هارو بررسی میکنم برای بهینه شدن مصرف باتریم.
    ایا LTE ایرانسل نسبت به 3G مصرف باتری کمتری داره درسته؟
    در حالت کلی مصرف باتری در گوشیها در شبکه 3g بیشتر از 4g هست.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

16. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

هم حرف اون دوستمون درسته و هم حرف شما درسته !!
    یک شرکت هم مزایا داره و هم معایب !! شما یک طرف رو میبینید و اون دوستمون یک طرف دیگه رو
    گاها من خودم دیدم که از روی باگ یا هر چیز دیگه ای حجم زیادی مصرف کرده و یا زود تموم شده و یا شارژ خود به خود تموم شده
    از طرف دیگه هم این ایرانسل هست که با گسترش روز به روز امکان استفاده از سرعت باورنکردی 130 مگ رو تو ایران فراهم کرده !
    تا همین 1 سال پیش کی فکرشو میکرد 130 مگ اینترنت داشته باشه !!

====
    من برا خودم یه آنتن دارم کاملا مفت مفت @@
    2 هزار تومن هزینشه

رایتل تو خونه ما آنتن نداره !
    وقتی این کار رو میکنم 1 مگابیت سرعت میگیرم
    با ایرانسل هم تست کردم ! خوب بوده
    بر فرض وقتی آنتن -93 هست با این کار میاد رو حدود -82-83
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وطنم پاره تنم!
    داداش ابتکار عملت از پهنا تو حلق huawei و zte و ...
    این حرکت شما مشت محکمی بود بر علیه همه تحریم های یک طرفه و ظالمانه غرب!ما به درجه خودکفایی رسیدیم!
    عالی بود!دمت گرم!

18. 3 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •